Kafijas automāts Magister Stella Pofessional
-
PRO

Šim modelim paredzēti kopšanas līdzekļi
Lai nodrošinātu nevainojamu kafijas automāta darbību, tas ir regulāri jākopj.
PIEMĒROTS ŠĀDA VEIDA AUTOMĀTIEM:
– Automātiskajiem(De’Longhi, Nivona, Philips u.c.)
– Pusautomātiskajiem(Bezzera, Rocket Espresso, Lelit u.c.)
– Filtru(Moccamaster, Bosch, Ratio u.c.)
– Iebūvējamajiem(Bosch, Siemens u.c.)
– Sviru(Flair, La Pavoni, Elektra u.c.)
INSTRUKCIJA AUTOMĀTISKAJIEM KAFIJAS AUTOMĀTIEM:
Ja kafijas automātā ir automātiskā apkopes sistēma:
1. Ielieciet vienu tableti tai paredzētajā nodalījumā un sekojiet ražotāja norādītajām instrukcijām.
Ja kafijas automātā nav automātiskās apkopes sistēmas, bet ir maltās kafijas nodalījums:
1. Ielieciet tableti maltās kafijas nodalījumā un zem teknes novietojiet tasīti.
2. Nospiediet pogu, kas paredzēta kafijas pagatavošanai no maltām kafijas pupiņām.
3. Tiklīdz puse no tasītes ir pietecējusi ar ūdeni, izslēdziet kafijas automātu uz 5 minūtēm – tīrīšanas līdzeklis sāks iedarboties.
4. Ieslēdziet kafijas automātu un pabeidziet kafijas pagatavošanas procesu.
5. Atkārtojiet šo procesu vismaz 3 reizes neizmantojot papildus tableti – tādējādi iekšējā sistēma tiks iztīrīta pilnībā un tiks atbrīvota no ķimikālijām.
6. Izņemiet kafijas pagatavošanas bloku un uzmanīgi noskalojiet to ar tīru ūdeni.
7. Pirms kafijas automāta izmantošanas sagatavojiet divas kafijas tasītes. Izvēlieties pagatavošanu no maltas kafijas, bet neizmantoj maltu kafiju.
8. Lai iztīrītu notekpaplāti – ielieciet tableti notekpaplātē, piepildiet to ar divām trešdaļām karsta ūdens, uzgaidiet 30 minūtes un rūpīgi izskalojiet.
Ja kafijas automātā nav iespējams pagatavot kafiju no maltas kafijas:
1. Ielieciet tīrīšanas tableti tasītē un aplejiet ar karstu ūdeni.
2. Noņemiet kafijas filtra turētāju un ar līdzekli kārtīgi izskalojiet notekpaplāti un kafijas filtrus.
3. Līdzeklis sāks iedarboties 5 minūšu laikā. Atkārtojiet procesu vismaz vēl 3 reizes.
4. Kārtīgi noskalojiet visas ar tableti tīrītās detaļas un ievietojiet tās atpakaļ kafijas automātā.
5. Ja vēlaties iztīrīt notekpaplāti, ievietojiet tajā tableti, ielejiet divas trešdaļas karsta ūdens, uzgaidiet 30 minūtes un kārtīgi izskalojiet.
Specifikācijas
Vispārīgi
Izmēri un svars
Par produktu
E61 GRUPA
„Stella Professional“ integrēta izslavētā E61 grupa – zelta standarta espresso kafijas automātiem ir vairāk nekā 50 gadu. Šīs grupas augšdaļa ir karsējama izmantojot termosifonu, kas vada ūdeni cauri grupas augšgalam, tādējādi saglabājot to karstu. Grupas augšgals ir kontrolējams, paaugstinot līmeni, kas aktivizē šukni un atver solenoīda vārstu, lai izvadītu kafiju. Kad sasniegts vēlamais daudzums, nolaidiet sviru, lai pārtrauktu kafijas gatavošanu.
TRĪSKĀRŠS SOLENOĪDA VĀRSTS
Trīskāršais solenoīda vārsts atbrīvo spiedienu un izsūc ūdeni no grupas, tad, kad beidzat gatavot espresso. Tas nozīmē, ka rokturi uzreiz var atvienot, no jauna piepildīt un pievienot atpakaļ, lai tālāk varētu nodoties kafijas gatavošanas procesam.
Plašākas šī automāta īpašības:
Ārējā hromētā grupa ar rokturi.
Pulēts, nerūsējošā tērauda korpuss.
Vara boileris, automātiskā piepildīšanās sistēma, iemontēts manometrs.
Pārkaršanas sensors.
Automātiskā izslēgšanās funkcija ar skaņas signālu, kad trūkst ūdens.
Aizsardzības vārsts.
Vara caurulītes, misiņa detaļas.
Termiski nošķirtas tvaika un karstā ūdens putotāji.
Ārējie misiņa krāni ar hromētām detaļām.
Tvaika un ūdens rokturi ar hromētiem uzgaļiem.
Mehāniskā spiediena uzstādīšana.
Pašprimējošs vārsts.
Vārsts, kas nelaiž atpakaļ plūsmu.
Biežāk uzdotie jautājumi
Uzdod savu jautājumu par produktu
Atsauksmes