TOP kafijas piedāvājums 

NIVONA kafijas automāti: viss, kas jums nepieciešams lieliskas kafijas baudīšanai

“Mūsu pupiņu kafijas automātiem jāspēj pagatavot visgardāko kafiju visvienkāršākajā veidā, kāds vien iespējams,” - Pīters Vildners, NIVONA rīkotājdirektors.

Uzņēmuma NIVONA dibinātāji, Pīters Vildners, Tomass Meiers un Hanss Ermans, uzsāka savu darbību kā kolēģi, kopā strādājot populārā sadzīves tehnikas uzņēmumā Nirnbergā (Vācijā). Tieši tur šie trīs vīri pamanīja nepilnības kafijas automātu tirgū: šeit nebija pieejams plašs klāsts ar augstas kvalitātes kafijas automātiem, lai arī kafijas cienītājiem ar ierobežotu budžetu būtu iespēja tos iegādāties. Vēloties dalīties kafijas aizrautībā ar ikvienu, 2005. gadā bijušie kolēģi nodibināja uzņēmumu NIVONA. Šodien NIVONA ir pasaulē populārs zīmols, un tūkstošiem klientu visā pasaulē uzticās tā inovatīvajām un modernajām ierīcēm.

NIVONA kafijas automāti var lepoties ar augstu novērtējumu - tas viss pateicoties vienkāršajai apkopei, krāšņajiem dizainiem, pieņemamām cenām un dažādām modernajām tehnoloģijām, kas garantē ne tikai gardu kafiju, bet arī pārsteidzošas lietošanas ērtības. Plašais pieejamo kafijas automātu klāsts sniedz ikvienai topošajai mājas baristai atrast ideālu NIVONA kafijas automātu, kas atbildīs viņu vajadzībām un vēlmēm.

Kāpēc ir vērts izvēlēties NIVONA?

NIVONA ir viens no retajiem zīmoliem, kas nodarbojas tikai ar pupiņu kafijas automātu ražošanu. Īpaša uzmanība, kas tiek pievērsta konkrētu ierīču radīšanai, noteikti palīdz uzņēmumam sasniegt labākos rezultātus katru reizi, un pastāvīgi uzlabot savus produktus. Tātad, ar ko NIVONA kafijas automāti atšķiras no citiem?

Profesionālas baristas cienīga kafija  

“Kafijas automāts nekad nespēs aizstāt izcilu baristu. Tomēr tas nenozīmē, ka kafijas automāts nespēj veikt pāris no baristu pagatavošanas paņēmieniem, lai pagatavotu patiesi gardu kafiju. Tāpēc kafijas automātu ražošanas procesā mēs vienmēr sadarbojamies ar kafijas pagatavošanas ekspertiem,” saka NIVONA pārstāvji. Šādas sadarbības rezultātā tapušas zīmola izcilākās tehnoloģijas - Aroma Balance System un Cappuccino Connaisseur.

Aroma Balance System tika izstrādāts, lai spētu veikt pieredzējuša baristas darbības un pielietotu šīs zināšanas. Šīs unikālās tehnoloģijas pamatā slēpjas fakts, ka katrai kafijas pupiņai, kam raksturīgi vairāk nekā 800 dažādi aromāti, iespējams mainīt un pielāgot pagatavošanas procesu, lai pēc iespējas vairāk atklātu atšķirīgas garšas.

Kafijas pupiņas satur simtiem aromātisko vielu, lipīdu, rūgto vielu, skābju un minerālvielu, kas ar ūdens un spiediena palīdzību tiek izšķīdināts dzērienā. Mainot kafijas pagatavošanas veidu, šīs vielas spēj sadalīties dažādi un radīt unikālas garšas. Tieši uz to balstās trīs NIVONA inženieru radītie garšas profili. Jums būs iespēja izvēlēties starp Dynamic, Constant un Intense opcijām, kas kafijas pagatavošanas brīdī nodrošina atšķirīgu spiedienu, plūsmas ātrumu un laiku, kas paredzēts karstā ūdens plūsmai, kas caurmijās ar svaigi maltu kafiju. 

Dynamic opcija piešķir dzērienam vieglu skābumu, augļainas nianses un īpaši sabalansētu garšu. Constant profils nodrošina rūgtu, pikantu un bagātīgu garšu. Ja vēlaties iegūt patiesi krāšņu dzērienu ar patīkami rūgtenu pēcgaršu, tad vispiemērotākā būs Intense opcija. Jūs droši vien nojaušat, ka šādas opcijas paver pavisam jaunu iespēju pasauli. Nav nepieciešamība izmantot dažādas kafijas pupiņas: vienkārši izvēlieties savas iecienītākās un eksperimentējiet ar simtiem dažādu garšu, kas tajās apslēptas.

