Gan šīs kafijas aromātam, gan garšai raksturīgas smalka saldenuma un meža zemeņu notis. Kafija ir īpaši viegla: pagatavotajā dzērienā nebūs jūtams ne rūgtums, ne skābenums. Pēc kafijas nobaudīšanas būs jūtama ilgstoša, saldena pēcgarša.
Šajā maisījumā ir apvienotas kafijas no dažādiem reģioniem – Etiopijas, Honudrasas, Brazīlijas un Gvatemalas – bet galvenās garšas notis nāk no Āfrikas reģiona Kivu šķirnes.
Kongo un Ruandu šķērso Kivu upe, bet blakus tai kalnos aug augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Lielais augstums, bagātīgā augsne un tropiskais klimats piešķir kafijai intensīvu, saldenu garšu, kā arī patīkamu un ilgstošu pēcgaršu.
Sastāvs: malta grauzdēta kafija.
Uzglabāšana: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Aiga Bērziņa
Guntis Meikulis
Tā bija dāvana citam, pats neesmu testējis
Dace Spridzāne
Ilze Vangale