Specializētā kafijas Yirgacheffe
Specializētā kafija
Ethiopia Yirgacheffe
Spilgti, nogatavojušos melleņu, upeņu ogu un Earl Grey tējas aromāti. Salda kā meža ogas. Patīkama ilgstoša ogu pēcgarša. Šī ir viena no mūsu ekskluzīvākajām kafijām - Etiopijas Yirgacheffe. Izmēģiniet un atklājiet vasaras garšu kafijas tasē!
Ieteicamā pagatavošanas metode
Asobu auktās kafijas pagatavotājs
Ar Asobu “Cold Brew” pagatavotā kafija ir ārkārtīgi atsvaidzinoša, sātīga un salda pēc garšas. Pievienojiet maltu kafiju, ielejiet aukstu ūdeni un atstājiet vēl 12 stundām. Malkojiet to tāpat vai pievienojiet citas sastāvdaļas. Īpaši garšīgi ar apelsīnu sulu, medu un ledus gabaliņiem.
Tase kafijas pagatavota Chemex
Āfrikas kafijas ir kā radītas gatavošanai ar Chemex. Pievienojiet iepriekš samaltu kafiju iepriekš samitrinātā Chemex papīra filtrā un apļveida kustībām, lēnām ielejiet ūdeni. Izbaudiet kafijas vieglumu, ogu un citrusaugļu garšas pazīmes.
Perfekts espresso tikai ar vienu pieskārienu!
Viens no labākajiem espresso, ko mēs jebkad esam nogaršojuši, tika pagatavots no Etiopijas Yirgacheffe. Vienkārši nospiediet sava automātiskā espresso automāta pogu un izbaudiet nevainojamu garšu. Vasaras laikā izmēģiniet to ar toniku, ledus gabaliņiem un laima šķēli.