ĪPAŠS PIEDĀVĀJUMS
ĪPAŠS PIEDĀVĀJUMS |
Līdz -40% CAPRISETTE Belgique kafijas pupiņām
Pērciet VAIRĀK - ietaupiet VAIRĀK
Par kafijas pupiņām CAPRISETTE Belgique
Viena no populārākajām Kafijas Drauga kafijām! Brazīlijas un Hondurasas kafijas pupiņu maisījumam, kas grauzdēts Beļģijā, piemīt intensīvs aromāts un piesātināta garša. Pēc tās pagatavošanas gaisā virmo vilinoši tumšās šokolādes, saldas karameles un kārdinoša īrisa aromāti.
IZCELSMES VALSTS: Brazīlija, Hondurasa
KAFIJAS PUPIŅU VEIDS: Kafijas maisījums (80% arabika / 20% robusta)
GRAUZDĒJUMA PAKĀPE
Vidēji gaiša
GARŠU PALETE: Tumšā šokolāde, karamele, īriss
AROMĀTS ●●●●●●●●○○
INTENSITĀTE ●●●●●●●○○○
AUGĻAINĪBA ●●●○○○○○○○
Visbiežāk uzdotie jautājumi
Ja jūs joprojām neesat pārliecināts, vai kafijas komplekta iegādāšanās patiešām ir tā vērta, mūsu atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem var palīdzēt jums izlemt.
Izvēloties kafijas komplektu jums būs iespēja iegādāties vairāk kafijas par zemāku cenu, kā arī kafiju varēsiet baudīt ilgāku laiku.
Atšķirībā no vairuma pārtikas produktu, kafijas derīguma termiņš faktiski nebeidzas. Tomēr ražotāji parasti norāda ieteicamo derīguma termiņu - līdz tam brīdim kafija pilnībā saglabā gan aromātu, gan garšu. Parasti tas ir no 12 līdz 18 mēnešiem pēc grauzdēšanas datuma.
Kafiju vēlams uzglabāt sausā, vēsā vietā, prom no tiešiem saules stariem. Arī speciāla hermētiskā trauka izmantošana ir laba ideja - tie aizsargā kafiju no saules, mitruma un gaisa ietekmes, tādējādi saglabājot to svaigu ilgāku laiku.
Tas viss ir atkarīgs no kafijas daudzuma, kas tiek izmantots vienas tasītes pagatavošanai. Parasti, lai pagatavotu vienu porciju, ir nepieciešami 10 g kafijas. Tā rezultātā, no 1 kg pupiņu iespējams pagatavot 100 tasītes. Ja jūs vienam kafijas dzērienam izmantojat dubulto porciju, skaits samazināsies uz pusi.
Izvēloties kafiju, apsveriet sekojošo:
1.Kafijas veids. Ja jums patīk smalkas garšas, izvēlieties 100% arabika maisījumus. Ja esat intensīvas garšas cienītājs, dodiet priekšroku arabika un robusta maisījumiem. Ja vēlaties gūt patiesi izcilu gardēža pieredzi, jums noteikti vajadzētu izmēģināt vienas izcelsmes kafiju.
2. Reģions, kur kafija tiek audzēta. Ja jūs parasti dodat priekšroku tradicionālām kafijas garšām, Dienvidamerikas vai Āzijas šķirnes, visticamāk, būs jums vispiemērotākās. Augļainu, ogainu un eksotisku garšu cienītāji noteikti būs sajūsmināti par Āfrikas un Centrālamerikas kafiju.
3. Apstrādes process. Ja esat izlēmis iegādāties vienas izcelsmes kafiju, neaizmirstiet painteresēties par apstrādes procesu: sausi apstrādāta kafija ir saldāka un sulīgāka, savukārt ar mazgāšanas metodi apstrādātām pupiņām raksturīga augļaina, spilgta un tīra garša.
4. Grauzdējuma līmenis. Tumšāka grauzdējuma pupiņu garša ir pielīdzināma klasiskā itāļu stila kafijai, kam raksturīga intensīva un rūgtena garša. Jo gaišāks grauzdējums, jo augļaināka un ogaināka būs kafijas garša.
5. Garšas notis. Kafijas izvēle, pamatojoties uz dominējošajām garšas notīm, ir visvienkāršākais veids, kā izvēlēties sev piemērotāko. Kura kombinācija jums šobrīd izklausās vilinošāka: šokolāde, kakao un karamele vai mellenes, upenes un vaniļa?
Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, kas uzlabo Jūsu pārlūkošanas pieredzi, pielāgo saturu Jūsu vajadzībām un ļauj mums izsekot un iegūt datus par mūsu vietnes apmeklētības statistiku. Vairāk par sīkdatņu politiku.