Iepazīstinām ar augstākās kvalitātes ceremoniālo matcha zaļo tēju no Japānas reģiona Udži. Tā ir lieliski piemērota prasīgiem matcha tējas cienītājiem, kuri meklē autentiskas japāņu matcha tējas garšas.
Udži reģions Japānā ir pazīstams kā matcha tējas dzimtene, un tiek uzskatīts, ka tur ražotā matcha tēja ir viena no labākajām pasaulē.
– Augstākās klases (ceremoniālās) kategorijas matcha tēja
– Antioksidantiem bagāta veselības uzlabošanai
– Bez pievienotā cukura un citām piedevām
– Lielāks kofeīna saturs (1 g satur 50 mg kofeīna)
Kā to pagatavot?
1. Ieberiet glāzē 1/2 – 1 tējkaroti matcha pulvera.
2. Pievienojiet karstu ūdeni, bet ne verdošu (apmēram 60-80 °C) un kārtīgi saputojiet.
3. Kad viss ir saputots, pievienojiet ūdeni vai savu iecienītāko pienu.
Izbaudiet!
Iegādājoties lielāku daudzumu matcha tējas (100, 250 g) vai ja tā tiek lietota lēnām, ar laiku tējā var izveidoties kunkuļi. Ja tā notiek, mēs iesakām pirms putošanas izsijāt tēju, izmantojot tējas sietiņu.
Sastāvs: augstākās klases (ceremoniālās) kategorijas matcha tēja.
– Satur kofeīnu
– Piemērota vegāniem
– “Eurofins” laboratorijās pārbaudīta kvalitāte
– Bez pesticīdiem un smagajiem metāliem
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā un sausā vietā.
Pašlaik atsauksmju nav.