NEDĒĻAS PIEDĀVĀJUMS

Kafijas automāti kafejnīcām

Filtri

Rādīt:

Filtri
Ražotājs
Tips
Tips
Tips
Tips
Tips
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Kafijas raksturojums
Grauzdējuma līmenis
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Kafijas pupiņu veids
Kafijas izcelsmes reģions
Kafija tips
Kafijas pupiņu tvertne
Vadības tips
Tilpums
Arabikas pasuga
Dzirnaviņu tips
Apstrāde
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Sērija
Sērija
Kafijas kapsulā ir
Ūdens tvertnes tilpums
SCA novērtējums
Ekrāns
Smart app
Tasīšu sildītājs
Īpašības
Porciju izmērs
Veids
Porciju izvēle melnai kafijai
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Piemērots
Priekš
Dzērienu porciju daudzums
Siltuma noturība līdz
Funkcijas
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzērieni ar pienu
Saglabātie profili
Pupiņu tvertņu skaits
Dzēriena recepte
Dzirnaviņu konstrukcija
Moka kanniņas ietilpība
Daudzums
Izmanto
Kofeīna samazināšanas metode
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Produktu skaits komplektā
Šokolādes tips
Pieslēgums ūdens padevei
Šokolādes veids
Cikli
Lietotāju izveidotās receptes
Grupu skaits
Zobratu diametrs
Programmējams malšanas laiks
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
PID temperatūras regulators
Spiediena kontrole
Karstā ūdens sprausla
Cena
Akcijas

Par profesionāliem kafijas automātiem kafejnīcām

Kafijas automāti kafejnīcām ir specializētas, augstas veiktspējas kafijas pagatavošanas sistēmas, kas izstrādātas, lai atbilstu komerciālo kafijas pagatavošanas uzņēmumu prasībām. Kafijas automāti kafejnīcām ir veiksmes atslēga jebkurai vietai, kas nodrošina iespēju precīzi un konsekventi pagatavot dažādus kafijas dzērienus. Tie ir aprīkoti ar modernām funkcijām, piemēram, vairākām grupu galviņām, tvaika padevēm un precīzu temperatūras kontroli, kas ļauj baristām pagatavot izcilu espresso, latte, cappuccino un citus dzērienus.

Kā izvēlēties komerciālo espresso automātu?

Starp visiem profesionālajiem kafijas automātiem izceļas profesionālie espresso automāti, kas ir labākā izvēle uzņēmumiem, kuru mērķis ir nodrošināt augstākās kvalitātes espresso dzērienus. Tomēr noteicošais faktors ir jūsu uzņēmuma lielums un darbības veids.

Espresso kafijas automāts kafijas veikaliņam

Kad kafijas automāts tiek izvēlēts kafijas veikaliņam, jāņem vērā vairāki būtiski faktori. Pirmkārt, novērtējiet potenciālo klientu skaitu pīķa stundās un izvēlieties automātu ar pietiekamu grupu galviņu skaitu, lai efektīvi nodrošinātu šī pieprasījuma izpildi. Ja jūsu kafijas veikaliņam raksturīgs liels apmeklētāju skaits, La Marzocco kafijas automāti ar 2, 3 pagatavošanas grupām būs lieliska izvēle.

Turklāt šīs iekārtas ir aprīkotas ar programmējamām pogām, PID temperatūras kontroles funkcijām un viegli lietojamām tvaika padevēm. Tie visi ir svarīgi faktori, kas jāņem vērā, izvēloties augstas kvalitātes baristas automātu, kas ne tikai atvieglos darbu, bet arī palīdzēs sasniegt visaugstāko iespējamo dzērienu kvalitāti.

Espresso kafijas automāts kafejnīcai

Daudzpusīgi pusautomātiskie espresso kafijas automāti parasti ir tas, kas nepieciešams kafejnīcām, jo ar tiem iespējams pagatavot kafiju dažādam klientu skaitam. Izvēlieties automātu atkarībā no kafejnīcas lieluma – automāti ar vienu vai divām grupu galviņām būs piemēroti vidējam vai nelielam apmeklētāju skaitam. Rancilio kafijas automāti šajā ziņā ir lieliska izvēle. Tomēr, ja apmeklētāju skaits ir apjomīgāks, izvēlieties lielākus La Marzocco modeļus.

Turklāt pievērsiet uzmanību lietošanas ērtumam un ekstrakcijas konsekvencei, jo kafejnīcas personālam var būt atšķirīgs zināšanu līmenis. Izvēlieties automātu ar programmējamiem iestatījumiem un volumetrisku dozēšanas opciju, lai nodrošinātu konsekvenci. Apsveriet baristu kafejnīcas automāta izmērus, jo daudzās kafejnīcās vieta var būt ierobežota.

