1+1

Vasaras pārgājienu kompanjons – svaigi pagatavota kafija

Sēdēšana mājās vairs nav variants. Laikapstākļiem uzlabojoties, visi dodas sen gaidītajos brīvdienu izbraucienos pie dabas. Bet ja nevarat iedomāties dienu bez kvalitatīvas kafijas tasītes ? Kafijas Draugs Andris ieteiks labākos veidus kā baudīt iecienītos kafijas dzērienus pat tālākajā pasaules nostūrī vai garā ceļojumā ar mašīnu. Šeit būs daži viņa ieteikumi.

Pārgājiens ar pārnēsājamo kafijas aparātu

Gatavojaties pavadīt brīvdienas kopā ar draugiem ārpus pilsētas? Silta kafijas tasīte būs Jums blakus agrā rīta stundā vai naktī, daloties stāstos pie ugunskura. Un Jūs jau zināt, ka visgaršīgākā kafija tiek pagatavota no svaigi maltām kafijas pupiņām. To iespējams izdarīt arī atrodoties pie dabas!

Tāpēc atstājiet brīvu vietu piknika somā, kompaktajam kafijas pagatavotājam Cafflano “Klassic Coffee Red”. Tam ir iebūvētas keramiskās dzirnaviņas ar salokāmu rokturi, kas ļaus samalt kafijas pupiņas pat kalna virsotnē vai makšķerējot pie ezera. Tam ir arī atsevišķs trauks, lai varat nereaizēties par aukstu kafiju vai vietu kur likt izlietoto kafiju.

Patīkamam vasaras vakaram Kafijas Draugs Andris iesaka izmēģināt 100% arabica kafijas pupiņas Café Liégeois “Venezia Corsato“. Atsvaidzinošs pavasara ziedu aromāts, piparmētru un upeņu lapas atgādinās par dabas pamošanos un ziedošo pavasari. Pēc karstas dienas, šī kafija atstās atsvaidzinošu un noturīgu pēcgaršu.

Vai čemodāns jau ir gandrīz pilns, garais atvaļinājums jau gaida, bet bez tasītes espresso diena nebūs tik patīkama? Vieta noteikti atradīsies kompaktajam Cafflano “Kompresso“, kas ir mazliet mazākas nekā klasiskā versija. Pateicoties augstā spiediena tehnoloģijai, Jūs varēsiet izbaudīt kvalitatīvu espresso, tā kā to būtu pagatavojis barista vai izmantojot kafijas automātu, jebkurā vietā.

Bezrūpīgai dienai priekšpilsētā

Vasaras brīvdienās vai nedēļas nogalē tālu no pilsētas, arī var izbaudīt izcilus kafijas dzērienus. Kompakti, stilīgi un ērti lietojami kafijas kapsulu automāti ātri pagatavos dažādus kafijas dzērienus un tiem tos ir ļoti vienkārši kopt.

Dažādi dzērieni, no espresso līdz karameļu macchiato, arī kakao un ledus tēja, iesaku NESCAFÉ Dolce Gusto “Jovia” kafijas automātu. Pagatavotie kafijas dzērieni ar pienu būs pārklāti ar biezām putām. No plašā ”NESCAFÉ Dolce Gusto” vai “Café Liégeois” kapsulu sortimenta noteikti atradīsiet savu iecienītāko garšu. Tiem, kas iecienījuši espresso vai melno kafiju perfektais komplekts būtu: kompaktais ”Nespresso” kafijas automāts un plašais “Café Liégeois” kapsulu piedāvājums.

Ceļojumiem ar mašīnu – īpašs veids kā pagatavot kafiju

Lielāka daļa ceļojumu sākas ar braucienu mašīnā. Izvairieties no kafijas pauzes katrā degvielas uzpildes stacijā – tagad Jūs varat izbaudīt savu iecienīto kafiju neizkāpjot no savas automašīnās! Kompakts un radīts ceļošanai – Handpresso “Auto Capsule”, kafijas automātu nepieciešams pievienot 12V barošanas avotam un pāris minūšu laikā, tas pagatavos tasīti kvalitatīva espresso no Jūsu izvēlētas kafijas kapsulas.

Kafijas automātā varēsiet izmantot ”Café Liégeois“ kapsulas. Tā Jums nebūs jāuztraucas par maltās kafijas pārpalikumiem Jūsu salonā. Jūs izbaudīt komfortu, kvalitatīvu un interesantu kafijas pagatavošanu.

Tasītes līdzņemšanai – ikdienas palīgs

Draugi Jūs ielūguši uz braucienu pie dabas, kur nebūs iespējas pagatavot svaigu kafiju. Termokrūze būs ļoti noderīga lieta vasaras braucieniem.

Tās ir ne tikai ilgtspējīgas un stilīgas, bet arī lieliski notur karstumu un ir ērti lietojamas. Kā arī spēs noturēt aukstus arī aukstos dzērienus, lai Jūsu ledus kafija paliktu svaiga ilgāk. Ja Jums ir grūti izvēlēties Andris iesaka ”The Mighty Mug” šī krūze pasargās no izlietas kafijas, jo ”Smartgrib” tehnoloģija neļaus krūzei apgāzties, pat ja to nejauši uzgrūdīsieties. Aizmirstiet vienreizlietojamās glāzes un nomainiet tās pret videi draudzīgajām ”KeepCup” tasītēm.