TOP kafijas piedāvājums 

Jaunākā piena tīrīšanas sistēma – tīrība kļūs par ikdienas draugu

#piena tīrīšanas sistēma

Šodienas pasaulē ir iespējams iegūt gardu kafiju ar vienu pogas spiedienu. Tomēr uzturēt kafijas automāta tīrību nav tik viegli. Nekvalitatīva kafijas automāta apkope ne tikai var sabojāt kafijas garšas kvalitāti, bet arī būt galvenais iemesls kafijas automāta remontam. Tātad kā izbaudīt Jūsu iemīļotāko kafiju un ilgi kalpojošu kafijas automātu, neieguldot pārāk daudz laika? Ieskatieties mūsu padomos zemāk un Jūs iegūsiet informāciju par jaunākajiem kafijas automātiem ar intergrēto piena sistēmu.

Ideāla tīrība – labākai garšas kvalitātei

Es ticu, ka jūs lieliski ziniet, ka labākās kafijas garša nav tikai atkarīga no labas kvalitātes kafijas automāta un kafijas pupiņām. Tam ir arī nepieciešamas patstāvīgas rūpes. Kā jau minēju, tīrības neuzturēšana ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ kafijas automātam var būt nepieciešams remonts un šī iemesla dēļ garantija nav spēkā. To ir arī apstiprinājis “Kafijas draugs” servisa centra galvenais pārzinis Kasparas. Pēc viņa teiktā, nepareiza apkope dod ražotājam tiesības nepiemērot garantiju un kafijas automāta labošana parasti maksā dārgi. Kā pareizi rūpēties par jūsu kafijas automātu un izvairīties no šādas situācijas? Šeit ir plāns kā:

1. Ikdienas piena sistēmas tīrīšana.

Visi Kafijas Draugi klusībā piekristu tam, ka tīrīt piena sistēmu prasa vislielāko uzmanību. Un, protams, sakaltis un sabojājies piens ne tikai sabojā dzēriena garšu, bet arī pasliktina piena putošanu. Tātad, pirmkārt, ir jārūpējas par piena sistēmas uzkopšanu. “Skalošanas funkcija” izskalos piena sistēmu, bet neiztīrīs to pilnībā – tas ir tikai pirmais solis. Ir ļoti svarīgi piena sistēmu skalot zem tekoša ūdens katru dienu, ja nepieciešams, izmantojot speciālus kopšanas līdzekļus priekš sistēmas atvienojamajām daļām. Ja atkārtosiet šo procedūru katru dienu, jūs izvairīsieties no ilgstošas pārpalikumu nogulsnēšanās. Piemēram, īpaši karstas vasaras laikā , ja kafijas automāts ir atstāts siltumā, iesakām tīrīt piena sistēmu pat divas reizes dienā.

2. Kafijas biezumu un šķidrumu paplāte – tīrīt katras dienas beigās.

Kafijas automāta notekpaplāte un kafijas biezumu uzglabāšanas kaste ir jāiztukšo un jāiztīra katras dienas beigās – rezultātā neuzkrāsies svešas smaržas un neradīsies pelējums.

3. Brūvēšanas iekārtas tīrīšana – vienu reizi 2-3 nedēļās.

Tai nav nepieciešama ikdienas aprūpe, bet vienu vai divas reizes mēnesī būtu vairāk kā ideāli parūpēties par tās tīrību.

Pārējā apkope ir atkarīga no kafijas pagatavošanas biežuma un ūdens cietības. Kafijas automāts pats jūs informēs, kad tam būs nepieciešama atkaļķošana vai attīrīšana no kafijas eļļām.

Jaunākā “LatteGo” piena sistēma – ērti lietot un apkopt

Kafijas automātiem ir dažādi modeļi ar dažādām piena sistēmām, tomēr parasti tie sastāv no piena trubiņas vai piena tvertnes ar dažām mazākām detaļām. Lai padarītu vieglāku piena sistēmas tīrīšanu, “Philips” – ražotājs no Nīderlandes, kurš arī ražo kafijas automātus, izveidojis ekskluzīvu “LatteGo” piena sistēmu.

Ja salīdzinām ar konkurentiem, tad galvenā priekšrocība “LatteGo” ir integrētā piena tvertne, kas sastāv tikai no divām daļām, kuras ir iezīmētas ar norādi – “1” un”2″ krūzes. Tā jūs vienmēr zināsiet, cik piens nepieciešams krūzīšu skaitam. Otra priekšrocība ir ātra izskalošana – aizņems tikai 15 sekundes. Grūti noticēt? Pamēģiniet! Un, ja nevēlaties to mazgāt ar rokām, tad droši var izmantot arī trauku mazgājamo mašīnu.

Ērta un ārkārtīgi viegla lietošana nav vienīgā patīkamā lieta šajā kafijas automātā. Pagatavotajiem dzērieniem vienmēr būs zīdainas un ideāli pagatavotas piena putas, pateicoties “LatteGo” sistēmai.

Ar “Philips” kafijas automātiem ātri un viegli iegūsiet gardu kafiju

Automātiskajam espresso kafijas automātam ar jaunāko piena sistēmu Philips “5000 LatteGo” ir iebūvētas keramiskās dzirnaviņas, kuras ir nerūsējošas, klusākas un ilgi kalpojošas. Tām ir pieci malšanas līmeņi, kas ļaus iegūt dažādu malto kafiju.

Jūs ne tikai izbaudīsiet labi maltu kafiju, bet arī varēsiet izvēlēties jebkuru kafijas dzērienu. Melno kafiju, espresso, cappucino, latte macchiato, caffe Americano, Cafe au Lait – kura is jūsu iecienītākā? Jūs varēsiet saglabāt individuālu recepti: dzēriena temperatūru, stiprumu un piena proporcijas.

Neatkarīgi no tā vai steidzieties uz darbu vai lēnām izbaudiet kafiju Sestdienas rītā, ar “LatteGo” kafija būs lieliska jebkurā laikā. Tikai neaizmirstiet, ka regulāra kafijas automāta kopšana ir svarīga, lai tas kalpotu ļoti ilgi un kafija vienmēr būtu garšīga.