Šīs kafijas aromātā un garšā atklājas koku mizas un garšvielu notis. Garša ir intensīva un stipra – atgādina liķieri.
Šajā maisījumā tiek apvienota kafija no dažādiem reģioniem – Vjetnamas, Brazīlijas un Hondurasas – bet galvenās garšas notis ir raksturīgas Sumatras (Indonēzija) šķirnei.
Indonēzijas vulkāniskā augsne piešķir kafijai stipru un bagātīgu garšu, kā arī saldenuma nianses.
Sastāvs: malta grauzdēta kafija.
Uzglabāšana: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Maksims Ledenovs
Понравился! Есть небольшая кислинка. Хорош по крепкости, много сыпать не надо.
Natalija Gavritenkova
Juris Rats
Ļoti garšīga. Vēl ērtāka gatavošanā (jo mazliet rupjāks malums) ar presi, nekā “Magnifico”
Mareks Bidzāns
Mareks Bidzāns