NEDĒĻAS PIEDĀVĀJUMS

Maltā kafija

Filtri

Rādīt:

Filtri
Cena
Ražotājs
Tips
Kafija tips
Kafijas izcelsmes reģions
Grauzdējuma līmenis
Kafijas raksturojums
Kafijas pupiņu veids
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Veids
Grupu skaits
Vadības tips
Kafijas pupiņu tvertne
Smart app
Saglabātie profili
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Pieslēgums ūdens padevei
Izmanto
Zobratu diametrs
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzirnaviņu tips
Dzirnaviņu konstrukcija
Piemērots
Programmējams malšanas laiks
Priekš
Sērija
Sērija
Daudzums
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
Dzērienu porciju daudzums
Moka kanniņas ietilpība
Siltuma noturība līdz
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Porciju izvēle melnai kafijai
Kofeīna samazināšanas metode
Tilpums
Lietotāju izveidotās receptes
Šokolādes tips
Tips
Tips
Arabikas pasuga
Dzēriena recepte
PID temperatūras regulators
Šokolādes veids
Cikli
Spiediena kontrole
Dzērieni ar pienu
Porciju izmērs
Ekrāns
Funkcijas
Pupiņu tvertņu skaits
Ūdens tvertnes tilpums
Kafijas kapsulā ir
Karstā ūdens sprausla
Tasīšu sildītājs
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Īpašības
Apstrāde
Produktu skaits komplektā
Tips
Tips
SCA novērtējums
Akcijas

Kā tiek pagatavota kafija bez kofeīna?

Kofeīns - ūdenī šķīstošs materiāls, tāpēc tā ieguve no kafijas ir ļoti vienkārša un dabiska. Zaļās, (negrauzdētās), kafijas pupiņas iemērc. Tam tiek izmantots tvaiks un ūdens. Vēlāk ar aktivētās ogles filtru palīdzību kofeīns paliek ūdenī un kaltētās pupiņas tiek grauzdētas. Tomēr gala rezultātā joprojām varētu palikt nedaudz kofeīna - līdz 0,1 pct. (3mg).

Ir svarīgi pieminēt, ka pats kofeīns ir bez garšas un bez smaržas. Tādējādi tā ieguve no kafijas būtiski neietekmē tā garšu. Tiem, kas meklē savu iecienīto kafiju bez kofeīna, būtu jāzina - tāpat kā visus citus kafijas veidus, tās var audzēt dažādās valstīs, tās var būt dažāda veida vai grauzdējuma.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kura maltā kafija būtu vislabāk piemērota kā dāvana?

Ja jūs labi pazīstat cilvēku kuram vēlaties dāvināt kafiju, zinat viņa hobijus - tad izvēlēties kafiju būs vieglāk. Jūs varat izvēlēties pēc izcelsmes valsts vai iegādāties kā dāvanu augstākās kvalitātes kafiju. Tomēr, ja jums nav tik daudz informācijas un vēlaties, lai kafija būtu piemērota visiem - pievērsiet uzmanību izlasei un lai dominējošās garšas būtu saldums ne augļainīgums. Īpaši populāra izvēle dāvanām ir Amerikas un Āzijas reģiona kafijas. Tomēr dāvanu īstam kafijas pazinējam mēs iesakam izvēlēties kafiju kura augusi Āfrikā vai tās kam ir reģiona sertifikāts. Šādām kafijām ir augļainīgums, spēcīga , izteikta garša un smarža.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kā izvēlēties malto kafiju?

Izvēloties malto kafiju, ieteicams ņemt vērā to, ko jūs no tās sagaidāt, un veidu, kādā tā tiks pagatavota. Katrai kafijai ir unikālas garšas, aromāti, un atkarībā no kafijas veida, grauzdēšanas līmenis, apstrādes un pagatavošanas tā var atklāt dažādas "krāsas". Piem., pārlietai kafijai ieteicams lietot vidēji grauzdētu un vidēji maltu kafiju, jo šīs kafijas malums "nosēdīsies" vieglāk, un uzlietā ūdens temperatūra to nededzinās.

Tomēr, ja malto kafiju lieto ar espresso automātu vai ar franču preses pagatavotāju, varat izvēlēties smalkāka maluma kafiju. Gatavojot kafiju šajos veidos, tiek izmantots spiediens, kas nozīmē, ka karsto ūdeni piež cauri sablīvētaijai kafijai diezgan ātri, bet tomēr rada lielisku aromātus un garšas.

Jāatzīmē, ka, gatavojot dzērienus no maltas kafijas, jo karstāks ir ūdens - jo vairāk rūgtuma tas atklās dzērienā. Turklāt, jo smalkāks ir malums, jo lēnāk ūdens caur to iesūcas, tādējādi kafija būs intensīvāka, smaržīgāka un ar spēcīgāku garšu.

Ja jūs šaubāties, kura kafija no pieejamās izvēles ir vislabākā jūsu izvēlētajai kafijas pagatavošanas metodei, mūsu darbinieki vienmēr palīdzēs jums to izvēlēties pa tālruni vai tuvākajā veikalā.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Ja maltās kafijas izvēle ir pārāk liela, iepsējams būs grūti atrast sev iecienītāko garšu. Lai labāk spētu orientēties kura kafija būs piemērotākā Juma vajadzēs zināt dažas lietas: maltā kafija un kafijas pupiņas var pārkarst, šādi kafijas var zaudēt savu stiprumu un aromātu. Īsta kafijas garšu un stiprumu ietkemē malšanas pakāpe. Ir divu veidu maltā kafija: rupja maluma, kur ir lielāka izmēra daļiņas un vidēja maluma, ko sauc arī par espresso, kas ir atīrītāka un maigāķa. Mūsu veikalos atradīsiet ne tikai plaši izplatītus zīmolus kā Café Liégeois, bet arī unikālus kafijas maisijumus. Mūsu kafijas galvenā iezīme ir tās svaigums – šīs kafijas ir grauzdētas un audzētas mazos apjomos.

Lasi vairāk