d.
h.
min.
sek.
Lieliska alternatīva karstvīna garšvielām.
Kas jums nāk prātā, kad iedomājaties par Ziemassvētkiem? Tie noteikti ir nebeidzami smiekli, omulīgas sarunas un skanošie trauki, kad jūsu ģimene apsēžas pie galda, lai baudītu gardu vakara maltīti. Mēs ceram, ka gaidāmie svētki jums dāvās vēl vairāk šādu brīnišķīgu atmiņu – bet, kamēr gaidāt svētkus, aicinām jūs noklausīties burvīgo ACALA Ziemassvētku simfoniju.
– Allegro (ātrs temps): vienmēr dzenoties uz priekšu, tīrākais no pavasara ūdeņiem čalo dzīvīgu melodiju. Tā dabas spēks dāvā mums savas labākās īpašības.
– Lento (lēns, lirisks temps): kad mūzika mazliet norimstas, “”Keemun”” tējas lapiņas sāk izšķīst. Lēnām, līdzīgi dūmiem, kas paceļas no kūpoša uguns, parādās smalkas ziedu un koksnes notis, kas pakāpeniski pārtop maigā kakao un marcipāna aromātā.
– Scherzo (dzīvīgs, rotaļīgs temps): melodija atkal atdzīvojas, un uz aukslējām uzliesmo papaijas un svētku garšvielu aromāts. Šādas rotaļīgas notis dzērienam piešķir siltumu un dzīvīgumu, kas ļoti nepieciešams ziemas aukstajos mēnešos.
– Allegro (ātrs temps): un atsvaidzinošs sarkano ogu gājiens noslēgumā, kas sniedz plašu garšu daudzveidību.
Garšas notis:
Šis ziemas dzēriens, ko apņem aromātiskas garšvielas, ir lieliski piemērots tumšajiem, taču siltajiem un omulīgajiem vakariem mājās. Bagātīgā un sulīgā garša atgādina karstvīnu. Pasniedziet sarkanvīna glāzē, atdzesētu vai istabas temperatūrā.
Sastāvs: avota ūdens, tējas sēne, sula (melleņu, apelsīnu, upeņu, aroniju), cukurs, tēja (Assam, pu-erh, hibiskus, Ivan Chai), garšvielas (kanēlis, ingvers, kardamons, krustnagliņas, pipari).
Uzglabāšana: uzglabāt temperatūrā no 2 līdz 24 °C. Baudīt atdzesētu. Atvērt uzmanīgi. Pēc atvēršanas izlietot 3 dienu laikā. Var rasties dabiskas nogulsnes. Alkohola saturs: 0.0%.
*****
ACALA Premium Kombucha ir dziļu senatnes tradīciju, jaunāko tehnoloģiju un vīnziņu zināšanu sintēze, kas ļāva radīt cēlu, izteiksmīgām garšām un dzīvīgiem burbulīšiem pilnu dzērienu. Ražošana tiek uzsākta pēc arhaiskām tradīcijām, izmantojot dzīvu uguni, tīru avota ūdeni, dabīgās sulas, izmeklētas visaugstākās kvalitātes tējas un garšaugus, pēc tam turpinās otrajā fermentācijā, izmantojot šampanieša un vīna ražošanas tehnoloģijas. Tas dod iespēju iegūt unikālus aromātus un garšas un baudīt cēlu bezalkoholisko dzērienu.
Pašlaik atsauksmju nav.
Tavs komentārs
Vārds
E-pasta
Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes mēs varam izmantot. Dažas no tām ir būtiskas, un tās nevar atspējot. Turpinot pārlūkot, jūs piekrītat nepieciešamajām sīkdatnēm. Jūs varat arī piekrist citu sīkdatņu izmantošanai. Mārketinga sīkdatnes var tikt izmantotas, lai personalizētu rādītās reklāmas.
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos bez traucējumiem, un tās nevar atspējot. Tās nesaņem lietotāja identificējošus datus.
Šīs sīkdatnes ļauj mums optimizēt mūsu vietni un pārskatīt vietnes datplūsmas avotus. Šim nolūkam mēs izmantojam Google Analytics platformu. Apkopotie dati neidentificē jūs un netiek nodoti trešajām personām. Piekrītot šīm sīkdatnēm, jūs varēsiet izmantot mūsu tērzēšanas spraudni un saņemt konsultāciju no mūsu konsultantiem.
Nevienam nepatīk reklāmas internetā - īpaši tās, kas ir neatbilstošas. Šīs sīkdatnes ļauj mums noteikt jūsu vajadzības un piedāvāt tikai personalizētus piedāvājumus. Jūs redzēsiet reklāmas arī tad, ja nepiekritīsiet šīm sīkdatnēm, taču tās nebūs atbilstošas jūsu vajadzībām un interesēm. Lasīt vairāk