Keramiskais filtrs Hario "V60-2 Black" - Kafijas draugs
Ietaupiet vairāk! "Caprissimo Espresso“ tikai par 9,99€
Clear

Saņemt piedāvājumu

Mēs sazināsimies ar Jums 15 min. laikā
(darba laika stundās)

Paldies!

Mēs sazināsimies ar Jums drīz!

Piegāde aizņem 1-2 darba dienas

Keramiskais filtrs Hario “V60-2 Black”

Atsauksmes
Tehniskie parametri
Ražotājs

Hario

Materiāls

Keramikas

Dziļums

120 mm

Augstums

102 mm

Platums

140 mm

Izcelsmes valsts

Japāna

Svars

500 g

Par produktu

Keramiskais kafijas filtrs “V60-2” ir konusa formas ar noteces grāvīšiem un atvērtu apakšgalu.

Konusveida papīra filtri, pateicoties savai formai, pagarina ūdens un maltās kafijas saskares laiku, jo ielietais ūdens tek līdz par centram. Vienlaicīgi iespējams pagatavot divas tasītes.

Šāda kafijas filtrēšanas metode sniedz pilnīgu filtrēšanas laika un temperatūras kontroli, lai kafijas tiktu pagatavota tāda, kādu vēlaties. Lielā atvere, filtra apakšā, nodrošina iespēju kontrolēt kafijas garšu, atkarībā no tā, cik ātri liesiet karsto ūdeni (ātra uzliešana gaišākai kafijai, lēna liešana – tumšākai).

Kā izmantot keramisko “Hario V60-02” filtru:

1. Ar karstu ūdeni sasildiet gan papīra, gan keramisko filtru. Šādā veidā izvairīsieties no papīra garšas.

2. Papīra filtrā ieberiet svaigi maltu kafiju (parasti tiek izmantota vidēja maluma maltā kafija).

3. Samitriniet kafiju ar karstu ūdeni: no sākuma filtra centru un tas ar apļveida kustībām, pa sāniem celieties uz augšu. Visam filtram jābūt mitram, tāpēc izmantojiet ap 30 ml ūdens. Šim procesam jābūt lēnam, apmēram 10 sekunžu ilgam.

4. Tiklīdz esat beiguši iepriekšējo etapu, uzņemiet laiku – 2 minūtes. Kad būs palikusi 1 minūte un 40 sekundes, sāciet liet ūdeni. Lejiet to rotējošām kustībām, tā, lai tas neskartu maltās kafijas ārējos sānus.

Mērķis ir saliet atlikušo ūdeni (neskaitot to, kas tika izmantots kafijas samitrināšanai) 80 sekundēs. Lai viss izdotos, ūdens jālej nepārtraukti un precīzi. To būs vieglāk izdarīt, ja pieturēsiet tasīti vai kanniņu, kurā lejiet ūdeni. Neapplaucējiet rokas, aptiniet trauku ar dvielīti un nedaudz piepaceliet trauku. Tas ir vajadzīgs tam, lai ūdens netecētu vertikālā strūklā cauri kafijai.

Kad atlikušas 20 sekundes, pārstājiet liet ūdeni. Ja kafijas malums ir atbilstošs, ūdens pārstās pilēt līdz ar taimeri. Ja ūdens iztek krietni vien ātrāk, mainiet kafijas malumu uz smalkāku, ja pārāk lēni tek ūdens – rupjāku.

Atsauksmes

Nav atsauksmes.

Apmeklētāju jautājumi un diskusijas