Specializētā maltā kafija Black Crow White Pigeon Indonesia Sumatra, 250 g
Piegāde var aizņemt 1 – 3 darba dienas * 93% pasūtījumu tiek piegādāti nākamajā dienā

Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
“BLACK CROW WHITE PIGEON”. NEPARASTI KAFIJAS STĀSTI.
5. nodaļa
Black Crow iepazīstina:
Sarkanvīna aromāts piepilda gaisu un drīz vien to papildina neticami smaržīgās kanēļa, karameles un dedzināta cukura notis. Atgādina karstvīnu, vai ne tā?
Lidojot virs Sumatras salā esošā Gajo reģiona augstienēm, zem tām var redzēt neparastu kafijas augu joslu, ko ieskauj krāšņas ainavas un ko baro unikālais salas klimats. Vietējie lauksaimnieki novāc ķiršus, kas aug uz šiem sulīgajiem augiem, un pēc tam tos pārstrādā, izmantojot vietējo apstrādes metodi, ko sauc par Giling Basah. Pēc fermentācijas un mazgāšanas pupiņas netiek pilnībā izžāvētas: tā vietā, kamēr tās vēl ir mitras (aptuveni 25-30 % mitruma), tās tiek lobītas, izmantojot īpašas mašīnas, un tikai tad tiek atļauts pabeigt žāvēšanas procesu. Tādējādi tiek iegūts mazāk skābenuma, bet kopumā intensīvāka kafija, un tieši ar šādu garšas profilu mūsdienās ir pazīstamas Indonēzijas šķirnes.
Jūsu Black Crow
Kopsavilkums:
Izcelsmes valsts | Indonēzija
Reģions | Sumatra, Ačeha, Gayo
Ražotājs | Koptan Gayo Beseri Cooperative
Augstums virs jūras līmeņa | 1450-1700 m
Arabikas šķirne | Tim tim, Ateng
Apstrāde | Giling Basah
Grauzdēšanas profils | Tumšs
SCA novērtējums | 84 punkti no 100
Aromātu palete | Sarkanvīns, brūnais cukurs, kanēlis
Ieteicamās pagatavošanas metodes: visi manuālie kafijas gatavošanas rīki (V60, Chemex u. c.) un apliešana krūzē.
Sastāvs: malta grauzdēta kafija.
Uzglabāšanas ieteikums: uzglabāt iepakojumu noslēgtu tumšā, sausā un vēsā vietā.
*****
“Black Crow White Pigeon” ir šeit, lai jūs priecētu ar neparastiem kafijas stāstiem. Šī stāsta galvenie varoņi – Melnā vārna un Baltais balodis – iemieso specializētās kafijas neparasti daudzveidīgo garšas paleti: no tumšām, dziļām, zemes notīm līdz viegliem, smalkiem aromātiem. Šajā garajā skalā iekļaujas visi iespējamie garšas brīnumi, kas sākas ar neizprotamu tumsu un lēnām pārvēršas par tādu balto krāsu, kas aizrauj elpu. Katra kafija kopā ar savu unikālo stāstu slēpjas skaistā iepakojumā, kas var atgādināt jaunu nodaļu jūsu lasītajā grāmatā: rūpīgi numurētas nodaļas ir no 1 līdz 24. Iegremdējieties dziļi jaunos piedzīvojumos ar “Black Crow White Pigeon”: atklājiet stāstus, ko stāsta katra nodaļa, ieslīgstot unikālās garšās un dodieties tik smaržīgā ceļojumā, ka to noteikti nebūs iespējams aizmirst. Droši sāciet savu personīgo ceļojumu no jebkuras nodaļas…
Biežāk uzdotie jautājumi
Kafiju grauzdējam pie mūsu partneriem Lietuvā, vienā no labākajām vietējām grauzdētavām.
Specializētās kafijas pupiņas ir visaugstāk novērtētā kafija. Kas un kā to vērtē? Saskaņā ar Specialty Coffee Association (SCA) skalu sertificēti kafijas degustētāji novērtē kafijas kvalitāti: izcelsmi, zaļo pupiņu izskatu, pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Un tikai kafija, kas novērtēta ar vairāk nekā 80 punktiem no 100, tiek saukta par specializētu.
Giling Basah apstrādes metode ir pusmitrā apstrāde, kas samazina kafijas skābumu un padara garšu intensīvāku.
Šī kafija ir piemērota visiem manuālajiem kafijas gatavošanas rīkiem, filtru kafijas aparātiem un apliešanai.
Jā, pupiņas iespējams apskatīt šeit: https://www.kafijasdraugs.lv/p/kafijas-pupinas-sumatra-koptain-gayo-besseri-250g/.
Uzdod savu jautājumu par produktu
Ļoti patīkama garša,nav rūgtuma piegaršas.
lieliska saldena pēcgarša