Visai Mokito kafijas līnijai -40%!

Grezna, izcili garda, pilnīgi līdzsvarota kafija, kas apvieno šokolādes saldumu, marcipāna aromātu un citrusaugļu svaigumu.

 

VEIDS
Pacamara
Pacamara ir hibrīda kafijas šķirne, kas dzimusi no Maragogype un Pacas sugu krustojuma El Salvadoras Kafijas pētījumu institūtā. Pacas šķirne tika atklāta Pacas ģimenes plantācijās, kuras vada Santa Petrona saimniecību. Pacamara atšķirīgā iezīme: īpaši lielas pupiņas ar saldiem aromātiem un garšu.
APSTRĀDE
Dabīgs
Dabiskais, (sausais), process ir vecākā kafijas apstrādes metode. Savāktās kafijas ogas mazgā un pēc tam saulē nosusina kopā ar mizu un mīkstumu. Kad ogas ir pietiekami sausas, no tās tiek atdalīta kafijas pupiņa. Šādi apstrādāta kafija saglabā vairāk cukura, padarot to saldāku un biezāku struktūru.
SCA NOVĒRTĒJUMS
86,5/100
Saskaņā ar Specializētās kafijas asociācijas (SCA) izveidoto skalu, sertificēti kafijas vērtātāji, novērtē kafijas kvalitāti: zaļo pupiņu izcelsmi, izskatu, (defekti), jau pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Kafija iegūst “Specialty” statusu tikai tad, ja tā iegūst vairāk nekā 80 punktus no 100.
Saimniecība
Santa Petrona
Leģendārā saimniecība “Santa Petrona” kopš 1927. gada ražo izcili labu kafiju. Atrodas El Salvadoras Santa Ana reģionā, blakus Ilamatepec vulkānam, saimniecība joprojām pieder tai pašai Pacas Diaz ģimenei, kuras pēcnācēji joprojām ražo kafiju ar tādu pašu mīlestību un aizrautību .
AUGSTUMS
1700 m
Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet.
GRAUZDĒJUMS
Vidēja
Kafijas pupiņas tiek grauzdētas līdz tādam līmenim, lai tiktu atklātas visas labākās kafijas garšas īpatnības, taču tā lai neviena no tām, kā arī pati kafijas pupiņa nebūtu pārdedzināta.

VEIDS

Pacamara

Pacamara ir hibrīda kafijas šķirne, kas dzimusi no Maragogype un Pacas sugu krustojuma El Salvadoras Kafijas pētījumu institūtā. Pacas šķirne tika atklāta Pacas ģimenes plantācijās, kuras vada Santa Petrona saimniecību. Pacamara atšķirīgā iezīme: īpaši lielas pupiņas ar saldiem aromātiem un garšu.

APSTRĀDE

Dabīgs

Dabiskais, (sausais), process ir vecākā kafijas apstrādes metode. Savāktās kafijas ogas mazgā un pēc tam saulē nosusina kopā ar mizu un mīkstumu. Kad ogas ir pietiekami sausas, no tās tiek atdalīta kafijas pupiņa. Šādi apstrādāta kafija saglabā vairāk cukura, padarot to saldāku un biezāku struktūru.

SCA NOVĒRTĒJUMS

86,5/100

Saskaņā ar Specializētās kafijas asociācijas (SCA) izveidoto skalu, sertificēti kafijas vērtātāji, novērtē kafijas kvalitāti: zaļo pupiņu izcelsmi, izskatu, (defekti), jau pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Kafija iegūst “Specialty” statusu tikai tad, ja tā iegūst vairāk nekā 80 punktus no 100.

Saimniecība

Santa Petrona

Leģendārā saimniecība “Santa Petrona” kopš 1927. gada ražo izcili labu kafiju. Atrodas El Salvadoras Santa Ana reģionā, blakus Ilamatepec vulkānam, saimniecība joprojām pieder tai pašai Pacas Diaz ģimenei, kuras pēcnācēji joprojām ražo kafiju ar tādu pašu mīlestību un aizrautību.

AUGSTUMS

1700 m

Jo augstāk aug kafijas koki, jo saliktāku, dziļāku un interesantāku garšu jūs iegūsiet.

GRAUZDĒJUMS

Vidēja

Kafijas pupiņas tiek grauzdētas līdz tādam līmenim, lai tiktu atklātas visas labākās kafijas garšas īpatnības, taču tā lai neviena no tām, kā arī pati kafijas pupiņa nebūtu pārdedzināta.

SPECIALIZĒTĀS KAFIJAS PUPIŅAS

El Salvador Santa
Petrona, 1 kg

39.00 €

Rekomendētās pagatavošanas metodes

Slow brew kafijas pagatavošana

Tiem, kas dod priekšroku lēnai kafijas baudīšanai. Lēnās kafijas pagatavošanas kafijas pagatavotājs atšķiras no citām filtrētas kafijas pagatavošanas metodēm ar ilgāku pagatavošanas laiku. Filtrēšanas piltuves apakšā ir tikai trīs atveres, tāpēc pagatavošanas laiks dabiski tiek pagarināts, un pagatavotajai kafijai ir intensīvāka un bagātīgāka garša.

Franču prese

Viena no populārākajām un vienkāršākajām kafijas pagatavošanas metodēm. Franču preses pagatavotā kafija atklāj visu dabisko aromātu un garšu dažādību. Mēs iesakām izmantot tikai svaigi maltas kafijas pupiņas. Manuālās kafijas dzirnaviņas ir ideāli piemērotas, lai pagatavotu šādu kafiju, (iesakam izmantot rupju pupiņu malumu).

Automātiskais kafijas aparāts

Nospiediet pogu un baudiet kafiju no svaigi maltām kafijas pupiņām vienā mirklī. Espresso, kas pagatavots no specializētajām kafijas pupiņām El Salvadora Santa Petrona, ir ļoti blīvs. Atstāj ilgstošu patīkamu pēcgaršu - it kā jūs būtu apēdis šokolādes kūkas gabaliņu ar marcipāna un citrona miziņu.