Gan šīs kafijas aromātam, gan garšai raksturīgas smalka saldenuma un meža zemeņu notis. Kafija ir īpaši viegla: pagatavotajā dzērienā nebūs jūtams ne rūgtums, ne skābenums. Pēc kafijas nobaudīšanas būs jūtama ilgstoša, saldena pēcgarša.
Šajā maisījumā ir apvienotas kafijas no dažādiem reģioniem – Etiopijas, Honudrasas, Brazīlijas un Gvatemalas – bet galvenās garšas notis nāk no Āfrikas reģiona Kivu šķirnes.
Kongo un Ruandu šķērso Kivu upe, bet blakus tai kalnos aug augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Lielais augstums, bagātīgā augsne un tropiskais klimats piešķir kafijai intensīvu, saldenu garšu, kā arī patīkamu un ilgstošu pēcgaršu.
Šie kafijas spilventiņi ir 100% kompostējami.
Sastāvs: malta grauzdēta kafija spilventiņos.
Uzglabāšana: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
IEVA ILSTERE
Ļoti garda kafija
Irina Piņižaņina
Teiksma Baikova
Aromātiska , garšīga kafija
Irina Piņižaņina
INESE Kārkliņa