Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

Recepte perfektai kafijai ar pienu – tīrība

#kafija ar pienu

Visi, izņemot milzīgus melnās kafijas cienītājus, piekrīt, ka kafijas ar pienu ir iekarojušas lielu daļu kafijas mīļotāju siržu. Tomēr, ja Jums ir automāts, kas gatavo piena dzērienus , ir svarīgi atcerēties par tā kopšanu. Tā kā mēs joprojām saņemam daudz jautājumu par šo tēmu, šodien mēs Jums pastāstīsim kā pareizi kopt vienu no svarīgākajiem kafijas automāta daļām.

Vai man TIEŠĀM tā ir jātīra?

Ir svarīgi atcerēties, ka tā ir sistēma, kurā var slēpties visvairāk “briesmu”. Pirmkārt, piena nogulsnes var aizsprostot un pat sabojāt sistēmu. Otrkārt tas var sabojāt Jūsu dzērienu vai vismaz tā putas. Šīs problēmas rodas, jo piens ir dzēriens, kas saskābst ļoti ātri. Es domāju, ka visi zina kā tas garšo un smaržo. Jā, tas noteikti nav kaut kas, ko vēlaties ‘’atrast’’ savā kafijā. Nevēlamies Jūs šokēt ar pretīgiem attēliem, kuros var aplūkot netīrītas piena sistēmas, bet tas nav skaists skats 🙁

Savādāks automāts – savādāka tīrīšana

Kafijas automātiem ar pilnīgi automātisku piena sistēmu ir arī iebūvēta tīrīšanas programma. Jums vajadzēs pagatavot šķidrumu sajaucot anti-bakteriālo tīrīšanas līdzekli ar norādīto ūdens daudzumu, ievietot piena trubiņu tajā un sekot tālākajām instrukcijām ekrānā. To vajadzētu darīt katru dienu pēc pēdējas pagatavotās piena kafijas. Neskatoties uz to, ka programmas nosaukumā ir vārds automātiskā, nepieciešams veikt dažas darbības arī pašam, lai nodrošinātu nevainojamu tīrību. Tīrīšanas programma tikai izskalo sistēmu, bet nenoņem nosēdumus, tāpēc nepieciešams reizi mēnesī izjaukt putotāju pa detaļām un tās noskalot un iztīrīt zem karsta ūdens.

Ja Jums ir automāts ar atsevišķu piena tvertni, tad dienas beigās to vajag izjaukt pa detaļām ( paturiet prātā, ka to ir vairāk nekā spējat iedomāties). Izskalojiet tvertni un detaļas kuras bija kontaktā ar pienu. Ja redzat, ka kaut kur vēl ir piena nogulsnes, mēs iesakām to iemērkt siltā ūdenī, pievienojot tīrīšanas līdzekli.

Ja Jums ir kafijas automāts ar manuālo putotāju, tad tam tīrīšanai jāveltī vismazāk laika – nepieciešams to vismaz vienreiz dienā noņemt, izjaukt pa detaļām un ievietot karstā ūdenī uz vismaz 10 minūtēm ( var atstāt arī uz nakti), lai to samitrinātu. Pēc tam to noskalojiet zem tekoša ūdens un tas ir gatavs lietošanai.

Tīrība nav kaitīga

Bieži cilvēki uztraucas, , ka tīrīšanas līdzekļi var saturēt kaitīgas ķīmiskas vielas, taču par to nevajadzētu uztraukties. Visi kafijas automātu uzturēšanas līdzekļi ir izgatavoti no drošām sastāvdaļām, visbiežāk dabīgām (piemēram, uz sodas bāzes), tāpēc tie neietekmē veselību vai Jūsu dzērienu.

Veicot šos dažus vienkāršus soļus katru dienu, Jūsu kafijā būs bieza putu kārta un pārliecība, ka iekārta ir higiēniski tīra. Visus kafijas automāta apkopes līdzekļus var atrast mūsu veikalā.

Mums patīk teikt – kafijas automāts pagatavo garšīgāku kafiju tiem, kas par to rūpējas! ?

ĀTRĀ IZVĒLE