Piegāde var aizņemt 1 - 3 darba dienas *94% pasūtījumu tiek piegādāti nākamajā dienā
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
Lieliska kafija no Mierisch ģimenes saimniecības Nikaragvā. Tā ir interesanta ne tikai ar savu burvīgo garšu, bet arī ar to, ka šeit tiek izmantota hibrīda Ethiosar arabikas pasuga – Etiopijas šķirne, kas adaptēta Nikaragvā. Šī kafija ir fermentēta (apstrādāta anaerobā veidā – bez skābekļa – kas kļūst arvien populārāks), tāpēc tā ir pilna ar dažādām garšām, no kurām visizteiktākās ir gatavi bumbieri un saldskābie ķirši. Pēc šī gardēžu dzēriena baudīšanas aukslējas vēl ilgi jūt patīkamu sarkanvīna pēcgaršu.
119 hektārus plašā Limoncillo kafijas ferma ir viena no 12 Mierisch ģimenes fermām Nikaragvā un Hondurasā. Interesanta ir vēsture, kā dzimta apmetās uz dzīvi Dienvidamerikā: 19. gs. beigās vācu ģeologs Bruno Mierisch Boettiger tika nolīgts palīdzēt Nikaragvas valdībai būvēt valsts dzelzceļu. Tomēr, kad pabeidza darbu, pilnas atlīdzības vietā viņam un viņa biedriem tika piedāvāta zeme Matagalpas kalnos. Tādā veidā Bruno un citi imigranti no Vācijas izvēlējās palikt Nikaragvā un piedalīties šeit notiekošajā „kafijas revolūcijā”, kuru vēlāk turpināja viņu mazbērni un mazmazbērni.
Šīs kafijas piedāvājums ir ļoti mazs, tāpēc tā pieder Limited Edition līnijai.
Pateicoties izcilajai kvalitātei un garšai, kafija ir marķēta ar Specialty zīmi. Tās vērtējums SCA reitingu skalā ir 87,5 punkti no 100.
VALSTS: Nikaragva
REĢIONS: Matagalpa
SAIMNIECĪBA: Limoncillo
AUGŠANAS AUGSTUMS: 1110 m
ŠĶIRNE: Ethiosar
APSTRĀDE: Dabiska anaeroba
GRAUZDĒŠANA: Vidēja
GARŠU PALETE: Bumbieris, Ķirsis, Sarkanvīns
Ieteicamie kafijas pagatavošanas veidi: visi pagatavošanas veidi, ieskaitot espreso.
Sastāvs: grauzdētas kafijas pupiņas.
Uzglabāšanas apstākļi: glabāt cieši noslēgtu tumšā, sausā un vēsā vietā.
Kafijas pase
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
Atsauksmes