TOP kafijas piedāvājums 

Kapēc De’Longhi kafijas automāti ir īpaši?

#De'Longhi #kafijas automāti

De’Longhi ražotājs tiek uzskatīts par vienu no līderiem kafijas automātu tirgū jau 30 gadus. Sekojot itāļu tradīcijām, modernajām tehnoloģijām un jaunākajām inovācijām, šis ražotājs piedāvā plašu kafijas automātu klāstu, kas ļaus Jūsu mājās pagatavot barista kvalitātes kafiju. Visi varēs izbaudīt ekskluzīvu kafijas garšu izmantojot De’Longhi kafijas automātus.

Itāļu kafijas speciālists iesaka dažāda veida kafijas automātus: pilnībā automatizētu un pusautomātisko. Ar pilnībā automātisku aparātu varat gatavot svaigu kafiju piespiežot pogu. Jūs varat izveidot un saglabāt savas receptes: mainīt stiprumu, maluma pakāpi un kafijas tilpumu. Ja Jūs vēlaties vairāk praktisku pieredzi, mēs iesakām pusautomātiskos aparātus, ar kuriem Jūs varat vairāk eksperimentēt un pagatavot patiešām izcilu kafiju pašiem mājās. Kā atšķirt šo pasaules tirgus līderi no citu ražotāju kafijas automātiem? Šeit ir pieci iemesli, kāpēc Jūs varētu apsvērt izvēlēties tieši šī ražotāja aparātus.

1. Viegla apkope un tīrīšana

Ikvienam vajadzētu zināt, ka nevar pagatavot labu kafiju no neattīrīta kafijas automāta. Vissvarīgākās automāta apkopē ir piena sistēmas un pagatavošanas bloka tīrīšana. De’Longhi automātiem raksturīga automātiska piena produktu sistēmas tīrīšanas funkcija – piena sistēma tiks izskalota pēc pogas nospiešanas. Automātiem ir noņemams pagatavošanas bloks, tāpēc to ir ļoti ērti notīrīt – vienkārši noskalojiet to zem tekoša ūdens. Jums nevajadzēs zvanīt servisam vai iegādāties dārgus apkopes produktus, kas noņem kafijas eļļas.

2. Tērauda kafijas dzirnaviņas

Svaigi pagatavotās kafijas kvalitāte galvenokārt atkarīga no kafijas tipa un grauzdēšanas pakāpes. Tomēr kafijas dzirnaviņu nozīme ir vienlīdz svarīga: tērauds vai keramika. Tērauda dzirnaviņas ir pazīstamas ar savu ilgmūžību un izturību, salīdzinot ar keramiskajām dzirnaviņām. De’Longhi izmanto tikai tērauda kafijas dzirnaviņas visos savos kafijas automātos, tāpēc Jūs varēsiet izvēlēties arī vēlamo stiprumu un maluma pakāpi. Gatavojot stipru espresso malumam jābūt smalkākam un ja vēlaties pagatavot maigu atsvaidzinošu kafiju – samaliet pupiņas rupjāk.

3. Automātiskā piena sistēma

Kafijas speciālisti inovatīvai kafijas pagatavošanai iesaka kafijas automātus ar automātisko piena sistēmu “LatteCrema”, kas ļauj pagatavot Latte Macchiato vai Cappuccino ar biezām piena putām ar vienu pogas spiedienu. Putu pagatavošanas procesa laikā, sistēma izmantos tikai noteiktai porcijai paredzēto piena daudzumu un atlikušo pienu, kas palicis traukā vienkārši varat uzglabāt ledusskapī.

Piena sistēmas kopšana ir ļoti vienkārša – tā sastāv no tikai 6 detaļām, ko var vienkārši izjaukt, kā arī tās droši var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Piena tvertnei ir arī automātiskā tīrīšanas programma, kas ar ūdeni un tvaiku izskalo visu piena sistēmu, lai nākamajā pagatavošanas reizē viss būtu perfekti tīrs.

4. Sildīšanas sistēma “Thermoblock“ ideālai temperatūrai.

Ideālu garšu nodrošina dubultā termobloka sistēma – tā ir visos De’Longhi kafijas automātos ar automātisku piena putu sistēmu. Viens termobloks ir paredzēts kafijas pagatavošanai un otrs termobloks piena pagatavošanai. Turklāt šī sistēma ir mazāka par konkurentu sildītājiem, tas ļauj izveidot kompaktāku dizainu, kas spēj ātrāk uzsilt.

5. Jūsu un jūsu ģimenes vajadzībām – izveidojiet savu izvēlni

Vai Jums patīk eksperimentēt, bet nevarat izvēlnē atrast iecienītāko kafiju? Ar katru pilnīgi automātisko kafijas automātu Jūs varat personalizēt kafijas receptes pēc savas izvēles, un dažos modeļos Jūs varēsiet izveidot jaunas receptes sev – lai katrs ģimenes loceklis varētu izveidot savu kafijas dzērienu. Jūs varat piekrist, ka vēsā un lietainā nedēļas nogalē tasīte melnās kafijas noteikti spētu sasildīt un mazs espresso dos enerģiju visam rītam.

Vai vēlaties uzzināt, kurš modelis ir labākais Jums un jūsu ģimenei? Nāciet pie mums ciemos vai zvaniet – mēs izstāstīsim Jums par katru automātu!

ĀTRĀ IZVĒLE