Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

Kā iekārtot omulīgu virtuvi priekš rīta kafijas?

#virtuves interjers

Virtuve ir vieta kur dzimst mazi, bet patīkami brīnumi, tāpēc tās dizainam jābūt atbilstošam iekārtojumam. Šodien parunāsim par jaunākajām interjera tendencēm un kā izveidot mazu patīkamu stūrīti kur baudīt savu rīta kafiju.

Baltā minimālisma gals?

Līdz šim baltā krāsa bijusi virtuves karaliene. Nav grūti saprast kāpēc – ar šo krāsu ir grūti noiet greizi, tā izskatīties stilīgi un eleganti, neieliekot daudz pūles( varbūt mazliet tīrot). Bet lielākā daļa interjera dizaineru piekritīs, ka ir pienācis laiks piešķirt virtuvēm vairāk personības. Piemēram, neapstrādātas koka virsmas, kas piešķir virtuvē dabas sajūtu, atgriežas modē. Tomēr, ja Jūs vienkārši vēlaties nokrāsot sienas baltas, neuztraucieties, baltais klasiskais izskats neizzudīs.

Novērtē ne tikai elementus un lietas

Pareizais stils un krāsa vienmēr ir bijis visvasarīgākais virtuves iekārtošanā. Tomēr šajā sarakstā parādās jaunas idejas – ekoloģija, izejvielas otrreizējai pārstrādei. Pamatojoties uz “Pinterest” datiem, pagājušajā gadā “eco virtuves” meklējumu skaits palielinājās par 164%, savukārt par “organiskajiem materiāliem” – par 139%.

Interjera dizaineris – Tomas Jasiulis, kurš projektējis interjeru zīmoliem kā “Samsung”, mums pastāstīja, ka mūsdienu tendences ir kaut kas vairāk nekā tikai interjera dizains: “Tendences aizņem plašāku daļu mūsu dzīves , ne tikai telpās. Vārdi kā” ergonomika “,” ekoloģija “un” inovācija “kļūst par lielākajām tendencēm. Dekorācijas un citi papildu elementi paliek otrajā vai pat trešajā vietā, iekārtojot telpu.

Katras virtuves svarīgākais akcents

Kāds ir pirmais iemesls no rīta ejot uz virtuvi ? Protams, kafija. Izvēloties interjera elementus, pievērsiet uzmanību arī kafijas automātam. Tas kļūst par arvien populārāku mūsdienu virtuves elementu, un dažreiz tas atrodas uzmanības centrā. Laiks, kad kafijas automāti bija tikai melnās kastes, tagad ir pagātne. Tagad Jums var būt stilīga kafijas automāts, kas ne tikai iekļaujas interjerā, bet ir arī tā apdare. Šeit jāpiemin “Nespresso” kafijas automāti, kas, pateicoties to kompaktajam izmēram un plašam krāsu spektram iederēsies jebkurā interjerā. Šādā veidā kafijas automāts ne tikai atvieglos kafijas pagatavošanas procesu, bet kļūs par daļa no Jūsu interjera. Automāts atspoguļo mūsdienu dzīves ritmu: ātrs sagatavošanās process, viegla kopšana, pievilcīgs izskats un lieliski rezultāti ar minimālu piepūli.

Apkopojot šo tēmu, T. Jasiulis atzīmē, ka katram no mums ir īpašs kafijas dzeršanas rituāls, tādēļ atmosfēru rada nevis objekti vai lietas, bet gan mēs paši un cilvēki, kas ir mums blakus: ‘’Visbeidzot, šajā situācijā galvenais ir laba kafija un draugu vai ģimenes kompānija.

Jūs vienmēr varat atrast savu jauno un stilīgo kafijas draugu mūsu veikalu plauktos, mēs apsolām, ka atradīsiet kādu, kas iederēsies Jūsu virtuvē!