d.
h.
min.
sek.
Kafija no nomaļās Javas salas pārsteigs ar saldenām ogu notīm un maigu garšu. Vispirms sajutīsiet dzērveņu un plūmju garšu, pēc tam – sarkano vīnogu saldo aromātu, kas ilgi glāstīs jūsu aukslējas.
Pirms gadsimta arabikas kafija no Rietumjavas tika uzskatīta par labāko kafiju pasaulē. Pēc kāda laika tā izzuda – to aizstāja tēja. Kopš 2002. gada, kad kafijas tirgus ir atveseļojies, arabikas kafijas audzēšana Rietumjavā ir atsākta. Pateicoties agroklimata priekšrocībām un labai saimniekošanai, tagad šeit tiek audzētas daudzas augstas kvalitātes kafijas šķirnes. Rimbun Jaya Abadi ferma, kas audzē šo kafiju, atrodas Kamojanas kalnos. Šeit arabikas pupiņas tiek vāktas ar rokām, un tām ir lieliska garša, jo tās aug 1650 m augstumā virs jūras līmeņa vulkāniskas izcelsmes augsnē. Tas ir bioloģisks produkts, jo pupiņas ir stādītas, izmantojot agromežsaimniecības-permakultūras metodi un apstrādātas atbilstoši kvalitatīvas kafijas apstrādes standartiem.
Šīs kafijas piedāvājums ir ļoti mazs, tāpēc tā pieder Limited Edition līnijai.
Pateicoties izcilajai kvalitātei un garšai, kafija ir marķēta ar Specialty zīmi. Tās vērtējums SCA reitingu skalā ir 87 punkti no 100.
VALSTS: Indonēzija
REĢIONS: Rietumjava, Kamojanas kalnu nogāzes
SAIMNIECĪBA: Rimbun Jaya Abadi
AUGŠANAS AUGSTUMS: 1650 m
ŠĶIRNE: Andungsgari
APSTRĀDE: Mitrā
GRAUZDĒŠANA: Viegla/vidēja
GARŠU PALETE: Brūklenes, Sarkanās plūmes, Sarkanās vīnogas
Ieteicamie kafijas pagatavošanas veidi: visi manuālie kafijas aparāti (V60, Chemex u. c.).
Sastāvs: grauzdētas kafijas pupiņas.
Uzglabāšanas apstākļi: glabāt cieši noslēgtu tumšā, sausā un vēsā vietā.
Kafiju grauzdējam pie mūsu partneriem Lietuvā, vienā no labākajām vietējām grauzdētavām.
Specializētās kafijas pupiņas ir visaugstāk novērtētā kafija. Kas un kā to vērtē? Saskaņā ar Specialty Coffee Association (SCA) skalu sertificēti kafijas degustētāji novērtē kafijas kvalitāti: izcelsmi, zaļo pupiņu izskatu, pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Un tikai kafija, kas novērtēta ar vairāk nekā 80 punktiem no 100, tiek saukta par specializētu.
Kafijas mitrā apstrāde pašu ogu atdala no pupiņas, pupiņas fermentē ūdenī un pēc tam žāvē. Šādi apstrādātai kafijai ir ārkārtīgi "tīra" garša. Vienkāršāk ir nosaukt dominējošās garšas notis. Bieži vien ir augļaināka.
Šī kafija ir piemērota visiem manuālajiem kafijas gatavošanas rīkiem (V60, Chemex utt. c.).
Jā, tās ir arabikas pasugas Andungsgari kafijas pupiņas.
Dmitrijs Rahmanins jūnijs 29, 2022
Tavs komentārs
Vārds
E-pasta
Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes mēs varam izmantot. Dažas no tām ir būtiskas, un tās nevar atspējot. Turpinot pārlūkot, jūs piekrītat nepieciešamajām sīkdatnēm. Jūs varat arī piekrist citu sīkdatņu izmantošanai. Mārketinga sīkdatnes var tikt izmantotas, lai personalizētu rādītās reklāmas.
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos bez traucējumiem, un tās nevar atspējot. Tās nesaņem lietotāja identificējošus datus.
Šīs sīkdatnes ļauj mums optimizēt mūsu vietni un pārskatīt vietnes datplūsmas avotus. Šim nolūkam mēs izmantojam Google Analytics platformu. Apkopotie dati neidentificē jūs un netiek nodoti trešajām personām. Piekrītot šīm sīkdatnēm, jūs varēsiet izmantot mūsu tērzēšanas spraudni un saņemt konsultāciju no mūsu konsultantiem.
Nevienam nepatīk reklāmas internetā - īpaši tās, kas ir neatbilstošas. Šīs sīkdatnes ļauj mums noteikt jūsu vajadzības un piedāvāt tikai personalizētus piedāvājumus. Jūs redzēsiet reklāmas arī tad, ja nepiekritīsiet šīm sīkdatnēm, taču tās nebūs atbilstošas jūsu vajadzībām un interesēm. Lasīt vairāk