
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
Huehuetenango / 1500 m.v.j.l. / Reģionam raksturīgās šķirnes / Mazgātā pārstrāde / CO2 Dekafinācija
Brūnais cukurs, citrusaugļi, iesals.
Bezkofeīna kafijas pupiņas no Vevetenango reģiona Gvatemalā, kuras audzējuši reģiona fermeri sadarbojoties ar “Unitrade Coffee”.
Šī metode, “CO2 Decaf”, sākas ar zaļās kafijas samitrināšanu; pēc tam, tiek pievadīta sašķidrināta ogļskābā gāze un cirkulēta caur pupiņām. Ogļskābā gāze ir efektīvs kofeīna šķīdinātājs, tāpēc cirkulācijas procesā tā izvada kofeīnu no zaļās kafijas. Pateicoties tam, citi savienojumi netiek skarti, saglabājot kafijā maksimāli daudz izcelmei raksturīgās garšas.
Tieši tas ir tas, ko vēlamies sezonālajā bezkofeīna kafijā – maksimāla kafijas garša bez kofeīna klātbūtnes. Papildus, šo kafiju grauzdējam “omniroast” manierē, kas paredz to ka kafiju variet pagatavot sev vēlamajā metodē – gan uzlejot krūzītē, gan espresso automātā.
Kafijas pase
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
Atsauksmes