Black Crow White Pigeon specializētā kafija

Filter
Ražotājs
Tips
Tips
Tips
Tips
Tips
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Kafijas raksturojums
Grauzdējuma līmenis
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Kafijas pupiņu veids
Kafijas izcelsmes reģions
Kafija tips
Kafijas pupiņu tvertne
Vadības tips
Tilpums
Arabikas pasuga
Dzirnaviņu tips
Apstrāde
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Sērija
Sērija
Kafijas kapsulā ir
Ūdens tvertnes tilpums
SCA novērtējums
Ekrāns
Smart app
Tasīšu sildītājs
Īpašības
Porciju izmērs
Veids
Porciju izvēle melnai kafijai
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Piemērots
Priekš
Dzērienu porciju daudzums
Siltuma noturība līdz
Funkcijas
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzērieni ar pienu
Saglabātie profili
Pupiņu tvertņu skaits
Dzēriena recepte
Dzirnaviņu konstrukcija
Moka kanniņas ietilpība
Daudzums
Izmanto
Kofeīna samazināšanas metode
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Produktu skaits komplektā
Šokolādes tips
Pieslēgums ūdens padevei
Šokolādes veids
Garšas ceļvedis
Cikli
Lietotāju izveidotās receptes
Grupu skaits
Zobratu diametrs
Programmējams malšanas laiks
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
PID temperatūras regulators
Spiediena kontrole
Karstā ūdens sprausla
Tips
Cena
Akcijas
25 Lietas

Par Black Crow White Pigeon kafiju

Vai kādreiz esat aizdomājušies, kādi stāsti slēpjas aiz kafijas tasītes? Black Crow White Pigeon, viena no Kafijas Drauga kafijas līnijām, iepazīstina ar stāstiem par unikālām kafijām. Black Crow un White Pigeon ir šī stāsta galvenie varoņi, kuri ir gatavi aizvest jūs ceļojumā un atklāt no tumšām, dziļām zemes notīm līdz pat viegliem, smalkiem aromātiem. Katrai kafijai no šīs līnijas ir veltīta nodaļa, kas numurēta no 1 līdz 24. Droši sāciet ar sevis izvēlēto nodaļu un uzziniet, kur tā jūs aizvedīs! Vislabākais ir tas, ka šī stāsta varoņi būsiet jūs. Jūsu izvēlētā pagatavošanas metode nosaka to, kādas garšas būs sajūtamas, un tieši tas padara katru kafijas tasīti atšķirīgu.

Black Crow White Pigeon specializētā kafija

Kafija ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa miljoniem cilvēku visā pasaulē, tāpēc katra Kafijas Draugs kafija ir veidota tā, lai kļūtu par lielisku sabiedroto jūsu ikdienas gaitās. Caprisette aizvedīs jūs maigākā garšu ceļojumā, savukārt Parallel atklās skaidru un izteiktu garšu… Tomēr, ja vēlaties ko jaunu un aizraujošu, Black Crow White Pigeon kafija neapšaubāmi būs ideāla izvēle. Neatkarīgi no tā, vai esat jaunpienācēji kafijas pagatavošanā vai jau pieredzējuši kafijas eksperti, varat būt droši, ka šis produktu klāsts nodrošina augstākās kvalitātes kafiju. Black Crow White Pigeon kafija sastāv no specializētām arabikas kafijas pupiņām, kuras nekad netiek sajauktas ar citām šķirnēm, lai atklātu katras kafijas atšķirīgās īpašības. Ja vēlaties izbaudīt vislabāko iespējamo garšu, mēs iesakām baudīt katru kafiju au naturel – bez jebkādām papildu piedevām.

Jūs uzzināsiet, ka specializētā kafija (specialty coffee) sastāda tikai 10% no visas pasaulē saražotās kafijas. Tā tiek vērtēta pēc īpaši izstrādātas Specializētās Kafijas Asociācijas skalas. Katra Black Crow White Pigeon līnijas šķirne ir saņēmusi no 80 līdz 88 punktiem. Šis ir uzskatāms par patiešām augstu vērtējumu: specializēto šķirņu kategorijā kafija, kas tiek novērtēta ar 85 līdz 88 punktiem, tiek uzskatīta par izcilu, savukārt šķirnes ar 80 līdz 84,99 punktiem tiek klasificētas kā ļoti labas. Būtībā, jo augstāks novērtējums, jo iespaidīgāka un unikālāka garša!

