Specializētās kafijas pupiņas Acacia – 250 g
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
Jirgačefe / 2000 m.v.j.l. / Vietējās izcelsmes šķirnes / mazgātā pārstrāde / SCA – 85.5p
“Nosaukta par godu Etiopijas nacionālajam kokam, “Acacia Regional Select” ir kafija no mazajām saimniecībām Jirgačefes reģionā – izvēlēts garšas profils, kas izceļ Etiopijas kafiju klasiskās iezīmes. Šī kafija atspoguļo mazajās saimniecībās strādājošo ļaužu darbu, jo tieši šīs komūnas ir Etiopijas kafijas ražošanas kodols.
Jirgačefes reģionā, audzētāji kafijas ķiršus novāc ar rokām ik pa 8 līdz 10 dienām, izvēloties kafijas ķiršus tikai to pilnīgā gatavībā. Kafijas ķiršus atdala no augļapvalka un mazgā cementa kanālos, līdz tie nonāk fermentācijas tvertnēs. Pēc fermentācijas ūdenī, ar koka airiem zaļā kafija tiek pilnībā atdalīta no ķiršapvalka, lai to pēctam izklātu saulē un kaltētu.
Daudzi uzskata Jirgačefes reģionu Etiopijā kā kafijas izcelsmes vietu, un reģionā augošie koki ir sajaukums starp sen augošiem kokiem un nesen kultivētām kafijas šķirnēm.”
Kafijas pase
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
Atsauksmes