1+1

Kas būtu jāzina par automātiskajiem kafijas automātiem?

Bean to cup
#no pupiņu uz kausu

Daudziem no mums patīkamākā rīta daļa ir, kad mēs malkojam tasīti aromātiskas kafijas. Ko Jūs teiktu ja Jums pastāstītu par veidu kā šo ieradumu padarīt vēl patīkamāku. Pilnīgi automātiskie kafijas automāti ir tieši, tas kas Jums vajadzīgs, tajos varēsiet izmantot dažādus kafijas pupiņu veidus un Jums nevajadzēs uztraukties par kafijas malšanu un pareizu kafijas nospiešanu.

bean to cup

Izklausās lieliski, bet mēs visi zinām cik liels ir kafijas automātu piedāvājums un cik viegli tajā apmaldīties. Bet satraukumam nav pamata, talkā nāk Kafijas Draugs, lai Jums mājās vienmēr būtu lieliska kafija un labākais kafijas automāts Jūsu vajadzībām, kur to pagatavot.

Kafijas automāti bez piena sistēmas

Ja Jūs esat espresso un melnās kafijas cienītājs, bet vēlaties, lai kafijas pagatavošana būtu vienkārša. Labākā izvēle būtu kafijas automāts ar iebūvētām dzirnaviņām un bez piena sistēmas. Mūsu sortimentā šādi espresso palīgi ir: Jura A1 vai Melitta E950 Solo.

a cup of espresso

Kafijas automāti ar manuālo tvaika piena putotāju

Pat lielākajiem melnās kafijas cienītājiem dažreiz sagribas kafiju ar pienu. Šajā gadījumā labākā izvēle cenas ziņā būs kafijas automāts ar iebūvētām dzirnaviņām un manuālo piena putotāju. Būs vajadzīgs mazliet laika, lai apgūtu perfektu putu pagatavošanu, bet pēc kāda laika jau jutīsieties kā barista. Šī tipa automāts ir labākais kompromiss cilvēkiem kam patīk dažādi kafijas veidi un tas nodrošina ka espresso nebūs ne piliena piena.

coffee machine

Kafijas automāti ar automātisko piena sistēmu

Mazliet dārgāka , bet noteikti visērtāk lietojamā izvēle ja dzerat daudz kafijas ar pienu. Spēsiet pagatavot savu iemīļoto Cafe Latte vai kapučīno ar vienu pogas spiedienu, automāts pats samals Jūsu iecienītās kafijas pupiņas un noklās kafiju ar biezu putu kārtu. Ir divu veidu piena sistēmas: ar piena caurulīti vai iebūvētu piena tvertni. Ja nepieciešams izskalot piena trubiņu, vienkārši ielieciet to paplātē un ar vienu pogas spiedienu tā tiks izskalota ar karstu ūdeni un tvaiku. Apskatiet šos automātus šeit.

variety of coffees

Noslēgumā Jums jāsaprot ne tikai cenas aspekts, bet arī cik daudz laika vēlaties pavadīt pie kafijas automāta. Ja vēlaties sadalīt darāmo ar kafijas automātu uz pusēm, tad ieteiktu kafijas automātu ar manuālo piena putotāju. Vai vēlieties atstāt visu automāta ‘’rokās’’? Visu Jūsu vietā paveikt pilnīgi automātiskie kafijas automāti ar piena sistēmu, Jums atliks nospiest tikai Latte machiatto pogu un izbaudīt 🙂

Vai jau esat iegādājušies kafijas automātu ar piena sistēmu? Ieteiktu apskatīt mūsu iepriekšējo blogu par piena sistēmas kopšanu, lai Jūsu automāts kalpotu gadiem ilgi!