NEDĒĻAS PIEDĀVĀJUMS

Pusautomātiskie Espresso kafijas automāti

Filtri

Rādīt:

Filtri
Cena
Ražotājs
Tips
Kafija tips
Kafijas izcelsmes reģions
Grauzdējuma līmenis
Kafijas raksturojums
Kafijas pupiņu veids
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Veids
Grupu skaits
Vadības tips
Kafijas pupiņu tvertne
Smart app
Saglabātie profili
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Pieslēgums ūdens padevei
Izmanto
Zobratu diametrs
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzirnaviņu tips
Dzirnaviņu konstrukcija
Piemērots
Programmējams malšanas laiks
Priekš
Sērija
Sērija
Daudzums
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
Dzērienu porciju daudzums
Moka kanniņas ietilpība
Siltuma noturība līdz
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Porciju izvēle melnai kafijai
Kofeīna samazināšanas metode
Tilpums
Lietotāju izveidotās receptes
Šokolādes tips
Tips
Tips
Arabikas pasuga
Dzēriena recepte
PID temperatūras regulators
Šokolādes veids
Cikli
Spiediena kontrole
Dzērieni ar pienu
Porciju izmērs
Ekrāns
Funkcijas
Pupiņu tvertņu skaits
Ūdens tvertnes tilpums
Kafijas kapsulā ir
Karstā ūdens sprausla
Tasīšu sildītājs
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Īpašības
Apstrāde
Produktu skaits komplektā
Tips
Tips
SCA novērtējums
Akcijas

Kādi ir noteikumi kafijas pagatavošanai ar pusautomātisko kafijas automātu?

Pusautomātiskā kafijas automāta pamatā ir īsts itāļu izcelsmes espresso dzēriens. Tāpēc galvenie kafijas pagatavošanas noteikumi ir balstīti uz šī dzēriena proporcijām. Tādējādi, ja vēlaties uzzināt, vai jūsu sagatavotā espresso kafija ir augstākās klases, ziniet - jums jāiegūst 25 ml kafijas ekstrakta, kas tika iegūts ar spiedienu 8–9 bāri 20–30 s. Šie precīzie parametri tiek uzskatīti par klasiskiem kafijas pasaulē. Zinot, ka espresso ir visu pārējo kafijas dzērienu pamats, un, kad būsiet iemācījies to pareizi pagatavot, varēsiet eksperimentēt tālāk.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kādas ir pusautomātisko kafijas automātu atšķirības?

Pusautomātiskie kafijas automāti ir paredzēti lietošanai mājās vai profesionālai lietošanai, t.s., ēdināšanas iestādēs - restorānos, kafejnīcās uc . Lai pagatavotu labas kvalitātes kafiju, jums būs jāiemācās pareizi samalt, nospiest un nolaist ūdeni vajadzīgajā laikā un pareizajā daudzumā.

Mājām paredzētie pusautomātiskie kafijas automātu modeļi ir nedaudz vienkāršoti, un to lietošana īpaši neatšķiras no automātiskā kafijas automāta. Tomēr, atšķirībā no automātiskā kafijas automāta, šim ir nepieciešama svaigi malta kafija, (pēc iespējas svaigāka), un atbilstošs spiediens. Iepriekš ieprogrammējot vēlamo ūdens daudzumu, to var atkārtot katru reizi, veicot tikai vienu pogas spiedienu.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kāpēc ir vērts izvēlēties pusautomātisko kafijas automātu?

Ja jums patīk kafijas pagatavošanas process vēl vairāk nekā pati kafija, tad manuāls espresso kafijas automāts ir domāts tieši jums! Gatavojot kafiju ar šāda veida kafijas automātiem, jums ir brīvība improvizēt un eksperimentēt. Tomēr, lai pagatavotu perfektu kafiju, jums būs jāpieliek zināmas pūles - jāiepazīstas ar kafijas pagatavošanas noteikumiem, jāatrod pareizais kafijas malšanas līmenis un jāpārbauda savas spējas, pareizi to pagatavojot. Tāpēc, ja esat gatavs kafijas pagatavošanai veltīt vairāk nekā dažas minūtes, droši izvēlieties pusautomātisko kafijas automātu kategoriju.

Vai šis komentārs bija noderīgs?
Lasi vairāk Rādīt mazāk

Kad esat aizgājuši uz kafejnīcu vai bāru, Jūs bieži ievērojat kafijas pagatavošansa procesu: kafijas pupiņas tiek samalatas un kafijas aromāts izplešas pa visu telpu. Tad kafija tiek ievietota radziņā, tad tiek profesionāli nospiesta un ievietota kafijas automātā, un pēc pāris mirkļiem Jūs jau izbaudat savu garšīgo kafiju. Kafijas pagatavošana notiek uz pusautomātiem, tas ir espresso kafijas automāts, kas kafijas pagatavošanai izmanto maltu kafiju. Šie kafijas automāti ir tiem, kas vēlas piedalīties pagatavošanas procesā un grib apgūt kā kļūt par baristu. Kafijas pupiņas vajadzētu sagatavot pirms kafijas pagatavošanas, ja nevēlaties kafiju pagatavot pats izvēlieties pusautomātisku kafijas automātu, kas izmanto kafijas spilventiņus vai tabletes. Tajā pašā laikā tas labi papildinās Jūsu interjeru. Izvēloties pusautomātisko kafijas automātu vajag pievērst uzmanību dažām lietām. Ja automātā ir piejeama tvaika espresso funkcijas, tas nozīmē, ka kafija tiks pagatavota izmantojot 100 °C temperatūru, šajā kafijā būs paaugstināts kofeīna daudzums un maigāka garša un ja uz automāta rakstīts Pump Espresso, tas nozīmē, ka kafija tiek pagatavota izmantojot augstu spiedienu 87-95 ° grādos. Šaj kafijai ir īpatnējs aromāts. Pastāv arī viedoklis, ka, ja kafija ir pagatavota ar metāla filtru, tā ir stiprāka un daudz garšīgāka. Mūsu klāsts ietver pusautomātiskos kafijas automātus kafejnīcām, birojiem un mājām.

Lasi vairāk