TOP kafijas piedāvājums 

Nogaršojiet pilnas uzbūves kafiju ar perfekti sabalansētiem augļu aromātiem. Aprikožu, piena šokolādes un karameles saldās notis būs lieliski piemērotas agrai rīta tasei, kas sniegs enerģijas devu visai dienai. Izmēģiniet Gvatemalas La Hermosa specializēto kafiju un izbaudiet labu kafijas tasi mājās.

 

VEIDS
Caturra, Catuai, Pache
Šīs Arabica kafijas pupiņu šķirnes ir dabiskas mutācijas, kuras parasti nogatavojas ātrāk. Turklāt šīm šķirnēm ir lielāka izturība pret sliktiem laika apstākļiem vai slimībām. Catual ir kafijas ražotne ar augstu ienesīgumu, savukārt Pache ir ievērojami lieli kafijas augļi, tādējādi iegūstot perfektu kombināciju perfektai kafijas tasei.
APSTRĀDE
Mazgātas
Mitrās apstrādes laikā kafijas ogas atdala no pupiņām. Tā rezultātā kafijai ir ļoti tīra garša, tā atklāj augļu un ogu notis. Apstrādājot šādā veidā, ir vieglāk noteikt dominējošās garšas pie degustācijas.
SCA NOVĒRTĒJUMS
84/100
Saskaņā ar Specializētās kafijas asociācijas (SCA) izveidoto skalu, sertificēti kafijas vērtātāji, novērtē kafijas kvalitāti: zaļo pupiņu izcelsmi, izskatu, (defekti), jau pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Kafija iegūst “Specialty” statusu tikai tad, ja tā iegūst vairāk nekā 80 punktus no 100.
REĢIONS
Acatenango
Teritorijā ir zema temperatūra, un vēsmas no Klusā okeāna rada veldzējumu no Centrālamerikas karstuma. Apvienojumā ar atšķirīgiem gadalaikiem ļauj kafiju kaltēt saulē. Acatenango kafijai ir izteikta skābuma pakāpe, smaržīgs aromāts, līdzsvarots sastāvs un tīra, uzmundrinoša pēcgarša.
AUGSTUMS
1600-1800 m
Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet.
GRAUZDĒJUMS
Vidēja
Kafijas pupiņas tiek grauzdētas līdz tādam līmenim, lai tiktu atklātas visas labākās kafijas garšas īpatnības, taču tā lai neviena no tām, kā arī pati kafijas pupiņa nebūtu pārdedzināta.

VEIDS

Caturra, Catuai, Pache

Šīs Arabica kafijas pupiņu šķirnes ir dabiskas mutācijas, kuras parasti nogatavojas ātrāk. Turklāt šīm šķirnēm ir lielāka izturība pret sliktiem laika apstākļiem vai slimībām. Catual ir kafijas ražotne ar augstu ienesīgumu, savukārt Pache ir ievērojami lieli kafijas augļi, tādējādi iegūstot perfektu kombināciju perfektai kafijas tasei.

APSTRĀDE

Mazgātas

Mitrās apstrādes laikā kafijas ogas atdala no pupiņām. Tā rezultātā kafijai ir ļoti tīra garša, tā atklāj augļu un ogu notis. Apstrādājot šādā veidā, ir vieglāk noteikt dominējošās garšas pie degustācijas.

SCA NOVĒRTĒJUMS

84/100

Saskaņā ar Specializētās kafijas asociācijas (SCA) izveidoto skalu, sertificēti kafijas vērtātāji, novērtē kafijas kvalitāti: zaļo pupiņu izcelsmi, izskatu, (defekti), jau pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Kafija iegūst “Specialty” statusu tikai tad, ja tā iegūst vairāk nekā 80 punktus no 100.

REĢIONS

Acatenango

Teritorijā ir zema temperatūra, un vēsmas no Klusā okeāna rada veldzējumu no Centrālamerikas karstuma. Apvienojumā ar atšķirīgiem gadalaikiem ļauj kafiju kaltēt saulē. Acatenango kafijai ir izteikta skābuma pakāpe, smaržīgs aromāts, līdzsvarots sastāvs un tīra, uzmundrinoša pēcgarša.

AUGSTUMS

1600-1800 m

Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet.

GRAUZDĒJUMS

Vidēja

Kafijas pupiņas tiek grauzdētas līdz tādam līmenim, lai tiktu atklātas visas labākās kafijas garšas īpatnības, taču tā lai neviena no tām, kā arī pati kafijas pupiņa nebūtu pārdedzināta.

SPECIALIZĒTĀS KAFIJAS PUPIŅAS

Guatemala
La Hermosa, 1 kg

29.00 €

Rekomendētās pagatavošanas metodes

Aeropress ātrai kafijas tasei

Ērta un kompakta dizaina dēļ šis pagatavotājs ir lieliski piemērots jebkurai virtuvei, ceļojumam un pat kempingam. Apmēram minūtē tas pagatavo no 1 līdz 3 kafijām un iztīrāms dažu sekunžu laikā. Izklausās kā ideāls pavadonis, lai pagatavotu bagātīgu, maigu kafiju, bez rūgtuma?

Franču kafijas prese visai jūsu ģimenei

Viens no vienkāršākajiem un populārākajiem kafijas pagatavošanas veidiem, ko varat izmēģināt mājās. Franču kafijas prese atklās šīs specializētās kafijas dabīgās garšas un ļaus jums nobaudīt tās spēcīgo garšu.
Lai padarītu kafijas pagatavošanu vēl īpašāku, izmantojiet Hario tējkannu, lai mājās sajustos kā īsts barista. Šai pagatavošanas metodei mēs iesakam rupju kafijas malumu.

Pusautomātiskais kafijas aparāts īstai barista pieredzei mājās

Pusautomātiskie kafijas automāti ir viens no labākajiem veidiem, kā pagatavot kafiju mājās tāpat kā īsts barista to dara kafejnīcā. Pilnīga pagatavošanas procesa kontrole ļaus jums personalizēt un vienmēr iegūt nevainojamu kafijas tasi. Neatkarīgi no tā, vai izvēlēsities klasisko espresso vai saldo espresso machiatto - rezultāts būs nevainojams. Tajā pašā laikā pusautomātiskie kafijas automāti ir kā moderna interjera dizaina detaļa, kuru vēlas katrs kafijas cienītājs.

Atlaides un akcijas nesummējas. Preču skaits ir ierobežots. Akcija spēkā līdz 28.09.2020.