Līdz -50%

De’Longhi Rivelia kafijas automāts: jūsu personīgais mājas barista

Katru gadu kafijas automātu ražotāji cītīgi strādā, lai spētu kaislīgajiem kafijas cienītājiem piedāvāt ko īpašu. 2024. gadā šo titulu ieguvis De'Longhi Rivelia kafijas automātu klāsts, kam ir izdevies izcelties starp citām sadzīves ierīcēm, jo tajā ietilpst visas jaunākās kafijas baudīšanas tendences.

Salīdzinājumā ar laiku pirms pandēmijas, mēs varam secināt, ka mūsdienās vairāk laika pavadām telpās un bieži vien strādājam no mājām. Līdz ar mūsu dzīvesveidu ir mainījušies arī kafijas lietošanas paradumi: tā vietā, lai dotos uz savu iecienītāko kafejnīcu, mēs bieži izvēlamies baudīt kafiju mājās. Arvien vairāk cilvēku sapņo par savu personīgo mājas baristu - un tieši to piedāvā jaunā De'Longhi Rivelia kafijas automātu sērija.

Izmēģiniet dažādas pupiņu šķirnes, izmantojot divas atsevišķas pupiņu tvertne

Parasti kafejnīcā iespējams izvēlēties kafijas pupiņu šķirni vēlamajam kafijas dzērienam: dažas šķirnes ir labāk piemērotas espresso vai parastas melnās kafijas pagatavošanai, savukārt citas būs labāka izvēle piena dzērieniem, kā arī bezkofeīna kafijas maisījumi ir viena no opcijām. Lai gan tirgū jau kādu laiku ir pieejami kafijas automāti ar divām dzirnaviņām vai divām atsevišķām pupiņu tvertnēm, lielākakai daļai no tiem ir trūkumi. Ierīces ar vairākām dzirnaviņām mēdz būt īpaši dārgas, savukārt tās, kas aprīkotas ar divām tvertnēm, pāris pirmās porcijas pagatavo, izmantojot abu šķirņu maisījumus, ja nesen esat pārslēgušies no vienas tvertnes uz otru.

Par laimi, De'Longhi tagad piedāvā viedu risinājumu: katrs Rivelia sērijas automāts ir aprīkots ar viegli pārslēdzamām kafijas pupiņu tvertnēm. Ja vēlaties pārslēgties no vienas uz otru, integrētā kafijas pupiņu pārslēgšanās sistēma piedāvā izvēles iespējas: jūs varat izvēlēties iztukšot kafijas dzirnaviņas no iepriekš izmantotajām kafijas pupiņām, vai arī pagatavot kafiju no pupiņām, kas pašlaik atrodas dzirnaviņās. Šādā veidā iespējams viegli eksperimentēt un baudīt dažādas kafijas pupiņu šķirnes, kā arī veidot unikālus maisījumus.

Iestatījumi, kas prasmīgi pielāgoti izvēlētajām pupiņāms

Profesionāli baristas vienmēr pārliecinās, vai tiek izvēlētas pareizās dzirnaviņas un kafijas automāta iestatījumi, kas pielāgoti izvēlētajām kafijas pupiņām. Arī tie, kuriem mājās ir kafijas automāts, zina, cik daudz pūļu, laika un prasmju nepieciešams, lai pareizi pagatavotu jaunizvēlēto kafijas pupiņu šķirni.

Tāpēc De'Longhi ir izstrādājis inovatīvo Bean Adapt tehnoloģiju. Izvēloties šo funkciju, jums tiks uzdoti jautājumi par izvēlētajām kafijas pupiņām, tostarp to šķirni un grauzdēšanu. Atkarībā no jūsu sniegtajām atbildēm kafijas automāts ieteiks pareizo ūdens temperatūru, stiprumu un malšanas līmeni. Pēc tam tas pagatavos porciju espresso, izmantojot ieteiktos iestatījumus, pieprasīs jūsu atsauksmes un vajadzības gadījumā veiks korekcijas. Kad tas būs izdarīts, jūs varēsiet ievadīt izmantoto pupiņu nosaukumu un saglabāt to kopā ar iestatījumiem. Šādā veidā iespējams saglabāt līdz pat 6 dažādām kafijām!

Vēlaties porciju espresso? latte? vai varbūt gardu ledus kafiju? izvēlieties kādu no 16 receptēm ar vienu pieskārienu

Parasti iecienītākajā kafejnīcā iespējams izvēlēties no daudzām receptēm: sākot no espresso vai latte līdz par karstiem vai aukstiem dzērieniem, no dzēriena ar papildu espresso porciju līdz dzērienam, kas pasniegts jūsu iecienītākajā ceļojumu krūzē.

