Good and Proper ar prieku vēlās jūs iepazīstināt ar jauno “Sencha” tēju. Atšķirībā no citiem Sencha, kas tiek audzēti atklātā saulē, šis konkrētais veids pirms noplūkšanas tiek ēnots 18 dienas padarot to līdzīgāku Gyokuro – tvaicētas zaļās tējas veidam, kas Japānā plaši tiek uzskatīts par labāko. Šis unikālais ēnošanas process izceļ tējas bagātīgo, raksturīgo umami garšu, kā arī saldenumu. No šīm tumšajām, zīdainajām lapām iespējams pagatavot spilgti zaļu tasīti tējas, kam raksturīgs svaigs un pavasarīgs aromāts, kā arī maigi saldena pēcgarša.
Izcelsme: Kirišima kalnu apgabals, Kagošima, Japāna
1 porcija: 2 g vai 1 tējkarote / 200 ml ūdens
Ūdens temperatūra: 65°C
Pagatavošanas laiks: 2-3 minūtes
Var apliet līdz 3 reizēm.
Sastāvs: 100% zaļā tēja.
Uzglabāšana: uzglabāt vēsā, sausā vietā.
Pašlaik atsauksmju nav.
Tavs komentārs
Vārds
E-pasta
Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes mēs varam izmantot. Dažas no tām ir būtiskas, un tās nevar atspējot. Turpinot pārlūkot, jūs piekrītat nepieciešamajām sīkdatnēm. Jūs varat arī piekrist citu sīkdatņu izmantošanai. Mārketinga sīkdatnes var tikt izmantotas, lai personalizētu rādītās reklāmas.
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos bez traucējumiem, un tās nevar atspējot. Tās nesaņem lietotāja identificējošus datus.
Šīs sīkdatnes ļauj mums optimizēt mūsu vietni un pārskatīt vietnes datplūsmas avotus. Šim nolūkam mēs izmantojam Google Analytics platformu. Apkopotie dati neidentificē jūs un netiek nodoti trešajām personām. Piekrītot šīm sīkdatnēm, jūs varēsiet izmantot mūsu tērzēšanas spraudni un saņemt konsultāciju no mūsu konsultantiem.
Nevienam nepatīk reklāmas internetā - īpaši tās, kas ir neatbilstošas. Šīs sīkdatnes ļauj mums noteikt jūsu vajadzības un piedāvāt tikai personalizētus piedāvājumus. Jūs redzēsiet reklāmas arī tad, ja nepiekritīsiet šīm sīkdatnēm, taču tās nebūs atbilstošas jūsu vajadzībām un interesēm. Lasīt vairāk