Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

Jaunākās tendences kafijas automātu pasaulē 2023. gadā

Kafijas automātu ražotāji regulāri seko līdzi jaunākajām kafijas tendencēm - pateicoties tām, viņi katru gadu piedāvā jaunus, populārus modeļus. Arī 2023. gads noteikti nav izņēmums. Galvenie tirgus pārstāvji jau ir paspējuši ieviest jaunākos modeļus savā klāstā un ar nepacietību gaida klientu atsauksmes. Aplūkosim dažus no šī gada inovatīvākajiem kafijas automātiem un iepazīsimies ar jaunajām pagatavošanas funkcijām!

Regulējams pagatavošanas process, kas izstrādāts līdz smalkākajai detaļai

Kafijas kultūrai turpinot strauji attīstīties visā pasaulē, arvien vairāk cilvēku kļūst ieinteresētāki šajās smalkajās, taču patiešām svarīgajās niansēs, kas ietekmē kafijas garšu: no dzērienu temperatūras līdz ekstrakcijas periodam. Mūsdienās kafijas cienītāji labprāt dod priekšroku eksperimentiem un iedziļinās pagatavošanas procesā, kā arī eksperimentē ar dažādiem iestatījumiem, ko, protams, var izdarīt ar vienas pogas spiedienu!

Tieši tas ir pieejams jaunajā Siemens EQ900 Series modelī TQ903R09. BaristaMode funkcija lietotājiem sniedz iespēju ar vienu pieskārienu mainīt līdz pat sešiem dažādiem parametriem katram dzērienam: tajos ietilpst dzēriena tilpums, piena un kafijas attiecība, ūdens temperatūra, ekstrakcijas ilgums un malšanas līmenis. Ar šo kafijas automātu jūs nejutīsieties ierobežoti - jūs varēsiet eksperimentēt ar kafijas pupiņu šķirnēm un atklāt to apslēptās, smalkās garšas! Pajautājiet jebkuram kafijas cienītājam un viņš noteikti apstiprinās, ka pat neliela temperatūras izmaiņa var būtiski ietekmēt iegūtās kafijas garšu. Starp citu, pēc ideālo iestatījumu atklāšanas, jauno recepti būs iespēja saglabāt savā favorītu sarakstā.

Eksperimentējiet ar aukstiem dzērieniem un vēsām piena putām

Pēdējos gados arvien populārāki kļūst aukstie dzērieni un dažādas ledus kafijas. Protams, interesanti ir tas, ka tie ir populāri ne tikai siltajos, bet arī aukstajos mēnešos. Iespējams, tas ir pateicoties unikālajai garšai, kas piemīt aukstajai kafijai: tā nav ne pārāk skābena, ne rūgtena, un tai piemīt neliels saldums. Aukstie dzērieni ir arī atspirdzinoši, un to pagatavošanai īpaši piemērotas ir specialitātes kafijas.

Jums nav jādodas uz kafejnīcu, lai varētu baudīt kvalitatīvu auksto dzērienu! Šogad De'Longhi, slavens itāļu uzņēmums, iepazīstināja ar jauno Eletta Explore modeli, kas paredzēts arī gardu auksto dzērienu pagatavošanai mājas apstākļos. Atliek tikai pieskarties pogai: pateicoties inovatīvajai aukstās ekstrakcijas tehnoloģijai, jūs varēsiet baudīt aukstu kafiju mazāk nekā 3 minūšu laikā. Vai vēlaties uzzināt, kā to var panākt? Pēc nepieciešamās receptes izvēles, ūdens istabas temperatūrā tiek novirzīts uz pagatavošanas trauku, nevis sildelementu. Zems spiediens un pulsējošais sūknis nodrošina pilnīgu dzēriena ekstrakciju. Starp citu, lai dzēriens būtu vēsāks, mēs iesakām pirms dzēriena pagatavošanas tasītē ielikt pāris ledus gabaliņus.

Nav aizmirsts arī par vēsu piena dzērienu cienītājiem: jaunais De'Longhi modelis ir aprīkots ar atsevišķu piena trauku "LatteCrema Cool", kas paredzēts vēsu piena putu pagatavošanai. Iespējams izmanto parasto vai augu izcelsmes pienu - sojas, auzu vai mandeļu (starp citu, augu izcelsmes piena dzērieni ir vēl viena mūsdienu tendence kafijas pasaulē!). Maksimālām ērtībām "LatteCrema Cool" piena trauku drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Papildiniet kafiju ar mīļāko sīrupu: vai vēlaties mājās gatavotu karameļu latte macchiato?

Protams, arī sīrups kafijai tiek pievienots jau labu laiku - un tomēr sīrupu tirgus joprojām turpina strauji augt, kamēr tādi dzērieni kā karameļu latte macchiato un piparmētru latte strauji turpina pazust no modernu kafejnīcu plauktiem. Jūs varat pagatavot savu iecienītāko kafiju mājās un pēc tam vienkārši pievienot tai nedaudz sīrupa. Lai gan, citreiz kafija iegūst nevienmērīgu garšu un ir pārāk salda. Nemaz nerunājot par to, ka tas nav īsti parocīgi...

JURA, kas ir Šveices uzņēmums, var lepoties ar jauno J8 modeli, kam piemīt saldinātu putu funkcija - tā kafijas cienītājiem sniedz iespēju pagatavot piena putas ar savu mīļako sīrupu. Vienkārši ielejiet vēlamo sīrupu īpašajā tvertnē un izvēlieties kādu no receptēm: Sweet Latte, Sweet Cappuccino, Sweet Flat White vai Sweet Cortado. Samtainās putas sajaucas ar sīrupu, tādējādi izveidojot vienmērīgi saldenas piena putas, kas pēc tam tiek pievienotas kafijai. Baudiet gardu piparmētru, karameļu vai zemeņu latte dzērienu tikai pāris sekunžu laikā, vienkārši nospiežot pogu! Iegūtais dzēriens nebūs pārāk salds, jo piens līdzsvaros sīrupa saldumu.

Inovatīva darbība: uzlabotas viedās lietotnes  

Šī tendence attiecas uz visām sadzīves tehnikas iekārtām: katra kategorija kļūst viedāka, un automātiskie kafijas automāti nav izņēmums. Viedās lietotnes tiek nepārtraukti uzlabotas, krāsu skārienekrāni ik gadu kļūst arvien plašāki un pārredzamāki, un aizvien vairāk ierīču iespējams lietot attālināti, izmantojot viedtālruņus.

Siemens EQ900 TQ903R09 modeli, kuru apspriedām iepriekš, iespējams lietot, izmantojot viedtālruni savienojumā ar īpašo Siemens Home Connect lietotni. To iespējams vadīt arī ar Amazon Alexa. Vienkārši izvēlieties recepti savā viedierīcē, vai palūdziet virtuālajam asistentam, lai kafijas automāts pagatavo jums tasīti kafijas. Starp citu, Siemens lietotnē pieemajas vairākas receptes, kuras iespējams atrast tikai ar lietotnes palīdzību!

De'Longhi Coffee Link lietotnē iespējams apskatīt vairāk nekā 100 receptes, kas paredzētas gardiem dzērieniem. Jums būs iespēja arī izvēlēties kafijas pupiņu veidu un uzzināt, kādi iestatījumi būs piemērotākie tieši šīm kafijas pupiņām.

JURA J8 modeli iespējams vadīt, izmantojot viedo lietotni J.O.E.®, kuru atbalsta arī Apple viedpulkstenis. Vienkārši paceliet plaukstu, pieskarieties vēlamā dzēriena ikonai un baudiet to jau pēc pāris sekundēm!

Nobeigumā…

Kafijas automāti kļūst ar vien viedāki un tiek pielāgoti kafijas cienītāju vajadzībām. Ja vēlaties iepazīties ar jaunākajiem modeļiem, kā arī nobaudīt gardu kafiju, vienmēr būsiet laipni aicināti apmeklēt kādu no mūsu fiziskajiem veikaliem! Tikmēr mēs mēģināsim uzminēt, kādi jauninājumi būs gaidāmi nākamajā gadā: kas zina, varbūt šoreiz mums atliks tikai iedomāties par tasīti gardas kafijas, lai varētu to sākt baudīt...