Šai kafijai raksturīgs riekstains aromāts, ko papildina medus saldenums. Tai piemīt intensīva garša, kas apveltīta ar karameles, kakao un medus notīm. Pēc nobaudītā dzēriena būs jūtama šokolādes pēcgarša.
Šajā maisījumā tiek apvienotas kafijas no dažādiem reģioniem – Kolumbijas, Brazīlijas un Hondurasas – bet galvenās garšas notis nāk no Gvatemalas šķirnes.
Gvatemalas augstienēs, kur saule karsē un kafijas augi nepārtraukti tiek mitrināti ar tropisko lietu, tiek audzēta kafija, kam raksturīga patiešām burvīga garša.
Šie kafijas spilventiņi ir 100% kompostējami.
Sastāvs: malta grauzdēta kafija spilventiņos.
Uzglabāšana: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Daina Korbute
Irina Piņižaņina
INESE Kārkliņa
Modris J.
Anita Krinberga
normāla stipruma kafija ar labu garšu