TOP kafijas piedāvājums 
Jura

Kafijas automāts Jura X8

  • 0% līzings
Produkts vairs netiek ražots
Iegādājoties šo kafijas automātu, Tu kļūsi par VIP programmas dalībnieku un saņemsi atlaižu kuponus ar kopējo vērtību 50€.
Kļūsti par KAFIJAS DRAUGS VIP programmas dalībnieku un saņem 5 kuponus 10 € vērtībā nākamajiem pirkumiem KAFIJAS DRAUGS interneta veikalā vai uz vietas mūsu veikalos. Sīkāku informāciju pēc pirkuma saņemsiet izsūtītu jūsu personīgā e-pastā. Piedāvājums spēkā tikai fiziskām personām.
Līzings bez cenas paaugstināšanas uz 10 mēnešiem.
Piedāvājums ir spēkā tikai fiziskām personām. Apmaksu ar līzingu iespējams izvēlēties veicot pirkuma apmaksas soli. Prece ir ierobežotā daudzumā. Akcijas ir spēkā līdz 28.05.2024. (Minimālā līzinga summa 349 euro)
Kur var apskatīt produktu?
Lastādijas iela 4, Rīga
Nav
Ieriķu iela 3, T/C "Domina Shopping", Rīga
Nav
Latgales iela 257, T/C "Akropole", Rīga
Nav
Kafijas automāts Jura X8
Kafijas automāts Jura X8
Pieejams
2,959.00 

Par produktu

Visgaršīgākie kafijas dzērieni, kas pārklāti ar mīkstām piena putām, tikai dažu pogu spiedienu attālumā… Izbaudiet visas Jura “X8” kafijas automātu iespējas!

Kafijas automāts paredzēts ne tikai kafijas cienītājiem, bet arī tējas faniem, automātā ir iespēja pagatavot tēju divās dažādās temperatūrās. Katram kafijas cienītājs noteikti spēs atrast savu dzērienu, jo ir iespējams izvēlēties no 21 dažādām kafijas receptēm. Lai pagatavotu ideālu kafiju ar pienu nepieciešams, lai kafija un piens tecētu vienlaicīgi, Jura ”X8” dos Jums tādu iespēju. Iespējams pagatavot divus baltos kafijas dzērienus vienlaicīgi.

Pulsa Ekstrakcijas Process (P.E.P.®) īsā laikā tas pulsējot lej karstu ūdeni uz svaigi samaltām pupiņām, kas nodrošina optimālu pagatavošanas laiku īsajiem dzērieniem un piešķir ristretto un espresso īstu garšas eksploziju. Krāsains TFT displejs un ērti izmantojamas pogas atvieglo automāta vadību. Lai vadītu kafijas automātu vēl vieglāk, izmantojiet aplikāciju ko var ielādēt Jūsu viedtālrunī.

VIEGLA APKOPE

Jura “X” sērijas kafijas automātu apkope ir ārkārtīgi vienkārša, tiem ir integrēta automātiskās skalošanas un tīrīšanas programmas. Piena sistēmas tīrīšanas programmas ir automātiskas un tās iespējams ieslēgt nospiežot tikai vienu pogu. Tīrīšanas vadības pogas var deaktivēt,, lai novērstu programmas restartēšanu vai nejaušu programmas ieslēgšanu. Kafijas atkritumu tvertne ir pagatavota, lai to varētu viegli izņemt, pat ar vienu roku. Dubultais kafijas padeves krāns ir viegli noņemams, lai to viegli varētu notīrīt un saglabāt automāta nevainojamu tīrību.

Specifikācijas

icon
Kafijas pupiņas
icon
Izcelsmes valsts Šveice
icon
5 l Ūdens tvertnes tilpums
icon
40 Kafijas biezumu daudzums (porcijas)
icon
Izmēri 37.3x47x46.1cm
icon
Kafijas padeves krāns ar regulējamu augstumu 153 mm
icon
Ūdens sūkņa spiediens - 15 bar
icon
Ekrāns - krāsains
icon
Porciju izvēle melnai kafijai - 2

Piemērots šim produktam

Apkope
Apkope
Komplekts:

Biežāk uzdotie jautājumi

Uzdod savu jautājumu par produktu

Nosūtīt jautājumu

Atsauksmes

0
0 atsauksmes
0%
0%
0%
0%
0%

Apskati pirmais “Kafijas automāts Jura X8”

Pastāstiet mums vairāk par precēm vai pakalpojumiem, kas iegādāti vietnē Kafijas Draugs. Jūsu viedoklis ir nozīmīgs!

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Reitings

Vai izmēģinājāt šo produktu? Atstājiet vērtējumu