Cappuccino Connaisseur turpina iedvesmoties no profesionāliem baristām. Piemēram, cappuccino pagatavošanas procesā barista vispirms pagatavo porciju espresso un tad ielej samtainas piena putas, kas kafiju pārklāj kā burbuļojoša sega. Šis process ir arī vienkārši veicams ar pusautomātisko kafijas automātu, tomēr vairumam kafijas automātu tas ir īsts izaicinājums - tāpēc cappuccino parasti tiek pagatavots otrādāk, proti, gatavām piena putām pievienojot kafiju. Taču NIVONA kafijas automāti nepiedāvā šādu opciju! Modeļi, kas ietilpst 7. un turpmākajās sērijās, sniedz iespēju baudīt cappuccino, kas pagatavots tieši tā, kā nepieciešams.

Abas iepriekš aprakstītās pagatavošanas tehnoloģijas neapšaubāmi palīdz NIVONA sasniegt mērķus par visgardākās kafijas pagatavošanu pēc iespējas vienkāršākā veidā.

Vienkārša un intuitīva lietošana

Automātiskais kafijas automāts ir ne tikai ērti lietojams, bet tajā arī iespējams pagatavot gardu kafiju. Galu galā, tieši šī iemesla dēļ cilvēki iegādājas kafijas automātus: viņi vēlas baudīt gardus dzērienus ar minimālu piepūli! Visiem NIVONA kafijas automātiem raksturīga ērti pārskatāma izvēlne, kur lietotāji var viegli orientēties. Atkarībā no izvēlētās sērijas, jums būs pieejams vai nu krāsains TFT displejs, vai skārienjutīgs displejs. Pateicoties speciālai lietotnei, lielāko daļu no NIVONA kafijas automātiem iespējams lietot attālināti, izmantojot viedo lietotni.

Vēl viena papildu priekšrocība ir My Coffee funkcija, kas ļauj lietotājiem izveidot personīgās kafijas receptes un saglabāt tās (precīzs personīgo recepšu skaits ir atkarīgs no jūsu izvēlētā modeļa). No šī brīža visi ģimenes locekļi varēs baudīt dzērienus, kas atbilst viņu gaumei!

Īpaši viegla apkope

Izvēloties automātisko kafijas automātu mājām vai birojam, vairumam cilvēku interesē, cik viegla ir apkope. Esam pārliecināti, ka jūs būsiet priecīgi uzzinot, ka NIVONA kafijas automātu apkope ir pilnībā automatizēta: šis kafijas automāts nodrošina automātisko atkaļķošanu, pagatavošanas bloka tīrīšanu un piena sistēmas skalošanu. Jums tikai atliek izvēlēties apkopes programmu un izpildīt ekrānā redzamās darbības. 

Kafijas pagatavošanas bloks (saukts arī par kafijas automāta sirdi) ir viegli izņemams un izskalojams. Tas ir liels pluss: jums pašiem ir iespēja nodrošināt nevainojamu higiēnu kafijas automāta iekšpusē, tādējādi arī izvairoties no nepieciešamības to regulāri vest pie servisa tehniķiem uz apkopi.

NIVONA automātu piena sistēma ir ļoti viegli izskalojama. Vienkārši ievietojiet piena cauruli notekpaplātē, izvēlieties skalošanas programmu un vērojiet, kā automāts ar karstu tvaiku un ūdeni izskalo piena sistēmu. Nav nepieciešamas papildu tvertnes!

Piesaistošs dizains

NIVONA kafijas automātiem raksturīgas pārlaicīgas formas, klasiskas līnijas, augstākās kvalitātes apdare un kompakti izmēri. Tie iederēsies gan modernā interjerā, gan vecmodīgās virtuvēs. Zīmols piedāvā arī dažādas apdares un krāsas: izvēlieties melnu, baltu, sudraba vai nerūsējošā tērauda modeli.

Augstākā kvalitāte par lielisku cenu

Vēl viens iemesls, kāpēc NIVONA kafijas automāti ir kļuvuši tik populāri, ir to pieņemamā cena. Šie Šveicē ražotie augstākās kvalitātes automāti, kas aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, būs ideāli piemēroti tiem, kuri vēlas iegūt maksimālas ērtības par pieņemamu cenu.  

