NEDĒĻAS PIEDĀVĀJUMS

Šokolāde

Filtri

Rādīt:

Filtri
Ražotājs
Tips
Tips
Tips
Tips
Tips
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Kafijas raksturojums
Grauzdējuma līmenis
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Kafijas pupiņu veids
Kafijas izcelsmes reģions
Kafija tips
Kafijas pupiņu tvertne
Vadības tips
Tilpums
Arabikas pasuga
Dzirnaviņu tips
Apstrāde
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Sērija
Sērija
Kafijas kapsulā ir
Ūdens tvertnes tilpums
SCA novērtējums
Ekrāns
Smart app
Tasīšu sildītājs
Īpašības
Porciju izmērs
Veids
Porciju izvēle melnai kafijai
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Piemērots
Priekš
Dzērienu porciju daudzums
Siltuma noturība līdz
Funkcijas
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzērieni ar pienu
Saglabātie profili
Pupiņu tvertņu skaits
Dzēriena recepte
Dzirnaviņu konstrukcija
Moka kanniņas ietilpība
Daudzums
Izmanto
Kofeīna samazināšanas metode
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Produktu skaits komplektā
Šokolādes tips
Pieslēgums ūdens padevei
Šokolādes veids
Cikli
Lietotāju izveidotās receptes
Grupu skaits
Zobratu diametrs
Programmējams malšanas laiks
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
PID temperatūras regulators
Spiediena kontrole
Karstā ūdens sprausla
Cena
Akcijas

Šokolādei ir pelēcīga krāsa – vai tas norāda, ka šokolāde ir kļuvusi slikta?

Kvalitatīva šokolāde ir ārkārtīgi jutīga pret temperatūras izmaiņām. Sasniedzot 18 ° vai augstāku temperatūru, šokolāde sāk kust, un tas izraisa kakao sviesta kristālu veidošanos. Šī dabiskā procesa dēļ šokolāde tiek pārklāta ar pelēkas krāsas atlikumiem, tomēr tās kvalitāte joprojām tiek uzskatīta par labu, un tā neietekmē šokolādes garšu. Jo augstākas ir temperatūras izmaiņas, jo lielāka varbūtība, ka šokolāde mainīs krāsu. Tas ir īpaši redzams vasarā, kad gaisa kondicionieri tiek izmantoti iekštelpās vai kad šokolāde, lai izvairītos no kušanas, tiek uzglabāta ledusskapī un pēc tam izņemta istabas temperatūrā.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kā atšķiras tumšā, piena un baltā šokolāde?

Tumšo šokolādi, (bez piedevām), gatavo no kakao masas, kakao sviesta, cukura un emulgatoriem. Piena šokolādei pievieno vājpiena pulveri un piena taukus. Tikmēr baltā šokolāde nesatur kakao. Tā ir pagatavota no cukura, kakao sviesta, vājpiena pulvera un emulgatora.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kas padara Galler šokolādi īpašu?

Šokolāde Galler tiek ražota kopš 1976. gada un ir atzīta par vienu no labākajām šokolādēm visā Beļģijā. Šīs šokolādes panākumi gan Beļģijā, gan visā pasaulē ir pateicoties augstas kvalitātes produktiem, ekskluzīvām receptēm un atbildīgas uzņēmējdarbības pieejai. Visas Galler šokolādes izejvielas tiek pirktas saskaņā ar godīgas tirdzniecības standartiem - par konkurētspējīgu cenu un tikai no tām kakao plantācijām, kuras ievēro cilvēktiesības.

Šokolādes receptes Galler izceļas ar izcilām kombinācijām, tās nesatur palmu eļļu, un cukura daudzums tiek samazināts līdz minimumam, kas nepieciešams labas konsistences iegūšanai. Sortiments ir rūpīgi atlasīts un ir atradis ceļu uz mūsu klientu sirdīm. Ikdienas desertam - šokolādes tāfelītes ar dažādiem pildījumiem (pistācijas, rieksti utt.), Kafijas pauzei ar kolēģiem - šokolādes tāfelīte (75 - 85% tumšā šokolāde, laima un tumšā šokolāde vai aveņu un baltās šokolādes kombinācijas). Dzimšanas dienai, Ziemassvētkos, Valentīna dienā vai vienkārši dāvanā bez īpaša gadījuma - visu laiku iemīļotie Galler komplekti. Esam pamanījuši vienu unikālu Galler šokolādes iezīmi - klienti vienmēr atgriežas, lai to atkal iegādātos ...

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kā saprast vai šokolāde ir labas kvalitātes?

Kvalitatīvaja šokolāde vienmēr ir mazliet spīdīga. It īpaši, ja runa ir par melno šokolādi. Jo vairāk matēta šķiet šokolādes tāfelīte, jo vairāk cukura tā satur. Vēl viens veids, kā atpazīt kvalitatīvu šokolādi, to neizbaudot, ir nolauzt gabaliņu no tās. Ja iegādājāties vai saņēmāt dāvanā augstas kvalitātes šokolādi - tai vajadzētu sadalīties lielās daļās un gandrīz nedrupt.

Vēl viena kvalitatīvas šokolādes iezīme ir tās šķīdība. Pateicoties tajā esošajām dabīgajām eļļām, turot rokās, šokolāde ātri kūst, bet, nonākot mutē, tā kļūst biezi kūstoša un atstāj bagātīgas ilgstošas garšas. Baudot šokolādi, nevajadzētu just daudz salduma vai rūgtuma. Šīm garšām jābūt līdzsvarotām. Runājot par tumšo šokolādi - tās kvalitāti var atšķirt ar rūgtumu, saldumu un vieglu augļainību, kas sajaucas mutē.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk