TOP kafijas piedāvājums 

JURA J8: Inovatīvākais mājas kafijas automāts 2023. gadā

Šveiciešu kafijas guru JURA katru gadu iekaro pupiņu kafijas automātu tirgu, radot modeli ar tik inovatīvu funkciju, kāda līdz šim nav ieviesta nevienā mājas kafijas automātā.   

Pagājušajā gadā greznais JURA Z10 ar aukstās ekstrakcijas tehnoloģiju pārsteidza kafijas cienītājus. Taču 2023. gadā tiek piedāvāts vēl kas iespaidīgāks: jaunais JURA J8 modelis ne tikai izcili pagatavos visus klasiskos dzērienus (no espresso līdz latte macchiato), bet tagad tajā iespējams pagatavot saldinātas piena putas!

Dažādas modernākās tehnoloģijas, intuitīva darbība, pilnībā automatizēta apkope un krāšņs dizains padara šo kafijas automātu vēl nevainojamāku.

Sweet Foam funkcija dzērieniem ar iecienītāko sīrupu

Kafijas sīrupu tirgus pēdējos gadus attīstās arvien straujāk, un šī tendence turpināsies vismaz līdz 2029. gadam. Lai gan popularitāte pieaug, nevienā mājas kafijas automātā lietotājiem nebija iespēja pagatavot kafiju ar sīrupu - tas ir līdz brīdim, kad parādījās JURA J8 ar Sweet Foam funkciju!

Ar jauno Sweet Foam funkciju iespējams aromatizēt piena putas ar sīrupu dzēriena pagatavošanas brīdī. Jums tikai atliek ieliet vajadzīgo daudzumu izvēlētā sīrupa īpašajā uzlikā un izvēlēties vēlamo recepti: Sweet Latte, Sweet Cappuccino, Sweet Flat White vai Sweet Cortado. Brīdī, kad samtainās piena putas plūst caur sīrupu, abas sastāvdaļas sajaucas kopā: veidojas vienmērīga piena putu un sīrupa konsistence, kas pēc tam tiek pievienota kafijai. Jūs varēsiet baudīt gardu latte ar piparmētru, karameļu vai zemeņu garšu pāris sekunžu laikā, vienkārši pieskaroties vienai pogai! 

Šī funkcija pavērs pavisam jaunas iespējas. Tā ir ideāli piemērota tiem, kuriem cieņā ir saldie ēdieni un dažādi kafijas kokteiļi. 

Visprogresīvākās P.A.G.2+ kafijas dzirnaviņas: izbaudiet nevainojamu garšu neatkarīgi no receptes

Kafijas garša ir atkarīga no dzirnaviņu kvalitātes un izvēlētās maluma pakāpes. Kafijas gatavošanas profesionāļi labi zina, ka dažādiem kafijas dzērieniem ir nepieciešams atšķirīgs maluma līmenis. Par laimi, jaunajām P.A.G.2+ kafijas dzirnaviņām ne tikai piemīt spēja izcili samalt kafijas pupiņas, augsta produktivitāte un klusa darbība, bet tās ir arī aprīkotas ar aktīvo aromāta kontroles funkciju. 

Pēc tam, kad ir izvēlēts nepieciešamais dzēriens, automāts piedāvā izvēlēties konkrētu malšanas līmeni. Maluma līmeni var regulēt pirms kafijas pagatavošanas procesa uzsākšanas, kas, savukārt, nozīmē to, ka jums vairs nebūs steidzīgi jāizvēlas nepieciešamais līmenis malšanas procesa laikā. Neatkarīgi no tā, kādu dzērienu jūs izvēlēsieties, kafijas garša noteikti būs izcila un atbilstoša visaugstākajiem standartiem.

Intuitīva lietošana: nav nepieciešamas garlaicīgas lietošanas instrukcija

JURA kafijas automāti ir pazīstami ar intuitīvu darbību un labi pārskatāmām izvēlnēm. Lai uzzinātu, kā pareizi lietot jauno kafijas automātu, pielāgot iestatījumus un veikt apkopes programmas, nav nepieciešama lietošanas instrukcija: vienkārši izpildiet 4.3” skārienjutīgajā krāsu displejā norādītos soļus. Kafijas automātu iespējams lietot arī ar viedās lietotnes palīdzību, izmantojot mobilo tālruni vai Apple viedpulksteni. Vienkārši nospiediet dzēriena ikonu pulksteņa ekrānā un jaunais J8 uzsāks kafijas pagatavošanas procesu!

Viedais tasītes sensors “Coffee Eye” maksimālām ērtībām

Populārās JURA J8 līnijas automāti ir aprīkoti ar divām atsevišķām teknēm: klasiskā tekne tiek izmantota parasto dzērienu pagatavošanai, bet cappuccino tekne labajā pusē - piena dzērienu pagatavošanai. Lai padarītu šī kafijas automāta lietošanu vēl vienkāršāku un lai steigā nevajadzētu pārvietot latte glāzi no vienas teknes uz otru, jaunās paaudzes J8 ir aprīkots ar iebūvētu viedo Coffee Eye tasītes sensoru. Tas spēj noteikt jūsu tasītes atrašanās vietu un attiecīgi pielāgo ekrānā redzamo dzērienu izvēli.  

Pilnībā automatizēta apkope izcilai un vienkāršai tīrībai

JURA kafijas automāti ir pazīstami ar to pavisam vienkāršo apkopi. Tas viss pateicoties automatizētajām apkopes programmām. Tā vietā, lai reizi mēnesī izņemtu kafijas pagatavošanas bloku un to iztīrītu, jums atliek veikt automātisko tīrīšanas programmu, izmantojot tīrīšanas tableti. Ievietojot ūdens filtru, nav nepieciešams veikt papildu iestatīšanu - kafijas automāts pats atpazīst filtru! Piena sistēmas apkope ir tikpat vienkārša: jums atliek iegādāties speciālas piena sistēmas tīrīšanas granulas un nospiest pogu. Ar JURA nevainojama tīrība ir tikai pāris sekunžu attālumā, tāpēc vienkārši apsēdieties un baudiet gardu kafiju.  

Godalgotais Šveices dizains

“J” pirmās paaudzes kafijas automāti saņēma vairākus starptautiskus apbalvojumus par krāšņajiem dizaina risinājumiem. Jaunā J8 uzlabotais un interpretētais dizains noteikti iekaros arī nākamās apbalvošanas komitejas sirdis. Skaidras, simetriskas līnijas, augstākās kvalitātes materiāli, iespaidīgas hromētas detaļas, eleganta lietotāja saskarne, grezns tasīšu izgaismojums… Tas viss liecina par izcilu kvalitāti un noteikti iepriecinās pat visprasīgākos estētus. 

Noslēgumā…

Ja jūs meklējat augstākās klases kafijas automātu ar greznu dizainu, spēju pagatavot klasiskus augstākās kvalitātes dzērienus un jaunu iespēju aromatizēt dzērienus ar dažādiem sīrupiem, JURA J8 neapšaubāmi būs jūsu labākā izvēle.