NIVONA kafijas automātu ceļvedis

NIVONA piedāvā plašu klāstu ar kafijas automātiem, lai ikviens kafijas cienītājs varētu piemeklēt sev vispiemērotāko automātu, kas atbildīs viņu vajadzībām un vēlmēm. Lai atvieglotu izvēli, esam sagrupējuši tos vairākās dažādās sērijās.

5. un 6. sērija uzskatāmas par sākumlīmeņa modeļiem, kas paredzēti melnas kafijas dzērienu cienītājiem, kuri ik pa laikam vēlas sevi palutināt arī ar gardu piena dzērienu.

7. sērijas kafijas automātu klastā ietilpst vispirktākie modeļi: tie spēj pagatavot piena dzērienus ar vienas pogas spiedienu. Ja vēlaties klasisku dizainu, aplūkojiet 8. sērijas modeļus. Tie piedāvā lielākas ērtības un spēj pagatavot divus piena dzērienus vienlaicīgi.

9. sērija ir paredzēta tiem, kuri ir maksimāla komforta meklējumos. Šajos modeļos ietilpst visas jaunākās Nivona tehnoloģijas un funkcijas. Ir padomāts arī par biroja darbinieku vajadzībām: 10. sērijas modeļi ir izstrādāti tā, lai jūs varētu baudīt gardu kafiju darbā.

5. sērija: iesācēju līmeņa modeļi patiesi lieliskam dienas sākumam

Sāksim no paša sākuma. 5. sērijas modeļi kalpo par lielisku pamatu NIVONA kafijas gatavošanas procesā: tie spēj pagatavot kvalitatīvus dzērienus no kafijas pupiņām, kas iepriekš samaltas izturīgās konusveida tērauda dzirnaviņās. Jūs varēsiet pagatavot porciju (vai divas!) parastas melnas kafijas vai espresso tikai ar vienas pogas spiedienu.

Vai jūsu draugu vai tuvinieku vidū ir cappuccino cienītāji? Nekādu raižu! Vienkārši izmantojiet automātisko Easy Spumatore piena putotāju, lai saputotu samtainas putas priekš piena dzērieniem. Jaunākajiem modeļiem no šīs sērijas pieejami arī krāsaini TFT displeji, lai jūs varētu mainīt dzērienu iestatījumus un gūt maksimāli ērtu lietošanas pieredzi.

  • Espresso un parastu melnu kafiju iespējams pagatavot ātri un vienkārši
  • Divas espresso vai melnas kafijas porcijas vienlaicīgi
  • Augstas kvalitātes konusveida dzirnaviņas no rūdīta tērauda
  • Easy Spumatore: automātiskais piena putotājs, kas saputo gardas piena putas ar vienu pieskārienu

6. sērija: tiem, kuri sapņo par baristas cienīgu kafiju mājās

6. sērijas kafijas automāti ir paredzēti melnas kafijas dzērienu cienītājiem, kuri vēlas sajusties kā īsts mājas barista: pateicoties unikālajai Aroma Balance sistēmai, būs iespējams eksperimentēt ar trim dažādiem garšas profiliem. Ar vienkāršu pogas spiedienu lietotāji varēs izvēlēties starp maigu filtrēta tipa kafiju vai intensīvu kafiju, kas līdzinās tradicionālajam espresso. Jums nevajadzēs izmantot dažādas kafijas pupiņas, lai baudītu dažādas garšas!

Šie modeļi ir aprīkoti arī ar uzlabotu piena sistēmu: ir pieejama cappuccino recepte, un piena sprausla ir iebūvēta kafijas padevē, tāpēc gatavojot piena dzērienus, jums vairs nevajadzēs pārvietot tasīti no vienas vietas uz otru. Arī americano cienītāji varēs baudīt šo moderno dzērienu.

Šīs sērijas modeļos NIVONA automātu lietotājiem ir iespēja veidot un saglabāt savas receptes izmantojot My Coffee funkciju: 6. sērijas modeļos var saglabāt līdz piecām receptēm. Šie automāti ir arī viegli lietojami: katrs no tiem ir aprīkots ar ērti lietojamu rotācijas pogu, krāsainu TFT ekrānu un iespēju vadīt ierīci, izmantojot Bluetooth un īpašu viedo lietotni.

