NEDĒĻAS PIEDĀVĀJUMS

Profesionālie kafijas automāti

Filtri

Rādīt:

Filtri
Cena
Ražotājs
Tips
Kafija tips
Kafijas izcelsmes reģions
Grauzdējuma līmenis
Kafijas raksturojums
Kafijas pupiņu veids
Lietojamās kafijas veids
Pagatavojamie dzērieni
Piemērots aparātiem
Putu veidotāja tips
Veids
Grupu skaits
Vadības tips
Kafijas pupiņu tvertne
Smart app
Saglabātie profili
Leteicamo tasīšu skaits dienā
Pieslēgums ūdens padevei
Izmanto
Zobratu diametrs
Kafijas dzirnaviņu tips
Dzirnaviņu tips
Dzirnaviņu konstrukcija
Piemērots
Programmējams malšanas laiks
Priekš
Sērija
Sērija
Daudzums
Zīmoli
Iebūvētas dzirnaviņas
Dzērienu porciju daudzums
Moka kanniņas ietilpība
Siltuma noturība līdz
Porciju izvēle kafijai ar pienu
Porciju izvēle melnai kafijai
Kofeīna samazināšanas metode
Tilpums
Lietotāju izveidotās receptes
Šokolādes tips
Tips
Tips
Arabikas pasuga
Dzēriena recepte
PID temperatūras regulators
Šokolādes veids
Cikli
Spiediena kontrole
Dzērieni ar pienu
Porciju izmērs
Ekrāns
Funkcijas
Pupiņu tvertņu skaits
Ūdens tvertnes tilpums
Kafijas kapsulā ir
Karstā ūdens sprausla
Tasīšu sildītājs
Papildfunkcijas
Piena tvertne
Īpašības
Apstrāde
Produktu skaits komplektā
Tips
Tips
SCA novērtējums
Akcijas

Profesionālie kafijas automāti paredzēti kafejnīcām un bāriem. Šīs ierīces ir ar palielinātā spējām un daudz jaudīgāki, tā ka tie var pasniegt lielāku kafijas tasīšu skaitu. Vai arī tas var būt perfekts variants tiem, kuri vēlas uzlabot savas barista zināšanas un izbaudīt kafijas gatavošanas procesu. Profesionālie kafijas automāti ir sadalīti pusautomātiskajos un pilnībā automātiskajos kafijas automātos. Pusautomātiskie kafijas automāti atļauj uzstādīt ūdens temperatūru pēc kafijas gatavotaja vēlmēm. Kā jau Jūs zināt, kafijas garša ir atkarīga no ūdens temperatūras – ja ūdens ir karstāks, ka ieteicamā temperatūra 91 līdz 93 grādi, kafijas garša būs izteiktāka, ja ūdens būs aukstāks – skābums izcelsies. Kā rezultātā profesionāls pusautomātiskais kafijas automāts atļauj Jums eksperimentēt ar kafijas pēcgaršu. Tāpat šie pusautomātiskie kafijas automāti atļauj Jums mainīt spiedienu, atkarībā no kafijas maluma un grauzdējuma. Tā kā piens tiek gatavots atsevišķi, zināšanas ir nepieciešamas, lai sagatavotu īsto temperatūru un labi garšojošu pienu. Šī iemesla dēļ, iegādājoties profesionālu kafijas automātu, ir svarīgi noskaidrot, kurš gatavos kafiju – barsita vai darbinieks bez priekšzināšanām. Ar pilnībā automatizētu profesionālo kafijas automātu, kā atšķirīga iezīme iekļauj viegli lietojamu un augstas kvalitātes kafiju ar vienu klikšķi. Tomēr lielākā daļa ražotāju atstāj iespēju noteikt viņu pašu kafiojas gatavošanas funkcijas. Mēs piedāvājam plaša spektra profesionālos automātiskos un pusautomātiskos kafijas automātus. mēs atradīsim labāko izvēli tieši Jums! Par cenu un papildus informāciju lūdzu sazinieties ar mums.

Lasi vairāk