Līdz -50%

Melitta LatteSelect: Iemīļotais mājas kafijas automāts ir kļuvis vēl labāks

Katru gadu kafijas automātu ražotāji aktīvi strādā pie tā, lai varētu kafijas cienītājiem piedāvāt jaunus kafijas automātu modeļus. Tomēr daži no šiem modeļiem kļūst tik populāri, ka to aizstāšana ar citiem īsti nav iespējama. Šādos gadījumos kafijas automāti tiek uzlaboti ar jaunām funkcijām un dizainiem. Tieši tā notika ar iemīļoto Melitta LatteSelect: šis daudzpusīgais kafijas automāts joprojām ir aprīkots ar visām lietotājiem pazīstamajām un parocīgajām funkcijām, taču tika pievienotas arī jaunas. Tagad ierīce ir vēl modernāka. Turklāt tā ir pieejama par tikpat draudzīgu cenu kā iepriekš! (Ir vērts pieminēt, ka “Melitta LatteSelect” patiesībā ir viens no funkcionālākajiem modeļiem savā kategorijā).

JAUNUMS. IntenseAroma funkcija īpaši spilgtu garšu cienītājiem

Iespējams, ka dažkārt jūs vēlaties īpaši intensīvu kafiju - piemēram, agri no rīta vai pēc sātīgām pusdienām darbā... Protams, vienmēr ir iespēja izvēlēties kafijas pupiņas ar izteiktāku garšu, pagatavot dzērienu ar lielāku maltas kafijas devu vai samazināt ūdens daudzumu, taču ar Melitta LatteSelect ir arī citi veidi, kā to izdarīt! Izmēģiniet IntenseAroma funkciju - jūsu kafijas automāts pagatavos kafiju nedaudz citādāk, kas ļaus izcelt un pastiprināt dzēriena garšas notis.

JAUNUMS. Divi vienā: kafijas automāts un tējkanna

LatteSelect atjauninātā versija ir izstrādāta tā, lai spētu iepriecināt arī patiesus tējas cienītājus. Papildus 12 iepriekš iestatītām kafijas receptēm tagad ir pieejamas arī vairākas tējas pagatavošanas opcijas. Kā jau īstam tējas cienītājam pienākas, šis modelis apzinās, ka dažādām tējas šķirnēm ir nepieciešama atšķirīga pagatavošanas temperatūra. Jums atliek ekrānā izvēlēties nepieciešamo tējas šķirni (zaļo, melno, balto vai garšaugu/augļu tēju) un pēc tam nedaudz uzgaidīt, līdz ūdens tiek uzsildīts līdz vajadzīgajai temperatūrai.

JAUNUMS. Fotoreālistiskas dzērienu ikonas un īpaši moderns dizains

Atjauninātā LatteSelect modeļa lietošana sagādā patiesu prieku! Displejs ir aprīkots ar krāšņām fotoreālistiskām dzērienu ikonām, kas ne tikai piešķir modernu izskatu, bet arī ļauj ar vienu acu skatienu apskatīt katru dzērienu. Turklāt arī kafijas automāta korpusam ir veikti uzlabojumi: elegantā matēti melnā apdare ir īpaši stilīga un tagad vēl vienkāršāk kopjama.

************

Iepriekšējās Melitta LatteSelect versijas cienītāji noteikti priecāsies par to, ka atjauninātajā versijā ir iekļautas visas viņu iecienītākās un iemīļotākās funkcijas, kas ir izgājušas laika pārbaudi:

LAIKA GAITĀ PĀRBAUDĪTS. Divas pupiņu tvertnes dažādām garšām

Kad pieradīsiet pie vairākām pupiņu tvertnēm, jūs nekad vairs nevēlēsieties atgriezties pie vienas tvertnes izmantošanas! Aizmirstiet par grūtībām, ko sagādā izvēle starp parasto vai bezkofeīna kafijas maisījumu, tumšāku vai gaišāku grauzdējumu, šķirni, kas vairāk piemērota melnās kafijas dzērieniem vai piena dzērieniem... Nevilcinieties un baudiet labāko uzreiz! Piepildiet abas tvertnes ar dažādu veidu kafijas pupiņām, pēc tam izvēlieties nepieciešamo tvertni un baudiet savu iecienītāko dzērienu.

LAIKA GAITĀ PĀRBAUDĪTS. Līdz pat 12 autentiskām receptēm

Divu pupiņu tvertņu un dažādu iepriekš iestatītu kafijas recepšu kombinācija ļauj lietotājiem baudīt nepārspējamu daudzveidību. Galvenajā izvēlnē pieejami 4 klasiskie dzērieni: espresso, caffè crema, cappuccino un latte macchiato. Tomēr papildu izvēlnē pieejamas vēl astoņas citas receptes (tostarp populārais flat white un americano). Pateicoties tradicionālajām itāļu receptēm tiek radītas autentiskas garšas un nodrošināts, ka visas sastāvdaļas tiek pievienotas pareizā secībā: piemēram, gatavojot latte macchiato, espresso vienmēr tiek pievienots pēc piena un piena putām, savukārt gatavojot cappuccino, notiek pretējs process.

LAIKA GAITĀ PĀRBAUDĪTS. 6 lietotāju profili: saglabājiet vēlamos iestatījumus

Pēc tam, kad esat novietojuši tasīti zem padeves, izvēlējušies savu iecienītāko recepti un gatavi baudīt dzērienu, saprotat... kāds atkal ir mainījis dzēriena iestatījumus un tas vairs negaršo tā, kā vajadzētu! Vai šī situācija jums šķiet pazīstama? Ar LatteSelect varat aizmirst par šādām problēmām. Tagad pat 6 dažādi lietotāji var izveidot savu dzērienu izvēlni un pārliecināties, ka saglabātie iestatījumi vienmēr būs pieejami.   

LAIKA GAITĀ PĀRBAUDĪTS. Īpaši ērta piena sistēma, kas paredzēta īsteniem piena dzērienu cienītājiem

LatteSelect piena sistēmas nodrošinātās ērtības jau ir kļuvušas par leģendu. Jums atliek iegremdēt piena cauruli piena traukā vai piena iepakojumā un vērot, kā ierīce saputo nevainojamas piena putas, kas pēc tam tiek pievienotas pa tiešo jūsu tasītē. Pēc katra piena dzēriena pagatavošanas pievienojiet cauruli notekpaplātei un ļaujiet ierīcei izskalot piena sistēmu automātiski. Vai mēdz būt vēl vienkāršāk?...

Atjauninātais "Melitta LatteSelect" modelis jau ir pieejams šeit, Kafijas Draugā!