Līdz -50%

Specializētās kafijas pupiņas Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g

  • Tikai e-veikalā
5.00
Daudzums
-30%
14.90  10.43 
Ir centrālajā noliktavā (pieejams interneta veikalā).

Piegāde var aizņemt 1 – 3 darba dienas *93% pasūtījumu tiek piegādāti nākamajā dienā

Kur var apskatīt produktu?
Lastādijas iela 4, Rīga
Ir
Ieriķu iela 3, T/C "Domina Shopping", Rīga
Ir
Latgales iela 257, T/C "Akropole", Rīga
Ir
Specializētās kafijas pupiņas Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g
Specializētās kafijas pupiņas Black Crow White Pigeon Nicaragua Limoncillo Ethiosar, 200 g
Pieejams
-30%
14.90  10.43 

Specifikācijas

Par produktu

“BLACK CROW WHITE PIGEON”. NEPARASTI KAFIJAS STĀSTI.

13. nodaļa

Black Crow iepazīstina: 

Gaisā virmo vilinošs nogatavojušos bumbieru un skābo ķiršu aromāts, ko papildina reibinošas sarkanvīna notis…

Šīs eksotiskās garšas nāk no Limoncillo muižas, kas atrodas Matagalpas kalnos, Nikaragvā. Šīs sulīgās kafijas plantācijas, kas stiepjas 1100 metrus virs jūras līmeņa, pieder Mierisch ģimenei, kura 19. gadsimtā no Vācijas pārcēlās uz Dienvidameriku. Vācu ģeologs Bruno Mierisch Boettiger pārcēlās uz šejieni, lai palīdzētu vietējiem iedzīvotājiem būvēt valsts dzelzceļu. Kad viņa darbs bija pabeigts, Bruno par atalgojumu saņēma zemi Matagalpā. Par laimi, viņš bija pietiekami drosmīgs, lai paliktu Dienvidamerikā un sāktu strādāt savā kafijas īpašumā. Vēl šodien, lidojot augstu virs šīm zemēm, var sajust Bruno drosmīgo, piedzīvojumiem pilno garu: galu galā, lai apvienotu hibrīda arabikas pasugu, ko sauc par Ethiosar, ar modernu anaerobās apstrādes metodi, ir vajadzīga drosme un nopietna vēlme eksperimentēt!

Jūsu Black Crow

Kopsavilkums: 

Izcelsmes valsts | Nikaragva

Reģions | Matagalpa

Ražotājs|  Limoncillo Estate

Augstums virs jūras līmeņa | 1100 m 

Arabikas šķirne | Ethiosar

Apstrāde | Dabīga anaerobā

Grauzdēšanas profils | Vidējs

SCA novērtējums | 87,5 punkti no 100

Garšas buķete | Bumbieri, ķirši, sarkanvīns

Ieteicamās pagatavošanas metodes: visas pagatavošanas metodes, tostarp espresso. 

Sastāvs: grauzdētas kafijas pupiņas.

Uzglabāšanas ieteikums: uzglabāt iepakojumu noslēgtu tumšā, sausā un vēsā vietā.

*****

“Black Crow White Pigeon” ir šeit, lai jūs priecētu ar neparastiem kafijas stāstiem. Šī stāsta galvenie varoņi – Melnā vārna un Baltais balodis – iemieso specializētās kafijas neparasti daudzveidīgo garšas paleti: no tumšām, dziļām, zemes notīm līdz viegliem, smalkiem aromātiem. Šajā garajā skalā iekļaujas visi iespējamie garšas brīnumi, kas sākas ar neizprotamu tumsu un lēnām pārvēršas par tādu balto krāsu, kas aizrauj elpu. Katra kafija kopā ar savu unikālo stāstu slēpjas skaistā iepakojumā, kas var atgādināt jaunu nodaļu jūsu lasītajā grāmatā: rūpīgi numurētas nodaļas ir no 1 līdz 24. Iegremdējieties dziļi jaunos piedzīvojumos ar “Black Crow White Pigeon”: atklājiet stāstus, ko stāsta katra nodaļa, ieslīgstot unikālās garšās un dodieties tik smaržīgā ceļojumā, ka to noteikti nebūs iespējams aizmirst. Droši sāciet savu personīgo ceļojumu no jebkuras nodaļas…

Garšas ceļvedis
Bumbieris
Ķirsis

Kafijas pase

Kafijas izcelsmes reģions
Centrālamerika, Nikaragva
Kafija veids
Vienas izcelsmes
Grauzdējuma līmenis
Vidējs

Biežāk uzdotie jautājumi

Kur grauzdējat šo kafiju?

Kafiju grauzdējam pie mūsu partneriem Lietuvā, vienā no labākajām vietējām grauzdētavām.

Vai atbilde bija noderīga? 4 0
Kuras gatavošanas metodes ir piemērotas?

Šī kafija ir piemērota visiem kafijas gatavošanas veidiem: espresso, filtram, apliešanai.

Vai atbilde bija noderīga? 5 1
Kā specializētās kafijas pupiņas atšķiras no parastajām?

Specializētās kafijas pupiņas ir visaugstāk novērtētā kafija. Kas un kā to vērtē? Saskaņā ar Specialty Coffee Association (SCA) skalu sertificēti kafijas degustētāji novērtē kafijas kvalitāti: izcelsmi, zaļo pupiņu izskatu, pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Un tikai kafija, kas novērtēta ar vairāk nekā 80 punktiem no 100, tiek saukta par specializētu.

Vai atbilde bija noderīga? 5 0
Ar ko īpaša ir anaerobā apstrādes metode?

Tā ir viena no popularitāti strauji gūstošām apstrādes metodēm, kur kafija tiek fermentēta bez skābekļa. Rezultātā kafijai ir vēl spilgtāka garša, vēl augļaināka, atklājas ārkārtīgi interesantas garšas notis.

Vai atbilde bija noderīga? 0 0
Vai tā ir arabika?

Tās ir arabikas pasugas Ethiosar kafijas pupiņas (Etiopijas šķirne, kas pielāgota un adaptēta Nikaragvā).

Vai atbilde bija noderīga? 0 0

Uzdod savu jautājumu par produktu

Nosūtīt jautājumu

Atsauksmes

5.00
1 atsauksmes
100%
0%
0%
0%
0%

Atstāt atsauksmi

Pastāstiet mums vairāk par precēm vai pakalpojumiem, kas iegādāti vietnē Kafijas Draugs. Jūsu viedoklis ir nozīmīgs!

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Reitings

Vai izmēģinājāt šo produktu? Atstājiet vērtējumu