Specializētās kafijas pupiņas Bombe – 250 g
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
BOMBE PEOPLE’S CHOICE – starp 10 kafiju konkurenci, šo kafiju izvēlējās 30 kafijas baudītāji, jo, pēc mūsu aicinājuma, tieši kafijas baudītāji bija tie, kas noteica nākošo kafiju mūsu sortimentā.
Sidama – Bombe kalniene / 2000-2400 m.v.j.l / “Heirloom” šķirne / mazgātā sausās fermentācijas pārstrāde / SCA – 88p.
Piña colada, citronkūka, baltā šokolāde. Šīs kafijas pārstrāde tika radīta pēc Etiopijas kafijas eksportētāju “Daye Bensa” vizītes Gvatemalā. Viņus iedvesmoja pārstrādes procesu kvalitāte Hosue Moralesa (Josue Morales) fermā “La Esperanza”, tāpēc Hosue sazinājās ar “Daye Bensa” kvalitātes vadītāju un izstāstīja par savu pieeju kafijas fermentācijai sausā vidē – un šī kafija ir šī kopdarba rezultāts. Pārstrādē tiek izmantots daudz mazāk ūdens, kas ir veicinājis ilgtspējīgākas ražošanas attīstību. Kopš 2017/2018. gada ražas, kafijas audzētāji no apkārtējām saimniecībām nogādā savus labākos ķiršus uz “Bombe” pārstrādes staciju, kur tie tiek sķiroti attiecīgos fermentācijas tankos un kaltēs. Pārstrādes stacijas darbību organizē un vada speciālistu komanda, kas iepriekš strādājuši titulētajos “Gesha Village” un “Reko Koba” projektos. Atšķirībā no standarta mazgātās pārstrādes, fermentācijas laikā netiek lietots ūdens – kad augļapvalks ir atdalīts, ķirši rūgst sausā un siltā vidē. Tādejādi fermentācijas process tiek pastiprināts un izdalās esteri, kas rada krāšņu garšas buķeti jau pat pirms augļapvalks ticis nomazgāts no kafijas pupiņām.
Kafijas pase
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
Atsauksmes