1+1

Maltā kafija

Filtri

Rādīt:

Filtri
Ražotājs
Tips
Tips
Tips
Tips
Tips
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Kafijas raksturojums
Grauzdējuma līmenis
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Kafijas pupiņu veids
Kafijas izcelsmes reģions
Kafija tips
Kafijas pupiņu tvertne
Vadības tips
Tilpums
Arabikas pasuga
Dzirnaviņu tips
Apstrāde
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Sērija
Sērija
Kafijas kapsulā ir
Ūdens tvertnes tilpums
SCA novērtējums
Ekrāns
Smart app
Tasīšu sildītājs
Īpašības
Porciju izmērs
Veids
Porciju izvēle melnai kafijai
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Piemērots
Priekš
Dzērienu porciju daudzums
Siltuma noturība līdz
Funkcijas
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzērieni ar pienu
Saglabātie profili
Pupiņu tvertņu skaits
Dzēriena recepte
Dzirnaviņu konstrukcija
Moka kanniņas ietilpība
Daudzums
Izmanto
Kofeīna samazināšanas metode
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Produktu skaits komplektā
Šokolādes tips
Pieslēgums ūdens padevei
Šokolādes veids
Cikli
Lietotāju izveidotās receptes
Grupu skaits
Zobratu diametrs
Programmējams malšanas laiks
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
PID temperatūras regulators
Spiediena kontrole
Karstā ūdens sprausla
Cena
Akcijas

Kā tiek pagatavota kafija bez kofeīna?

Kofeīns - ūdenī šķīstošs materiāls, tāpēc tā ieguve no kafijas ir ļoti vienkārša un dabiska. Zaļās, (negrauzdētās), kafijas pupiņas iemērc. Tam tiek izmantots tvaiks un ūdens. Vēlāk ar aktivētās ogles filtru palīdzību kofeīns paliek ūdenī un kaltētās pupiņas tiek grauzdētas. Tomēr gala rezultātā joprojām varētu palikt nedaudz kofeīna - līdz 0,1 pct. (3mg).

Ir svarīgi pieminēt, ka pats kofeīns ir bez garšas un bez smaržas. Tādējādi tā ieguve no kafijas būtiski neietekmē tā garšu. Tiem, kas meklē savu iecienīto kafiju bez kofeīna, būtu jāzina - tāpat kā visus citus kafijas veidus, tās var audzēt dažādās valstīs, tās var būt dažāda veida vai grauzdējuma.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kura maltā kafija būtu vislabāk piemērota kā dāvana?

Ja jūs labi pazīstat cilvēku kuram vēlaties dāvināt kafiju, zinat viņa hobijus - tad izvēlēties kafiju būs vieglāk. Jūs varat izvēlēties pēc izcelsmes valsts vai iegādāties kā dāvanu augstākās kvalitātes kafiju. Tomēr, ja jums nav tik daudz informācijas un vēlaties, lai kafija būtu piemērota visiem - pievērsiet uzmanību izlasei un lai dominējošās garšas būtu saldums ne augļainīgums. Īpaši populāra izvēle dāvanām ir Amerikas un Āzijas reģiona kafijas. Tomēr dāvanu īstam kafijas pazinējam mēs iesakam izvēlēties kafiju kura augusi Āfrikā vai tās kam ir reģiona sertifikāts. Šādām kafijām ir augļainīgums, spēcīga , izteikta garša un smarža.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kā izvēlēties malto kafiju?

Izvēloties malto kafiju, ieteicams ņemt vērā to, ko jūs no tās sagaidāt, un veidu, kādā tā tiks pagatavota. Katrai kafijai ir unikālas garšas, aromāti, un atkarībā no kafijas veida, grauzdēšanas līmenis, apstrādes un pagatavošanas tā var atklāt dažādas "krāsas". Piem., pārlietai kafijai ieteicams lietot vidēji grauzdētu un vidēji maltu kafiju, jo šīs kafijas malums "nosēdīsies" vieglāk, un uzlietā ūdens temperatūra to nededzinās.

Tomēr, ja malto kafiju lieto ar espresso automātu vai ar franču preses pagatavotāju, varat izvēlēties smalkāka maluma kafiju. Gatavojot kafiju šajos veidos, tiek izmantots spiediens, kas nozīmē, ka karsto ūdeni piež cauri sablīvētaijai kafijai diezgan ātri, bet tomēr rada lielisku aromātus un garšas.

Jāatzīmē, ka, gatavojot dzērienus no maltas kafijas, jo karstāks ir ūdens - jo vairāk rūgtuma tas atklās dzērienā. Turklāt, jo smalkāks ir malums, jo lēnāk ūdens caur to iesūcas, tādējādi kafija būs intensīvāka, smaržīgāka un ar spēcīgāku garšu.

Ja jūs šaubāties, kura kafija no pieejamās izvēles ir vislabākā jūsu izvēlētajai kafijas pagatavošanas metodei, mūsu darbinieki vienmēr palīdzēs jums to izvēlēties pa tālruni vai tuvākajā veikalā.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Ja maltās kafijas izvēle ir pārāk liela, iepsējams būs grūti atrast sev iecienītāko garšu. Lai labāk spētu orientēties kura kafija būs piemērotākā Juma vajadzēs zināt dažas lietas: maltā kafija un kafijas pupiņas var pārkarst, šādi kafijas var zaudēt savu stiprumu un aromātu. Īsta kafijas garšu un stiprumu ietkemē malšanas pakāpe. Ir divu veidu maltā kafija: rupja maluma, kur ir lielāka izmēra daļiņas un vidēja maluma, ko sauc arī par espresso, kas ir atīrītāka un maigāķa. Mūsu veikalos atradīsiet ne tikai plaši izplatītus zīmolus kā Café Liégeois, bet arī unikālus kafijas maisijumus. Mūsu kafijas galvenā iezīme ir tās svaigums – šīs kafijas ir grauzdētas un audzētas mazos apjomos.

Lasi vairāk