Visai Mokito kafijas līnijai -40%!

Īpašas kafijas pupiņas “Indonesia Sumatra”, 250 g

  • -30%
Tehniskie parametri Par produktu
Quantity
10.00  7.00  Letaupi 3.00 
  • Piegāde var aizņemt 1 - 3 dienas

Par produktu

Izteiktas un piesātinātas garšas pilna kafija ar saldām brūnā cukura notīm, karameļu aromātu ar kanēļa piegaršu un bagātīga sarkanvīna pēcgaršu. Ekskluzīva kafija, kas atgādina karstvīna garšu.

Acehas reģiona Gayo augstumos, kas atrodas Sumatras salā, Indonēzijā, „Koptan Gayo Beseri“ kooperatīvā, lai audzētu īpašu kafiju, apvienojās mazie lauksaimnieki. Tās unikālo garšu nosaka nevainojams klimats, bagātīgā daba un, kā indonēzieši saka: „GILING BASAH“, kafijas pupiņu pārstrādes veids. Ar šo metodi pupiņas pēc fermentācijas un skalošanas pilnībā neizžāvē. Pirms žāvēšanas procesa vēl mitras pupiņas (saglabājot 25–30% mitruma) nonāk īpašā mizošanas mašīnā. Pateicoties šādai apstrādei, kafijas skābums tiek ievērojami samazināts un garša kļūst intensīvāka – šādā veidā kafijas pupiņas iegūst īstas Indonēzijas kafijas garšu.

Pateicoties savai izcilai kvalitātei un garšai, kafija tiek apzīmēta kā īpaša (angl. – Specialty). Saskaņā ar SCAA datiem kafija ir novērtēta ar 84 punktiem no 100.

VALSTS: Indonēzija
REĢIONS: Sumatra, Aceh, Gayo
SAIMNIECĪBA: „Koptan Gayo Beseri“
AUGSTUMS: 1450–1700 m
ŠĶIRNES: „Tim tim“, „Ateng“
APSTRĀDE: „Gilin Basah“ (mitrā mizošana)
GRAUZDĒŠANA: tumša
GARŠAS BUĶETE: sarkanvīns, brūnais cukurs, kanēlis

Tehniskie parametri

Pārvaldība

Kafija tipsKafijas pupiņas

Vispārīgi

Kafija veidsMono
RažotājsKafijas Draugs
Kafijas izcelsmes reģionsĀzija
Grauzdējuma līmenisVidējs
Izcelsmes valstsLietuva
EAN646847409059

Izmēri un svars

Svars250 g

Biežāk uzdotie jautājumi

Nosūtīt jautājumu

Atsauksmes
(3)
Facebook komentāri
()
5.00
3 atsauksmes
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Maksims
    September 2, 2020
    Espresso loti labi garšo ja varīt Bialetti mokā. Viegli malt manuāli.
    Vai šis komentārs bija noderīgs?
  2. Nauris
    July 31, 2020
    Tasīte no rīta un diena var sākties. Piesātināta garša, pēc tasītes neradīsies jautājums vai tā ir kafija. Dzerot jūt garšu daudzveidību, bet vēlāk var nesatraukties par pēcgaršu, jo paliek tikai brūnā cukura notis. Iesaku tiem kam ir patīk stipra kafija bet neuzrunā rūgtums
    Vai šis komentārs bija noderīgs?
  3. Signe
    July 2, 2020
    Lieliska kafija! Šo kafiju esmu baudījusi dažādos veidos gan no automāta, gan moka (Bialetti) kanniņā pagatavotu, arī vienkārši vecajās labajās dzirnaviņās samaltu un uzlietu garša katru reizi ir savādāka, bet vienlīdz laba. Stipra, bet ne pārāk. Tā kā es pārsvarā dzeru kafiju ar pienu, patīka, ka kafija pienā nepazūs, arī nestipru kafiju pagatavojot ir patīkami stipra garša.
    Vai šis komentārs bija noderīgs?