TOP kafijas piedāvājums 

ZIEMASSVĒTKU DĀVANAS UZŅĒMUMIEM

Mēs izveidosim Jums pielāgotu personalizētu dāvanu komplektu!

B2B

Aicinām Jūs izvēlēties biznesa dāvanas no Kafijas Draugs klāsta: vispopulārāko un vislabāk novērtēto kafiju, gardumus no Eiropas labākajiem šokolādes meistariem, augstākās kvalitātes tējas no pazīstamiem nozares ražotājiem, kā arī populāros kafijas adventes kalendārus.

Cenu piedāvājumi tiek sagatavoti individuāli atkarībā no izvēlētajiem produktiem un daudzuma.

VAI AIZPILDIET VEIDLAPU

POPULĀRĀKĀ UN VISLABĀK NOVĒRTĒTĀ KAFIJA

Mēs piedāvājam, iespējams, visplašāko kafijas klāstu: svaigi grauzdētas kafijas pupiņas un aromātisku maltu kafiju, iemīļotus maisījumus un specializētās kafijas pupiņas mazos un lielos iepakojumos. Kopš 2010. gada mūsu kafiju ir izmēģinājuši un iecienījuši miljoniem cilvēku!

EIROPAS LABĀKO ŠOKOLĀDES MEISTARU GARDUMI

No Beļģijas šokolādes tāfelītēm un batoniņiem ar dažādiem pildījumiem līdz grieķu šokolādes delikatesēm un britu karstajai šokolādei - mūsu sortimentā ir ekskluzīvi un vēl neredzēti Eiropas labāko šokolādes meistaru gardumi, kas pārsteigs ikvienu īstu gardēdi.

AUGSTĀKĀS KVALITĀTES TĒJA NO ATZĪTIEM NOZARES RAŽOTĀJIEM

Mums ir kaut kas arī tējas cienītājiem! Mēs piedāvājam pasaulē pazīstamus un augstu novērtētus tējas zīmolus - Whittard of Chelsea (Apvienotā Karaliste), TWG Tea (Singapūra), Dammann Frères (Francija), kā arī nedzirdētus ražotājus, kas patīkami pārsteigs visus tējas gardēžus.

KAFIJAS ADVENTES KALENDĀRI - GAIDĪTĀKĀ GADA DĀVANA

Tā ir vispieprasītākā un vislabāk pārdotā dāvana visiem kafijas mīļotājiem. Katrā Kafijas Draugs adventes kalendārā ir 24 izsmalcinātas kafijas no visas pasaules.
P.S. Katru gadu šie kafijas kalendāri tiek izpārdoti uzreiz, tāpēc pasūtiet jau tagad!

EKSKLUZĪVI KAFIJAS UN ŠOKOLĀDES KOMPLEKTI

Grūti izvēlēties starp daudzajiem īpašajiem piedāvājumiem? Mēs esam jums sagatavojuši gatavus dāvanu komplektus ar augstākās kvalitātes kafiju un greznām MULATE šokolādes konfektēm.

Vai vēlaties veikt pasūtījumu? Sazinieties ar:

VAI AIZPILDIET VEIDLAPU