Kafijas automāts restorānam

Restorānu vidē, profesionālie kafijas automāti bieži tiek izmantoti, lai papildinātu ēdienkarti. Apsveriet sava restorāna platību un veidu; lielākajai daļai var pietikt ar divu grupu automātu, bet lielākiem restorāniem var būt nepieciešama jaudīgāka ierīce. Pievērsiet uzmanību iekārtas lietošanas ērtumam, jo restorāna personālam var būt atšķirīgs prasmju līmenis. Izvēlieties modeļus ar ātru uzsildīšanas laiku, lai kafiju varētu pasniegt tūlīt pēc ēdienreizes. Turklāt kafijas automātam ir jābūt viegli integrējamam restorāna iekārtojumā, un tā dizainam ir jāpapildina vide. Piemēram, Sanremo kafijas automāti noteikti piešķirs akcentu mūsdienīga stila restorāna interjeram.

Kafijas automāts krogam vai bāram

Krogos un bāros espresso kafijas automāti parasti tiek izmantoti nelielam kafijas piedāvājumam vai kafijas kokteiļu pagatavošanai.  Tāpēc neliela pieprasījuma gadījumā lieliska izvēle būs Rocket Espresso kafijas automāti ar vienu grupu.

Neaizmirstiet arī par lietošanas ērtumu gadījumā, ja bārmeņiem nav nepieciešamas plašas baristas zināšanas. Izvēlieties modeļus, kas nodrošina piena putošanas iespējas tādiem dzērieniem kā īru kafijai vai espresso martini. Turklāt pārliecinieties, vai kafijas automāts būs piemērots pieļaujamajai darba virsmas platībai un iederēsies kopējā interjerā.  Ascaso kafijas automāti piedāvā plašu krāsu daudzveidību, taču atcerieties, ka tie ir piemēroti tikai nelielam pagatavošanas apjomam.

Kas ir espresso kafijas automāta grupas galviņa un kuru no tām izvēlēties? 

Grupu galviņu skaits, ar ko aprīkoti profesionālie kafijas automāti kafejnīcām, nosaka to, cik espresso porcijas iespējams pagatavot vienlaicīgi. Tādējādi tas ietekmē paredzamo pagatavošanas apjomu un kafejnīcā strādājošo baristu skaitu.

1 grupas kafijas automāts

Ja jums pieder neliela kafejnīca, profesionāls kafijas automāts ar 1 grupu būs ideāls risinājums. Šie automāti ir salīdzinoši kompakti, salīdzinot ar lielākiem analogiem, un spēj apstrādāt 5kg kafijas nedēļā. Turklāt profesionāls kafijas automāts ar vienu grupas galviņu bieži vien ir lietotājam draudzīgs, jo tas nodrošina pamata funkcijas espresso ekstrakcijai un piena uzkarsēšanai.

Ascaso un La Marzocco piedāvā visplašāko 1 grupas automātu klāstu, taču arī Elektra kafijas automāti ir apsvēršanas vērti.

2 grupu kafijas automāts

Divu grupu galviņas parasti ir sastopamas lielākajā daļā espresso kafijas automātu, kas pieejami kafijas veikaliņos un kafejnīcās. Komerciāls 2 grupu kafijas automāts, piemēram, La Marzocco vai Rancilio kafijas automāti var apstrādāt līdz 10 kg kafijas nedēļā. Turklāt tie ir piemēroti uzņēmumiem ar vidēji lielu darba virsmas platību un parasti nodrošina lielāku jaudu un daudzpusību.

3 grupu kafijas automāts

Plašām kafijas pagatavošanas vietām ar ievērojamu kafijas pagatavošanas biežumu ieteicams apsvērt 3 grupu komerciālo kafijas automātu. Pateicoties kvalificētu baristu prasmēm, šie automāti spēj pagatavot līdz 60 kafijas tasītēm stundā. Tomēr šajā brīdī ieteicams izvērtēt vai jums pieejama pietiekami plaša vieta un izturīga lete, kas varēs noturēt lielapjoma baristas kafijas automātu.

Profesionāla espresso automāta boilera sistēma

Kafijas automāti kafejnīcām ar boilera sistēmu ir ļoti svarīgi, jo tie uztur espresso pagatavošanai nepieciešamo ūdens temperatūŗu, kas tiešā veidā ietekmē kafijas kvalitāti un konsistenci.