De'Longhi Rivelia kafijas automātos pieejamais recepšu skaits ir tikpat iespaidīgs kā kafejnīcās piedāvāto dzērienu klāsts. Iespējams izvēlēties no 16 receptēm: espresso, espresso lungo, melnu kafiju, long kafiju, americano, dubulto espresso, ledus kafiju, ledus espresso, ledus americano, cappuccino, latte macchiato, cappuccino maisījumu, latte, flat white, cortado un espresso macchiato. Izvēlieties opciju pievienot papildu porciju espresso kafijas vai pagatavojiet dzērienu pa tiešo ceļojumu krūzē.

Automātiska piena sistēma, kas piemērota augu izcelsmes pienam

Piena kafijas cienītāji arvien biežāk izvēlas augu piena alternatīvas. Diemžēl piena sistēmas, ar kurām ir aprīkota lielākā daļa kafijas automātu, ir paredzētas tikai parastam govs pienam. Lietojot augu alternatīvas šajās ierīcēs, caurules var aizsprostoties, savukārt pagatavotās piena putas tik un tā būs sliktas kvalitātes.

Atšķirībā no šāda tipa ierīcēm De'Longhi Rivelia sērijas automāti ir aprīkoti ar LatteCrema Hot sistēmu, kas lieliski piemērota sojas, mandeļu vai auzu pienam. Atklājiet virkni jaunu garšu! Iespējams regulēt arī piena putu konsistenci, izvēloties pat no 3 līmeņiem. Lai to padarītu vēl labāku, zīmols ir radījis LatteCrema Cool komplektu (nopērkams atsevišķi un drīzumā būs pieejams mūsu veikalos!), kas ļauj kafijas cienītājiem pagatavot arī aukstas piena putas. Izvēlieties De'Longhi Rivelia kafijas automātu un atklājiet personīgo kafejnīcu mājās!  

Kafijas automāts, kas pielāgojas jūsu vēlmēm

Tie, kuri ir sava pirmā mājas kafijas automāta meklējumos, bieži vien uztraucas, ka tas varētu būt grūti lietojams. Mums arī bieži jautā, vai ir pieejami viegli regulējami iestatījumi, kas ir īpaši nozīmīgi ģimenēm ar dažādām gaumēm.

De'Longhi Rivelia kafijas automāti ir aprīkoti ar 3,5 collu skārienjutīgu krāsu displeju ar informatīvām animācijām, kas padara ierīces lietošanu īpaši vienkāršu un patīkamu. Ir pieejami 4 dažādi lietotāju profili, kur iespējams saglabāt personīgos iestatījumus. Tomēr, iespējams, visintriģējošākā ir inovatīvā Coffee Routine funkcija: pateicoties tai, kafijas automāts iegaumē katra lietotāja kafijas dzeršanas paradumus un attiecīgi pielāgo dzērienu izvēlni visas dienas garumā. Tas ir gluži kā jūsu mīļākais barista, kas ir gatavs pagatavot jūsu iecienītāko dzērienu, tiklīdz pamana jūs ienākam kafejnīcā!

Aizmirstiet par apkopes raizēm  

Gandrīz katrs potenciālais mājas kafijas automāta pircējs meklē ierīci ar vieglu apkopi. De'Longhi Rivelia kafijas automāts ar automatizētajām apkopes programmām noteikti atbilst šai kategorijai. Uz ekrāna tiek parādīti visi attiecīgie paziņojumi, kā arī pieejamas soli pa solim izstrādātas instrukcijas, kas palīdzēs jums veikt nepieciešamās darbības.

Piena sistēmas apkope ir īpaši vienkārša, tāpēc tā ir pelnījusi īpašu uzmanību. Pēc katra pagatavotā piena dzēriena kafijas automāts atgādina, ka nepieciešams veikt automātisko skalošanas programmu. Piena tvertni var ērti uzglabāt ledusskapī brīdī, kad tas netiek izmantots. Vēl lielākām ērtībām visas piena sistēmas daļas, ieskaitot biezumu tvertni un notekpaplāti, drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Jaunākās tehnoloģijas un kompakta dizaina risinājumi

Ne mazāk svarīgi ir arī jaunā kafijas automāta izmēri un dizains. Lai gan citi domā, ka tikai liels automāts būs pietiekami inovatīvs, tas ir tālu no patiesības.

Izstrādājot Rivelia sēriju, De'Longhi vēlējās iekļaut jaunākās tehnoloģijas kompaktā korpusā. Tā rezultātā tapa šis automāts, kas pašlaik ir viens no kompaktākajiem un modernākajiem tirgū! Tas ir arī stilīgs: skaisti noapaļotie stūri, grezna matēta virsma un elegantu krāsu klāsts noteikti padarīs Rivelia kafijas automātu par galveno akcentu jūsu virtuvē.

********

Vai esat gatavi jaunam personīgajam baristam savās mājās? De'Longhi Rivelia kafijas automāti tagad ir pieejami mūsu veikalos: nāciet ciemos un apskatiet!