Adventes kalendārs ar šokolādes konfektēm Galler Rawetes
Piegāde var aizņemt 1 – 3 darba dienas *93% pasūtījumu tiek piegādāti nākamajā dienā
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
Miniatūri kumosa izmēra gardumi! Slavenajām beļģu šokolādes Galler konfektēm – tā sauktajām ravetēm – ir dažādas tekstūras (gludas, kraukšķīgas vai krēmīgas) un garšas – no klasiskām (pralinē, aveņu) līdz jaunām un negaidītām (cepumu, popkorna rīsu, kukurūzas). Šādi saldumi, kas paslēpti Galler Ziemassvētku ciemā, ir lielisks veids, kā izbaudīt atlikušos Ziemassvētkus!
Valoniešu dialektā vārds “rawete” nozīmē “mazs, skaists, jauks papildinājums”. Tieši Valonijas reģionā 1976. gadā tika atvērta Galler šokolādes fabrika, kuras nosaukumu ik dienas uzzina arvien vairāk saldummīļu visā pasaulē.
Sastāvs: cukurs, kakao pasta, pilnpiena pulveris, augu tauki (šī sviests, kokosriekstu eļļa, saulespuķu eļļa), kakao sviests, lazdu rieksti, inulīns, sūkalu pulveris (piens), oligofruktoze, kakao pulveris ar zemu tauku saturu, dekstroze, sāļā sviesta karamele (glikozes sīrups, cukurs, saldināts iebiezināts piens, ūdens, sviests (piens), saldais krējums, Guerande sāls), mandeles, karamelizēts cukurs, emulgators: sojas lecitīns, vājpiena pulveris, avenes, karamelizēts glikozes-fruktozes sīrups, biskvīts (kviešu milti (lipeklis), cukurs, koncentrēts sviests (piens), vājpiena pulveris, miežu iesals, sāls), cepumi (kviešu milti (lipeklis), cukurs, kokosriekstu eļļa, kakao pulveris ar zemu tauku saturu, glikozes sīrups, dabīgās krāsvielas: (kukurūza, saulespuķu eļļa, sāls, irdinātājs: nātrija bikarbonāts), grauzdēta kukurūza (kukurūza, saulespuķu eļļa, sāls, rozmarīna ekstrakts), koncentrēta aveņu sula, dabīgs vaniļas aromatizētājs, invertcukura sīrups, pildījums: polidekstroze, karameļu krēms (vājpiena pulveris, cukurs, saldās sūkalas, sviests (piens), dabīgs aromatizētājs), Guerande sāls, kraukšķīgi graudi (rīsu milti, cukurs, sāls, kakao sviests), pretsalipes viela: izomalts, glikozes sīrups, dekstrīns, emulgators: saulespuķu lecitīns, dabīgs aveņu aromatizētājs. Kakao sausna: tumšajā šokolādē – ne mazāk kā 60 %, piena šokolādē – ne mazāk kā 30 %, baltajā šokolādē – ne mazāk kā 23 %.
Uzglabāšanas apstākļi: glabāt temperatūrā līdz 21 °C.
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
😁
Garšīgs