Viena boilera espresso automāts

Viena boilera espresso kafijas automāta lietotājam nepieciešams pārslēgties starp pagatavošanas un tvaika režīmiem, kas rada pārtraukumus starp darbībām. Lai gan tas ir izdevīgs risinājums uzņēmumiem ar vidēju espresso pagatavošanas apjomu un ierobežotu telpu, tas nebūs piemērots kafijas veikaliņiem vai iestādēm ar lielu pieprasījumu, kur veikla apkalpošana ir ļoti svarīga. Šāda sistēma būs raksturīga Ascaso modeļiem un citiem espresso kafijas automātiem, kas paredzēti lietošanai mājās.

Divu boileru komerciālais espresso automāts

Divu boileru espresso automāts ir moderna ierīce, kas paredzēta profesionālai lietošanai kafejnīcās un uzņēmumos ar lielu apjomu. Šie automāti ir aprīkoti ar diviem atsevišķiem boileriem – viens paredzēts espresso pagatavošanai, bet otrs – piena uzkarsēšanai. Galvenā priekšrocība ir iespēja vienlaicīgi pagatavot espresso un uzkarsētu pienu, kas ievērojami palielina produktivitāti pīķa stundās. Šie automāti nodrošina precīzu temperatūras kontroli, garantējot nemainīgus un augstas kvalitātes kafijas dzērienus. Turklāt šī ir vispopulārākā sistēma, kas pieejama lielākajai daļai profesionālo espresso automātu. ECM kafijas automāti, vai pat atsevišķi modeļi ir aprīkojami ar 2 boileriem.

Siltummaiņa espresso automāts

Siltummaiņa espresso kafijas automāts ir aprīkots ar vienu boileri, kam cauri iet vara caurule. Šī caurule ļauj vienlaicīgi pagatavot un uzkarsēt, patērējot siltumu no tvaika boilera, lai uzkarsētu ūdeni kafijas pagatavošanai. Siltummaiņa automāti nodrošina līdzsvaru starp pieejamību un veiktspēju, padarot tos par populāru izvēli daudziem uzņēmumiem. La Marzocco Linea un pāris Lelit kafijas automāti ir labi piemēri. 

Papildu iestatījumi

Ja vēlaties pagatavot īpašu kafiju, kas atšķirsies no konkurentu piedāvātajām, jums būs nepieciešams komerciāls espresso kafijas automāts ar uzlabotāku temperatūras kontroli, spiediena profilēšanu, vairākiem boileriem, uzlabotām PID un programmēšanas iespējām, iepriekšēju infūziju un citām līdzīgām funkcijām. Visas iepriekš minētās funkcijas nodrošinās optimālu veiktspēju un garantēs konsekventākus, aromātiskākus espresso kafijas dzērienus. Turklāt pārbaudiet, vai profesionālie kafijas automāti kafejnīcām ir aprīkoti ar ekorežīma funkciju. Tā samazina elektroenerģijas patēriņu un oglekļa dioksīda emisiju. 

Kā pareizi kopt baristas kafijas automātu?

Regulāra kafijas automātu apkope, it īpaši profesionālo, ir ļoti būtiska, lai nodrošinātu to ilgtspēju un veiktspēju. Katru dienu ieteicams izskalot portafiltru un grozu, noslaucīt tvaika padevi un baristas kafijas automāta ārpusi, kā arī izskalot grupas galviņu ar karstu ūdeni. Pēc katras lietošanas reizes ieteicams notīrīt un noslaucīt tvaika padevi. Ik pa laikam jāveic pretplūsmas skalošana, izmantojot tukšo grozu, un pievienojot tīrīšanas līdzekli saskaņā ar norādījumiem, jānobloķē portafiltrs un jāizlaiž ūdens caur grupas galviņu, lai to rūpīgi iztīrītu. Katru nedēļu jāiemērc un jāiztīra ūdens tvertne, notekpaplāte, kā arī noņemamās detaļas, un, ja nepieciešams, jāpārbauda ūdens filtrs. Visi nepieciešamie piederumi atrodami šajā sadaļā – kafijas automātu apkopes līdzekļi.

Ja jums nepieciešama konsultācija

Kafijas Draugs piedāvā profesionālus espresso kafijas automātus kafejnīcām, kas ir pielāgoti gan izsmalcinātu kafijas cienītāju, gan uzņēmumu vajadzībām. Mūsu apņemšanās nodrošināt kvalitāti un veiktspēju garantē, ka jūs varēsiet pastāvīgi pagatavot izcilu espresso. Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama konsultācija, izvēloties sev piemērotu espresso kafijas automātu, mūsu zinošo Kafijas Drauga konsultantu komanda ir gatava jums palīdzēt. Papildus espresso kafijas automātiem, mūsu piedāvājumā apskatāmi arī citi kafijas automāti plašā klāstā, tostarp automātiskie, iebūvējamie, kafijas spilventiņu, kā arī filtru kafijas automāti, kas piepildīs ikviena kafijas cienītāja vēlmes.

Lasi vairāk