Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

Vai zinājāt, ka varat pagatavot kafiju pat atrodoties mežā?

#kafija ārpusē

Pat lojālākie kafijas cienītāji būs pārsteigti uzzinot, ka labu kafiju var pagatavot jebkur. Piemēram, ja esat izbraukuši piknikā esot meža vidū. Un tai nav jābūt ūdeņainai šķīstošai kafijai. Nē, nē… Jūs varat pagatavot augstas kvalitātes kafiju kamēr esat ceļā vai atpūšoties pie dabas! Esat sagatavojuši savu pierakstu kladi?

Espresso un treniņš, divi vienā

Neskatoties uz to, ka šī ierīce atgādina velosipēda pumpi, tā ir ļoti noderīga, jo Jūs ar to varat pagatavot kafiju jebkurā vietā. Izmantojot „Handpresso Pump“, lai iegūtu spiedienu Jums vajadzēs to ‘’uzpumpēt’’ izmantojot rokas, tas ir svarīgi lai iegūtu lielisku espresso. Pats aparāts “Pump Press’’ sver mazāk par vienu kilogramu, tāpēc tas neaizņems daudz vietas mugursomā. Šis kafijas aparāts spēs pagatavot kafiju izmantojot maltu kafiju vai kafijas tabletes.

Ņemiet savu iemīloto kafiju sev līdzi.

Labi, šeit es mazliet “šmaucos’’ , tas tehniski nav veids kā pagatavot kafiju dabā, bet ja gala produkts nemainās, tad ir vērt pamēģināt 🙂 Ja Jūsu pārgājiens nav pārāk garš, tad varat pagatavot kafiju mājās un to paņemt līdzi termosā. Piemēram, ļoti stabilajā “Mighty Mug’’ termokrūzē, tās saglabās Jūsu dzērienu siltu līdz pat 6 stundām. Tam vajadzētu būt pietiekami, lai aizbrauktu nopeldēties no Rīgas uz Jūrmalu un atpakaļceļa kafija aizvien būtu silta.

Labas kafijas cienītāja labākais draugs – Aeropress

Aeropress ir iecienīts pat izvēlīgāko kafijas cienītāju vidū, kas mājās vēlas pagatavot patiešām labu kafiju. Ceļojumu laikā tā priekšrocības ir vēl redzamākas, tas ir kompakts, viegls pateicoties tā spēcīgajai un vienkāršajai konstrukcijai, tas ir gandrīz neiznīcināms. Vienīgais trūkums ir tajā, ka kafijas pagatavošanai būs nepieciešams karsts ūdens, bet to var vienkārši iegūt ar ugunskuru un katlu.

Vasaras atspirdzinājums

Ja Jūs plānojat vasaras ceļojumu, tad Jums jāpadomā par auksti pagatavotu kafiju, tā ne tikai Jūs atspirdzinās, bet arī pārsteigs ar unikālu garšu. Lai to pagatavotu viss, kas Jums jādara ir jāpārlej malta kafija ar aukstu ūdeni un jāatstāj to uz 12-36 stundām. Par šo metodi Jau esmu rakstījis, kad apskatījām alternatīvas kafijas pagatavošanas metodes. Ērtākais šeit ir, ka pagatavošanai nav vajadzīgas speciālas ierīces vai rīki, tikai aizverams trauks un mazliet pacietības 🙂

Kafija mašīnā atšķiras

Daudziem kafija mašīnās asociējas ar papīra glāzītēm no degvielas uzpildes stacijām, bet ir arī cita iespēja. Kafijas automāts, ko var pieslēgt mašīnas 12V šķiltavu rozetē. Handpresso Auto padarīs Jūsu automašīnu par kafejnīcu uz riteņiem 🙂

Pagatavojiet kafiju kā kovbojs

Pēdēja pagatavošanas metode sarakstā domāta patiesiem dabas mīļotājiem, tā saucas kovboja metode. Viss, Jums nepieciešams ir maltā kafija, katls un iespējams kovboja cepure neaizmirstamākai pieredzei 🙂 Izmantojot šo metodi kafiju pagatavot ir ļoti viegli, sākumā uzvāriet ūdeni katlā, ļaujiet ūdenim mazliet atdzist un tad pievienojiet malto kafiju, pēc tam mazliet to uzsildiet. Beigās, ļaujiet kafijai pāris minūtes ievilkties un tā ir gatava, kovboju stilā!

Būsim godīgi, kafijas kvalitāte un garša šeit var atšķirties, bet pagatavošanas pieredze būs saraksta augšgalā.