d.
h.
min.
sek.
Vai esat kādreiz nogaršojuši žāvētu apelsīnu šķēlīti? Tieši šāda veida saldumu mēs jūtam šajā pavisam sulīgajā kafijā.
Sieviešu vadītais kooperatīvs “Twongerekawa Coko” atrodas 2000 m virs jūras līmeņa, netālu no Ruandas ziemeļrietumu vulkāniskā reģiona. Šīs teritorijas augsne ir lieliski piemērota augstas kvalitātes kafijas audzēšanai, kam raksturīgas spilgtas augļu notis. Pie šīs kafijas pupiņu apstrādes procesa tiek izmantots medus, tādēļ šī kafija ir unikāli salda un bagātīga garšās.
Lai arī šīs kafijas garšas vislabāk tiek atklātas ar espresso kafijas automāta palīdzību, to var pagatavot izmantojot arī French press, AeroPress vai moka kanniņu.
VALSTS: Ruanda
REĢIONS: Gakenke
RAŽOTĀJS: Twongerekawa Coko kooperatīvs
AUGSTUMS: 2000 m
ŠĶIRNE: Bourbon
APSTRĀDE: “Honey”
GRAUZDĒJUMS: vidējs
GARŠAS NOTIS: Kafijas koka ziedi, Apelsīnu sukādes, Sulīgums
Sastāvs: grauzdētas kafijas pupiņas.
Uzglabāšana: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Viktors Kuļiks jūnijs 4, 2022
ok
Tavs komentārs
Vārds
E-pasta
Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes mēs varam izmantot. Dažas no tām ir būtiskas, un tās nevar atspējot. Turpinot pārlūkot, jūs piekrītat nepieciešamajām sīkdatnēm. Jūs varat arī piekrist citu sīkdatņu izmantošanai. Mārketinga sīkdatnes var tikt izmantotas, lai personalizētu rādītās reklāmas.
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos bez traucējumiem, un tās nevar atspējot. Tās nesaņem lietotāja identificējošus datus.
Šīs sīkdatnes ļauj mums optimizēt mūsu vietni un pārskatīt vietnes datplūsmas avotus. Šim nolūkam mēs izmantojam Google Analytics platformu. Apkopotie dati neidentificē jūs un netiek nodoti trešajām personām. Piekrītot šīm sīkdatnēm, jūs varēsiet izmantot mūsu tērzēšanas spraudni un saņemt konsultāciju no mūsu konsultantiem.
Nevienam nepatīk reklāmas internetā - īpaši tās, kas ir neatbilstošas. Šīs sīkdatnes ļauj mums noteikt jūsu vajadzības un piedāvāt tikai personalizētus piedāvājumus. Jūs redzēsiet reklāmas arī tad, ja nepiekritīsiet šīm sīkdatnēm, taču tās nebūs atbilstošas jūsu vajadzībām un interesēm. Lasīt vairāk