  • Aroma Balance System: trīs garšas profili kafijas eksperimentiem
  • Izvēlieties espresso, parastu melnu kafiju, americano vai cappuccino
  • Uzlabota Easy Spumatore: automātiskais piena putotājs, kas iebūvēts kafijas padevē
  • Izveidojiet un saglabājiet līdz piecām My Coffee receptēm
  • Vadība ar viedo lietotni

7. sērija: patiesiem cappuccino cienītājiem

7. sērijā tiek apvienotas visas jaunākās un inovatīvākās NIVONA kafijas pagatavošanas tehnoloģijas, tostarp Aroma Balance System, OneTouch Spumatore, Cappuccino Connaisseur un līdz pat piecām My Coffee receptēm. Jūs varēsiet pagatavot visus populārākos dzērienus ar vienas pogas spiedienu, kā arī izmantot tiešo programmēšanas iespēju, lai pielāgotu jebkuru recepti pēc savas gaumes brīdī, kad tā tiek pagatavota.

Šīs sērijas modeļi sniedz lietotājiem iespēju baudīt pilnvērtīgu espresso, klasisku melnu kafiju un aromātisku americano, kā arī izmantot unikālo OneTouch Spumatore tehnoloģiju, lai pagatavotu krēmīgu cappuccino vai latte macchiato. Turklāt tiem ir iebūvēta arī Cappuccino Connaisseur funkcija, kas ļauj mainīt kafijas un piena pievienošanas secību.

Šo modeļu piena sistēma ir ļoti viegli kopjama: lai to izskalotu, vienkārši ievietojiet piena caurulīti notekpaplātē. Šie modeļi arī ir viegli lietojami! Tos iespējams vadīt, izmantojot modernus krāsainos TFT displejus un rotācijas pogas - vai arī jūs varat lejuplādēt NIVONA viedo lietotni savā viedierīcē un lietot kafijas automātu attālināti.

  • Aroma Balance System un Cappuccino Connaisseur  baristas cienīgai kafijai
  • Cappuccino un latte macchiato ar vienas pogas spiedienu
  • Izveidojiet un saglabājiet līdz piecām My Coffee receptēm
  • Tiešās programmēšanas opcija: mainiet iestatījumus pagatavošanas brīdī
  • Vadība ar viedo lietotni
  • Piena sistēmas skalošana ar vienu pieskārienu

8. sērija: divas cappuccino porcijas vienlaicīgi

8. sērijas kafijas automāti, kam raksturīgs elegants, klasisks dizains, ir aprīkoti ar jaunākajām inovācijām, spēj pagatavot espresso, melnu kafiju, americano, cappuccino un latte macchiato ar vienas pogas spiedienu, un ļauj kafijas cienītājiem izveidot līdz pat 10 personīgām receptēm, izmantojot My Coffee funkciju.

One Touch Spumatore Duo Plus tehnoloģija piedāvā papildu priekšrocības: ar vienas pogas spiedienu iespējams pagatavotas gardas, samtainas piena putas, un ar tām pietiek divām porcijam.

Plašs krāsu TFT ekrāns un divkrāsu tasīšu apgaismojums piešķir šiem modeļiem unikālu izskatu. Dažos modeļos ir iebūvēta arī aktīvā tasīšu sildīšanas funkcija, kas ļauj iepriekš uzsildīt tasītes kafijas automāta augšpusē.

  • Iespējams pagatavot divas cappuccino vai latte macchiato porcijas vienlaicīgi
  • Aroma Balance System un Cappuccino Connaisseur  baristas cienīgai kafijai
  • Izveidojiet un saglabājiet līdz desmit My Coffee receptēm
  • Tiešās programmēšanas opcija: mainiet iestatījumus pagatavošanas brīdī
  • Piena sistēmas skalošana ar vienu pieskārienu

9. sērija: maksimālas ērtības kafijas pagatavošanas laikā

Šīs sērijas kafijas automātiem piemīt īpaši plašs parametru regulēšanas iespēju klāsts: dzērienu temperatūra, kafijas stiprums, porcijas lielums un piena konsistence, kas pielāgojama atbilstoši jūsu gaumei. Jūs varēsiet pagatavot espresso, parastu melnu kafiju, americano, cappuccino, latte macchiato un latte ar vienas pogas spiedienu, vai izmantot My Coffee funkciju, lai izveidotu un saglabātu līdz pat deviņām personīgām receptēm. Vēl viena papildu priekšrocība: šajos kafijas automātos iespējams pagatavot divas porcijas ar jebkuru dzērienu vienlaicīgi.

Dažādiem modeļiem piemīt dažādi darbības veidi: NICR 930 ir aprīkots ar plašu krāsainu TFT ekrānu, savukārt NICR 960 un NICR 970 var lepoties ar jaunās paaudzes skārienjutīgiem 5 collu displejiem, kas ļauj lietotājiem vērot kafijas pagatavošanas procesu. Pēdējie divi modeļi ir aprīkoti arī ar unikālo Flying Picture sistēmu: jūs varat augšupielādēt jebkuru no savām iecienītākajām viedierīces bildēm pa tiešo kafijas automāta displejā.

