STARPTAUTISKĀ KAFIJAS DIENA
STARPTAUTISKĀ KAFIJAS DIENA

Profesionālie kafijas automāti

Filtri

Rādīt:

Filtri
Ražotājs
Tips
Tips
Tips
Tips
Tips
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Kafijas raksturojums
Grauzdējuma līmenis
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Kafijas pupiņu veids
Kafijas izcelsmes reģions
Kafija tips
Kafijas pupiņu tvertne
Vadības tips
Tilpums
Arabikas pasuga
Dzirnaviņu tips
Apstrāde
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Sērija
Sērija
Kafijas kapsulā ir
Ūdens tvertnes tilpums
SCA novērtējums
Ekrāns
Smart app
Tasīšu sildītājs
Īpašības
Porciju izmērs
Veids
Porciju izvēle melnai kafijai
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Piemērots
Priekš
Dzērienu porciju daudzums
Siltuma noturība līdz
Funkcijas
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzērieni ar pienu
Saglabātie profili
Pupiņu tvertņu skaits
Dzēriena recepte
Dzirnaviņu konstrukcija
Moka kanniņas ietilpība
Daudzums
Izmanto
Kofeīna samazināšanas metode
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Produktu skaits komplektā
Šokolādes tips
Pieslēgums ūdens padevei
Šokolādes veids
Cikli
Lietotāju izveidotās receptes
Grupu skaits
Zobratu diametrs
Programmējams malšanas laiks
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
PID temperatūras regulators
Spiediena kontrole
Karstā ūdens sprausla
Cena
Akcijas

Profesionālie kafijas automāti paredzēti kafejnīcām un bāriem. Šīs ierīces ir ar palielinātā spējām un daudz jaudīgāki, tā ka tie var pasniegt lielāku kafijas tasīšu skaitu. Vai arī tas var būt perfekts variants tiem, kuri vēlas uzlabot savas barista zināšanas un izbaudīt kafijas gatavošanas procesu. Profesionālie kafijas automāti ir sadalīti pusautomātiskajos un pilnībā automātiskajos kafijas automātos. Pusautomātiskie kafijas automāti atļauj uzstādīt ūdens temperatūru pēc kafijas gatavotaja vēlmēm. Kā jau Jūs zināt, kafijas garša ir atkarīga no ūdens temperatūras – ja ūdens ir karstāks, ka ieteicamā temperatūra 91 līdz 93 grādi, kafijas garša būs izteiktāka, ja ūdens būs aukstāks – skābums izcelsies. Kā rezultātā profesionāls pusautomātiskais kafijas automāts atļauj Jums eksperimentēt ar kafijas pēcgaršu. Tāpat šie pusautomātiskie kafijas automāti atļauj Jums mainīt spiedienu, atkarībā no kafijas maluma un grauzdējuma. Tā kā piens tiek gatavots atsevišķi, zināšanas ir nepieciešamas, lai sagatavotu īsto temperatūru un labi garšojošu pienu. Šī iemesla dēļ, iegādājoties profesionālu kafijas automātu, ir svarīgi noskaidrot, kurš gatavos kafiju – barsita vai darbinieks bez priekšzināšanām. Ar pilnībā automatizētu profesionālo kafijas automātu, kā atšķirīga iezīme iekļauj viegli lietojamu un augstas kvalitātes kafiju ar vienu klikšķi. Tomēr lielākā daļa ražotāju atstāj iespēju noteikt viņu pašu kafiojas gatavošanas funkcijas. Mēs piedāvājam plaša spektra profesionālos automātiskos un pusautomātiskos kafijas automātus. mēs atradīsim labāko izvēli tieši Jums! Par cenu un papildus informāciju lūdzu sazinieties ar mums.

Lasi vairāk