Veikali ir atvērti. Darba laiku var apskatīt šeit!

Viena reģiona kafijas
pupiņas DR Congo Kivu

Pagatavotā "DR Congo Kivu" kafija apvieno salda marcipāna un žāvētu dateļu aromātu, savukārt tās garša atklāj augļaina saldenuma notis un pavisam smalku citrusaugļu skābenumu. Ilgstoša un patīkama tumšās šokolādes pēcgarša vēl kādu laiku ir sajūtama pēc iemalkotās tasītes kafijas.

 

VEIDS
Bourbon
Mūsdienās Bourbon šķirnes kafijas koki ir ļoti populāri kafijas audzētāju vidū. Tās ir ne tikai daudz produktīvākas, bet no šīm kafijas pupiņām pagatavotā kafija ir saldāka.
APSTRĀDE
Mazgātas
Mitrās apstrādes laikā kafijas ogas atdala no pupiņām. Tā rezultātā kafijai ir ļoti tīra garša, tā atklāj augļu un ogu notis. Apstrādājot šādā veidā, ir vieglāk noteikt dominējošās garšas pie degustācijas.
REĢIONS
Kivu
Kivu ezera reģions, kas atrodas Kongo Demokrātiskajā Republikā, ir slavens ne tikai ar savu apbrīnojamo skaistumu, bet arī ar unikālo augsni, tropisko karstumu un mitrumu. Kafijas plantācijas aptver teritoriju netālu no Nyiragongo kalna, spēcīga vulkāna, kur atrodama barības vielām bagāta augsne, kas ir lieliski piemērota kafijas audzēšanai.
SAIMNIECĪBA
Mazie zemnieki
20. gadsimta pēdējā desmitgadē atkārtotu vulkāna izvirdumu un nežēlīga pilsoņu kara dēļ lielākā daļa kafijas fermu tika gandrīz pilnībā iznīcinātas. Mūsdienās šīs saimniecības tiek pārbūvētas - tas rada milzīgu prieku gan vietējiem iedzīvotājiem, kuri var strādāt fermās un nopelnīt pienācīgu iztiku, gan kafijas mīļotājiem, kuri atkal var izbaudīt reģiona kafijas unikālo garšu.
AUGSTUMS
1500 m
Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet.
GRAUZDĒJUMS
Tumšs
Tumšāks grauzdējums ir labākais, lai atklātu un akcentētu kafijas "Dr Congo Kivu" garšas paleti.

VEIDS

Bourbon

Mūsdienās Bourbon šķirnes kafijas koki ir ļoti populāri kafijas audzētāju vidū. Tās ir ne tikai daudz produktīvākas, bet no šīm kafijas pupiņām pagatavotā kafija ir saldāka.

APSTRĀDE

Mazgātas

Mitrās apstrādes laikā kafijas ogas atdala no pupiņām. Tā rezultātā kafijai ir ļoti tīra garša, tā atklāj augļu un ogu notis. Apstrādājot šādā veidā, ir vieglāk noteikt dominējošās garšas pie degustācijas.

REĢIONS

Kivu

Kivu ezera reģions, kas atrodas Kongo Demokrātiskajā Republikā, ir slavens ne tikai ar savu apbrīnojamo skaistumu, bet arī ar unikālo augsni, tropisko karstumu un mitrumu. Kafijas plantācijas aptver teritoriju netālu no Nyiragongo kalna, spēcīga vulkāna, kur atrodama barības vielām bagāta augsne, kas ir lieliski piemērota kafijas audzēšanai.

SAIMNIECĪBA

Mazie zemnieki

20. gadsimta pēdējā desmitgadē atkārtotu vulkāna izvirdumu un nežēlīga pilsoņu kara dēļ lielākā daļa kafijas fermu tika gandrīz pilnībā iznīcinātas. Mūsdienās šīs saimniecības tiek pārbūvētas - tas rada milzīgu prieku gan vietējiem iedzīvotājiem, kuri var strādāt fermās un nopelnīt pienācīgu iztiku, gan kafijas mīļotājiem, kuri atkal var izbaudīt reģiona kafijas unikālo garšu.

AUGSTUMS

1500 m

Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet.

GRAUZDĒJUMS

Tumšs

Tumšāks grauzdējums ir labākais, lai atklātu un akcentētu kafijas "Dr Congo Kivu" garšas paleti.

VIENA REĢIONA KAFIJAS PUPIŅAS

DR Congo
Kivu, 1 kg

29.00 €

Rekomendētās pagatavošanas metodes

Filtru kafijas pagatavotājs

Šī kafijas pagatavošanas metode ir lieliski piemērota tiem, kuriem patīk izbaudīt ilgākas kafijas pauzes un tējai līdzīgu kafijas konsistenci. Filtru kafijas pagatavotājā pagatavotā vienas izcelsmes "DR Congo Kivu" kafija atklāj visu tajā slēpto aromātu un garšu paleti. Svarīgi: gatavojot kafiju, vienmēr lietojiet svaigi maltas kafijas pupiņas!

Pusautomātiskais kafijas automāts

Patiesajiem espresso mīļotājiem iesakām šo kafiju pagatavot pusautomātiskajā kafijas automātā. Šādi pagatavota "DR Congo Kivu" kafija būs īpaši blīva, savukārt tās garšā būs jūtams marcipāna konfekšu saldums un smalkais citrona mizas skābums.

Automātiskais kafijas aparāts

Tumšā grauzdējuma dēļ vienas izcelsmes "DR Congo Kivu" kafija ir lieliski piemērota automātiskajiem kafijas automātiem, īpaši, ja tos izmanto piena dzērienu pagatavošanai. Piena dabīgajam saldumam lieliski der garšas notis - marcipāns, žāvēti dateles un tumšā šokolāde.