Specializētās kafijas pupiņas Kalve El Obraje – 250 g
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
Saimniecība “El Obraje” ir Pablo ģimenē jau daudzus gadus, un tā sākotnēji bija graudaugu ferma. Deviņdesmitajos gados, Kolumbija sāka graudaugu importu, tādēļ vietējā audzēšana vairs nebija izdevīga.
Kad Pablo sāka stādīt kafiju 2000.gadā, viņš audzēja tradicionālu komerckafiju, un pats to nepārstrādāja. Līdz 2009.gadam viņš jau bija uzbūvējis pārstrādes staciju un sāka darboties “specialty” kvalitātes segmentā. Turpinot eksperimentēt, viņš sāka stādīt dažādas jaunas kafijas šķirnes un pārstrādāt tos gan dabīgā, gan mazgātā pārstrādē. Kafijas stādīšana sākotnēji likās riskanta, nezinot cik laba būs raža tik lielā augstumā virs jūras līmeņa, taču koki plauka un ražo izcilu kafiju vēl līdz šim.
“Caturra” šķirnes ķiršus selektīvi vāc ar rokām, izvēloties tikai gatavākos, pēc tam papildus tos pludinot šķirošanas tankos. Pēc šķirošanas, tos fermentē kafijas maisos 20 stundas, lai pēcāk nodalītu augļapvalku. Kad tas darīts, pupiņas atkārtoti fermentē 24 stundas un pilnībā nomazgā, ciklu noslēdzot ar atkārtotu šķirošanu nevainojamai kvalitātei.
Kafijas pase
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
Atsauksmes