Ja vēlaties atklāt dažādu valstu un kafijas šķirņu unikālās garšas, Black Crow White Pigeon kafija būs lieliska izvēle! Šajā klāstā ietilpst dažādas kafijas pupiņas un maltā kafija, kas piemērotas jebkurai gaumei. Katrai kafijai piemīt savs unikālais stāsts: sākot no kafijas koka iestādīšanas un līdz pat tās nonākšanai jūsu tasītē.

Kāpēc Black Crow White Pigeon kafija ir tik īpaša?

Visas Black Crow White Pigeon klāstā ietvertās kafijas ar mīlestību tiek audzētas neparastā vidē un unikālos apstākļos. To garšu un vispārējo kvalitāti nosaka augsne un mikroklimats. Turklāt šīs šķirnes tiek audzētas pasaules virsotnēs, proti, dažādu valstu augstienēs, kur norit lēnāks nogatavošanās process, tādējādi ļaujot attīstīties komplicētākām garšām. Lai gan katra Black Crow White Pigeon kafija ir savdabīga, atcerieties, ka kafijām no konkrēta reģiona vai kontinenta parasti ir raksturīgas noteiktas garšas īpašības:

  • Āfrikas kafija. Etiopija, Uganda un Marcala kafijas cienītājiem ir kā paradīze uz zemes virsas. Šajās valstīs audzētās Black Crow White Pigeon šķirnes atklāj unikālu baudīšanas pieredzi. Tām raksturīgas augļu, ziedu, tējas vai vīna notis, ko papildina bagātīgs aromāts.
  • Āzijas kafija pēdējā laikā kļūst arvien populārāka, un tādās valstīs kā Mjanma un Vjetnama kafijas tirgus pēdējos gados ir strauji attīstījies, jo kafijas audzētāji šajā reģionā pāriet uz augstākas kvalitātes kafiju. Āzijas kafijas pupiņas ir pazīstamas ar to atšķirīgo garšu, kas bieži vien ir rūgtena un ietver garšvielu, šokolādes, tabakas, sarkanvīna un koksnes notis.
  • Dienvidamerikas kafija. Šīs kafijas kalpo kā lielisks punkts, kur sākt garšas ceļojumu kopā ar specializētajām kafijām! Ja esat jaunpienācēji, mēs iesakām vispirms izvēlēties Brazīlijas vai Kolumbijas šķirnes. Jums noteikti patiks līdzsvarotā garša, dabiskais saldums un gardas šokolādes, riekstu un augļu nianses. Dienvidamerikas kafijas parasti ir mazāk skābenas nekā Āfrikas kafijas un maigākas nekā Āzijas šķirnes.
  • Centrālamerikas kafija sniedz īstu baudījumu! Sākot no Gvatemalas un līdz pat Nikaragvai – šīm valstīm raksturīga daudzveidīga garšu buķete: no tropu augļiem līdz riekstiem. Tomēr visām Centrālamerikas kafijām kopīgs ir to unikālais garšas profils un atšķirīgais raksturs.

Dodieties ceļojumā apkārt pasaulei, nepieceļoties no dīvāna – mūsu vidēji grauzdētā Black Crow White Pigeon kafija tagad ir pieejama arī komplektos, tāpēc izmēģiniet tos! Tajos ietilpst dažādas šķirnes, kas atklāj Nikaragvas, Brazīlijas un Etiopijas unikālās tradīcijas un garšas. Šīs augstās kvalitātes arabikas pupiņas sniegs patiesi izcilu garšas baudījumu.

Radot šo kafijas līniju, mēs ņēmām vērā arī tos, kuri nevar vai personīgu iemeslu dēļ nevēlas lietot kofeīnu. Ja esat vieni no viņiem, arī jūs varat baudīt specializēto kafiju! Black Crow White Pigeon Colombia Decaf ir lieliska alternatīva parastajai kafijai. Tā sniegs jums iespēju baudīt pārsteidzošās specializētās kafijas garšas bez liekām raizēm un bez kofeīna.

Kā izvēlēties pareizo Black Crow White Pigeon kafiju sev?

Specializētās kafijas ceļojumā liela nozīme ir cilvēkam, kurš nogaršo pagatavoto dzērienu. Lai Black Crow White Pigeon kafija spētu atklāt savas labākās īpašības, ir jāizvēlas pareizas grauzdēšanas, apstrādes un pagatavošanas metodes.

