Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

Specializētā kafija
Ethiopia Yirgacheffe

Spilgti, nogatavojušos melleņu, upeņu ogu un Earl Grey tējas aromāti. Salda kā meža ogas. Patīkama ilgstoša ogu pēcgarša. Šī ir viena no mūsu ekskluzīvākajām kafijām - Etiopijas Yirgacheffe. Izmēģiniet un atklājiet vasaras garšu kafijas tasē!

 

SCA NOVĒRTĒJUMS
85/100
Saskaņā ar Specializ'tās kafijas asociācijas (SCA) izveidoto skalu, sertificēti kafijas vērtātāji, novērtē kafijas kvalitāti: zaļo pupiņu izcelsme, izskats (defekti), jau pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Kafija iegūst “Specialty” statusu tikai tad, ja tā iegūst vairāk nekā 80 punktus no 100.
REĢIONS
Yirgacheffe
Šis Etiopijas reģions ir slavens ar visvērtīgāko kafiju pasaulē. Gardēžus aizrauj šīs unikālās ogu, citrusaugļu garšas un īpaši vieglais un elegantais ķermenis.
VEIDS
Heirloom
Kafijas dzimtenē Etiopijā dabiski aug tūkstošiem vietējo kafijas koku sugu, ar vienu nosaukumu “Heirloom”. Daudzi no tiem vēl nav atklāti, mums ir tā iespēja nogaršot vienu no jau atrastajiem dārgumiem.
AUGSTUMS
1800 - 2000 m
Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet. Etiopijas Yirgacheffe, mūsu sortimentā, ir audzēta vistuvāk debesīm.
APSTRĀDE
Mazgātas
Mitrās apstrādes laikā kafijas ogas atdala no pupiņām. Tā rezultātā kafijai ir ļoti tīra garša, tā atklāj augļu un ogu notis. Apstrādājot šādā veidā, ir vieglāk noteikt dominējošās daršas pie degustācijas.
GRAUZDĒJUMS
Vidēja
Kafijas pupiņas tiek grauzdētas līdz tādam līmenim, lai tiktu atklātas visas labākās kafijas garšas īpatnības, taču tā lai neviena no tām, kā arī pati kafijas pupiņa nebūtu pārdedzināta.

SPECIALIZĒTĀS KAFIJAS PUPIŅAS

Ethiopia
Yirgacheffe, 250 g

10,00 €

Ieteicamā pagatavošanas metode

Asobu auktās kafijas pagatavotājs

Ar Asobu “Cold Brew” pagatavotā kafija ir ārkārtīgi atsvaidzinoša, sātīga un salda pēc garšas. Pievienojiet maltu kafiju, ielejiet aukstu ūdeni un atstājiet vēl 12 stundām. Malkojiet to tāpat vai pievienojiet citas sastāvdaļas. Īpaši garšīgi ar apelsīnu sulu, medu un ledus gabaliņiem.

Tase kafijas pagatavota Chemex

Āfrikas kafijas ir kā radītas gatavošanai ar Chemex. Pievienojiet iepriekš samaltu kafiju iepriekš samitrinātā Chemex papīra filtrā un apļveida kustībām, lēnām ielejiet ūdeni. Izbaudiet kafijas vieglumu, ogu un citrusaugļu garšas pazīmes.

Perfekts espresso tikai ar vienu pieskārienu!

Viens no labākajiem espresso, ko mēs jebkad esam nogaršojuši, tika pagatavots no Etiopijas Yirgacheffe. Vienkārši nospiediet sava automātiskā espresso automāta pogu un izbaudiet nevainojamu garšu. Vasaras laikā izmēģiniet to ar toniku, ledus gabaliņiem un laima šķēli.