NICR 960 un 970 modeļiem piemīt vēl pāris ērtas funkcijas. Šo modeļu ūdens tvertnes ir skaisti izgaismotas astoņās dažādās krāsās, kas ļauj ne tikai apbrīnot šo skaistumu, bet arī pastāvīgi kontrolēt ūdens daudzumu tvertnē. Iespējams izmantot arī NIVONA viedo lietotni, lai varētu vadīt automātu attālināti, ar viedierīces palīdzību.

  • Vēl ērtāka lietošana: plašs TFT displejs (NICR 930) / 5 collu skārienjutīgais TFT displejs ar iespēju augšupielādēt attēlus no viedierīces (NICR 960/970)
  • Divas cappuccino, latte vai latte macchiato porcijas ar vienas pogas spiedienu
  • Aroma Balance System un Cappuccino Connaisseur  baristas cienīgai kafijai
  • Izveidojiet un saglabājiet līdz deviņām My Coffee receptēm
  • Tiešās programmēšanas opcija: mainiet iestatījumus pagatavošanas brīdī
  • Piena sistēmas skalošana ar vienu pieskārienu 
  • Ūdens tvertne ar apgaismojumu 8 dažādās krāsās (NICR 960/970)

10. sērija: gardai kafijai darba vietā

Jūsu komandai darbā veicas lieliski - izņemot tos gadījumus, kad ir pienākusi kafijas pauze un jūs pamanāt, ka visi sāk izvairīties no vecmodīgā kafijas automāta, kam ir sarežģīta apkope... toties NICR 1040 modelis no NIVONA noteikti to mainīs un liks visiem sacensties par iespēju pagatavot vienu vai divas tasītes! Tas ir īpaši piemērots lietošanai birojā, un tas maksimāli spēj pagatavot līdz 65 tasītēm dienā, kā arī sniedz iespēju izvēlēties espresso, parastu melnu kafiju, americano, cappuccino, latte un latte macchiato. Ar My Coffee funkciju iespējams izveidot līdz pat 18 papildu receptēm, lai ikviens kolēģis varētu baudīt kafiju pēc savas gaumes.

Pieejama arī jaunā 2x4 kafijas funkcija, kas paredzēta īpaši lielām cilvēku grupām: ar šo funkciju iespējams pagatavot četras dubultās porcijas bez pārtraukuma. One Touch Spumatore Duo Plus tehnoloģija ļauj baudīt divus piena dzērienus vienlaicīgi, savukārt jaunā Easyclean funkcija nodrošina nevainojamu piena sistēmas iekšējo higiēnu, veicot automātisko skalošanu pēc katras lietošanas reizes.

Automāts ir viegli lietojams: tas ir aprīkots ar plašu skārienjutīgu krāsu TFT displeju, kā arī automātu iespējams savienot ar viedierīci. Turklāt, lai pagatavotā kafija neatdzistu pārāk ātri, šajā modelī ir iebūvēta aktīvā tasīšu sildīšanas funkcija, kas nodrošina dzērienam ideālu temperatūru pasniegšanas brīdī.

  • Spēj pagatavot 60-65 tasītes dienā 
  • Izstrādāts īpaši birojiem: ietilpīga ūdens tvertne un pupiņu tvertne
  • Iespēja pagatavot vairākas porcijas ar vienas pogas spiedienu (lieliski piemērots sanāksmēm)
  • Izveidojiet un saglabājiet līdz astoņpadsmit My Coffee receptēm
  • Automātiskā piena sistēmas skalošanas programma
  • Sildāms tasīšu paliktnis

Noslēgumā…

Ja NIVONA kafijas automāti jums ir jaunums, ļaujiet mums pārliecināt jūs, ka, piedāvājot tos gadiem ilgi, esam daudzkārt pārbaudījuši to uzticamību un nogaršojuši izcili pagatavoto kafiju. Patiesībā NIVONA kafijas automāti atraduši savu vietu daudzu Kafijas Draugs darbinieku mājās! Ja joprojām neesat pārliecināti, vai šis zīmols būs piemērots tieši jums, vai arī vēlaties apskatīt un izmēģināt NIVONA kafijas automātu, aicinām jūs apmeklēt kādu no mūsu fiziskajiem veikaliem. Mēs ar lielāko prieku atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem un arī pacienāsim jūs ar gardu kafiju!