Ierobežota izdevuma maltā kafija Peach Fuzz (fermentēta ar persikiem), 200 g

Ir noliktavā
Piegāde var aizņemt 1 – 3 darba dienas
*93% pasūtījumu tiek piegādāti nākamajā dienā.
Apmeklējiet mūsu fiziskos veikalus
Absolūti unikāla apstrādes metode: fermentācija ar persikiem!

Informācija

Šī kafija ir fermentēta ar īstiem persikiem, un tai piemīt amizanta, augļaina un neparasta garša. Jums noteikti patiks!

Ja esat viens no tiem kafijas cienītājiem, kuram grūti sajust uz iepakojuma norādītās garšas notis (ko vispār nozīmē pēcgarša?..), uzticieties mums: šī kafija noteikti pārsteigs. Pateicoties inovatīvai apstrādes metodei, tai piemīt sulīgu persiku aromāts, kas papildināts ar eksotiska mango un saldas karameles notīm. Īsta persiku paradīze jūsu rīta kafijā! Šāda dzēriena baudīšana var likt uz brīdi apstāties un aizdomāties: “Vai tā tiešām ir kafija?..”

Pa tiešo no Kolumbijas – ar mīlestību un inovācijām

Šī ierobežota izdevuma kafija nāk no Huilas reģiona tālajā Kolumbijā, kur atrodas “Monteblanco” kafijas audzētava. Rodrigo Sančess, ģimenes kafijas saimniecības īpašnieks, jau vairākus gadus eksperimentē ar inovatīvām apstrādes metodēm, cenšoties atrast to neparasto garšu, kas patiešām liktu teikt “wow”! Tas viņam arī ir izdevies – Rodrigo pūles ir guvušas atzinumu, saņemot vairākus prestižus apbalvojumus.

Kā top šis sulīgais dzēriens?

Īsumā: iedomājieties vērienīgu ballīti, kurā apvienojas kafija un persiki, lai lustīgi pavadītu visu nakti.

Taču tiem, kuriem interesē viss stāsts…

1. Piemērotas pupiņas. Šai kafijai Rodrigo izvēlējās Bourbon un Caturra arabikas šķirnes, kas ir dabīgi saldas, padarot tās ideāli piemērotas fermentācijas procesam.

2. Fermentācijas sākums. Vispirms kafijas pupiņas tiek iebērtas galvenajā tvertnē, kur tās tiek fermentētas vienatnē – šis process ir kā iesildīšanās gaidāmajai ballītei.

3. Augļu maisījuma sagatavošana. No galvenās tvertnes tiek atdalīti unikālie mikroorganismi (Lactobacillus un Saccharomyces cerevisiae), kuri pēc tam tiek pārnesti uz atsevišķu tvertni, kurā tie tiek sajaukti kopā ar īstiem persikiem un apburoši saldo tropisko augļu nektāru. Pēc tam šis augļu maisījums tiek raudzēts vēl 8 dienas, līdz tiek sasniegtas ideālas Briksa un pH vērtības.

4. Sākās persiku ballīte! Pēc tam augļu maisījums tiek apvienots ar kafijas pupiņām. Process ir patiešām laikietilpīgs: viss kopā fermentējas vēl 150 stundas, kas ir gandrīz nedēļa!

5. Rūpīga uzraudzība. Process tiek stingri uzraudzīts: cukura koncentrācija (kas tiek mērīta Briksa grādos) nedrīkst būt zemāka par 6, savukārt pH visu laiku jābūt augstākam par 4 grādiem. Tādā veidā tiek iegūta bagātīga, taču ne pārāk nomācoša persiku garša. Kāpēc šis posms ir tik svarīgs? Tāpēc, ka tā rezultātā tiek iegūts dzēriens ar izteiktu augļu garšu, tajā pašā laikā izceļot kafijas unikālo raksturu.

6. Žāvēšana un sagatavošana grauzdēšanas procesam. Kad ir panākts pareizais garšas līdzsvars, kafijas pupiņas tiek žāvētas. Pēc tam tās iegūst ideālu mitruma līmeni (10–11%) un tiek nogādātas grauzdētavā.

7. Gala rezultāts jūsu tasītē. Pēc dažādu izaicinājumu pārvarēšanas šajā garajā fermentācijas ceļojumā kafija nonāk tur, kur tai jābūt – jūsu kafijas tasītē. Lai sākas garšas svētki!

*****

Valsts | Kolumbija

Reģions | Huila 

Saimniecība | Rodrigo Sančesa “Monteblanco” saimniecība

Augstums virs jūras līmeņa | 1730 m

Arabikas šķirnes | Bourbon, Caturra 

Apstrāde | Mazgātā, fermentēta ar persikiem

Grauzdējuma līmenis | Vidējs

Garšu buķete | Persiki, mango, karamele

Ieteicamie pagatavošanas veidi: visi manuālie pagatavošanas rīki (V60, Chemex u. c.), kā arī pagatavošana pa tiešo tasītē.

Sastāvs: malta grauzdēta kafija.

Uzglabāšanas apstākļi: glabāt noslēgtu tumšā, sausā un vēsā vietā.

Garšas notis
Persiks
Kafijas pupiņu veids
100% Arabika
Kafija tips
Maltā kafija

Specifikācijas

Kafija tips
Kafija tips:
Maltā kafija
Kafija veids
Kafija veids:
Vienas izcelsmes
Izcelsmes valsts
Izcelsmes valsts:
Eiropas Savienība
Kafijas pupiņu veids
Kafijas pupiņu veids:
100% Arabika

Specifikācijas

Vispārīgi

Kafija tips
Maltā kafija
Kafija veids
Vienas izcelsmes
Ražotājs
Kafijas Draugs
Izcelsmes valsts
Eiropas Savienība
EAN
4771121001073
Kafijas pupiņu veids
100% Arabika

Izmēri un svars

Svars
200 g

Piegāde

Ir centrālajā noliktavā (pieejams interneta veikalā).
Lastādijas iela 4, Rīga
Izpārdots
Ieriķu iela 3, T/C "Domina Shopping", Rīga
Izpārdots
Latgales iela 257, T/C "Akropole", Rīga
Pieejams

Papildu informācija

Vai šī kafija ir aromatizēta?
Vai fermentācija ar persikiem ir eksperimentāla apstrādes metode?
Vai šī kafija ir ļoti skāba?
Kā pagatavot šo kafiju?
Vai šajā kafijā būs jūtama persiku garša?

Atsauksmes

4.00
6 atsauksmes
66%
0%
16%
0%
16%
  1. Aļona

    Šo kafiju otro reizi nepirktu. 🙃 Diemžēl Manai gaumei neatbilst, garša nepatīkama

  2. Jūlija

    Tomēr priekš manis par skābu. Garša nav tik izteikta.

  3. Sofija

    Citas šāda tipa kafijas parasti manai gaumei ir pārāk skābas, bet šī ir ļoti smalka, jūtams arī neliels rūgtums.

  4. Līga

    Tik augļaina un smaržīga! Nav nepieciešami papildu saldumi, kafija ir pietiekami salda.

  5. Toms

    Katram to vajadzētu izmēģināt, unikāla pieredze

Pastāstiet mums vairāk par precēm vai pakalpojumiem, kas iegādāti vietnē Kafijas Draugs. Jūsu viedoklis ir nozīmīgs!


Lieliski sader kopā

Tev varētu patikt arī