Grauzdēšanas līmenis

Kafijas pasaulē ir pieejami dažādi veidi, kā pagatavot dzērienu, un katrs no tiem palīdz izcelt dažādas garšas. Divi no populārākajiem pagatavošanas veidiem ir espresso un filtra metode. Lai gan Black Crow White Pigeon kafijas līnija ir paredzēta abām šīm metodēm, tomēr, izvēloties sev piemērotu kafiju, ir jāņem vērā grauzdēšanas līmenis.

Tiem, kuriem patīk spēcīga espresso kafija, specializētā kafija spēj nodrošināt vēl bagātīgāku, intensīvāku garšu ar unikāliem aromātiem un notīm, kas būtu grūti iegūstami, ja tiktu izmantota zemākas kvalitātes kafija. Ja jums patīk izteiksmīgas garšas un jūs dodat priekšroku kafijai bez papildu piedevām, espresso pagatavošanai izvēlieties vidēji līdz tumši grauzdētu kafiju.

Filtra kafija izceļ smalkākās pupiņu notis, un tai piemīt sviestaina, zīdaina konsistence, kā arī tīra garša. Izvēlieties vieglu grauzdējumu, lai iegūtu maksimālu specializētās filtra kafijas garšas baudījumu.

Apstrādes metode

Izvēloties sev piemērotu kafiju, jāpievērš uzmanība vēl vienai svarīgai īpašībai – apstrādes metodei. Tā būtiski ietekmē pagatavotās kafijas garšu un konsistenci. Dabiskais process piešķir kafijas pupiņām bagātīgāku, saldāku garšu un pilnīgāku konsistenci. Mazgāšanas procesam raksturīga tīra, maiga garša, viegla konsistence un izteiktas augļu notis. Medus process rada vidēji spēcīgu garšu un saldas augļu vai tējas notis, savukārt anaerobiski apstrādāta kafija ir īpaši augļaina un izceļas ar unikālām, eksotiskām notīm.

Pagatavošanas metode 

Vēl viens kritērijs ietver izvēlēto kafijas pagatavošanas metodi. Tā var palīdzēt atklāt dažādas kafijas īpašības, sniedzot jums daudzveidīgu garšas pieredzi.

Viegli grauzdētas kafijas ir ideāli piemērotas pagatavošanai pa tiešo tasītē vai ar filtru, piemēram, kafijas automātā ar filtru, French press pagatavotājā, Chemex, AeroPress vai pat cold brew kafijas pagatavotājā. Lai gan šie pagatavošanas rīki var atšķirties, rezultātā tiek iegūta ātri pagatavota kafija ar piesātinātu garšu un spēcīgu aromātu.

Vidēji līdz tumšāk grauzdētas kafijas pupiņas ir lieliski piemērotas automātiskajiem automātiem, espresso automātiem un moka kafijas kannām. Pagatavojot kafiju šajās ierīcēs, specializētā kafija var atklāt skābuma nianses, taču tās nav tādas nianses, no kurām vajadzētu izvairīties. Tikai visaugstākās kvalitātes kafijai piemīt skābenas notis, kas tiek raksturotas kā saldas un atgādina vīnu vai tropiskos augļus.

Melnu vai baltu?

Aplūkojiet šai kafijas līnijai raksturīgo garšu buķeti: kā jau redzat, tā ir neticami daudzveidīga. Pirms izvēlaties konkrētu kafiju, rūpīgi izpētiet tās iepakojumu. Kafijas ar augļu, ziedu un ogu notīm tiek iepakotas baltās paciņās, savukārt kafijas ar zemes, šokolādes notīm – melnās paciņās. Arī numuriem uz iepakojuma (1, 2, 3… 24) ir divas nozīmes: no vienas puses tie pielīdzināmi grāmatas nodaļām, bet no otras puses – tie palīdz jums iegaumēt savu iecienītāko kafiju, lai nākamreiz jūs varētu iegādāties tādu pašu.

Nepieciešams padoms?

Ja pareizi izvēlēta Black Crow White Pigeon kafija jums sagādā grūtības, vai arī nevarat atrast sev piemērotāko šajā līnijā, varat aplūkot un izmēģināt citus kafijas veidus un klāstus. Starp citu, jūs varat sazināties ar mums pa tālruni vai rakstot e-pastu, lai saņemtu dažādus padomus – mūsu konsultanti ir gatavi palīdzēt! Aicinām arī apmeklēt mūsu fiziskos veikalus, kur mēs ne tikai sniegsim jums padomu, bet arī palutināsim jūs ar gardu kafiju.