Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

Atkārtoti izmantojamās tases: modes kaprīze vai labas gaumes pazīme?

Vienreizlietojamo plastmasas izstrādājumu izmantošana rada nopietnas problēmas mūsu planētai Zeme. Lai gan vēl ir daudz darāmā, pirms mēs spēsim saskatīt būtisku samazinājumu vienreizējās lietošanas plastmasas izmantošanā, mēs visi varam lepoties ar jau šodien spertajiem mazajiem solīšiem.

Mēs mudinām arī jūs veikt pirmo soli un izmēģināt jaunu risinājumu, kas mūsdienās kļūst arvien populārāks – apmainīt vienreiz lietojamās kafijas tasītes pret atkārtoti izmantojamām līdzņemšanas tasītēm. Jūs pat nepamanīsiet, kā šis videi draudzīgais pavadonis kļūs par jūsu labāko draugu, dodoties ikdienas misijā pēc savas kofeīna devas.


Katrs priekšmets, ko var izmantot vismaz divas reizes, ir pozitīvs lēmums, domājot par dabu. Atkārtoti izmantojamām tasēm turklāt piemīt vairāk nekā tikai viena priekšrocība – tās ne tikai atvieglos jūsu ikdienu, bet arī padarīs to draudzīgāku apkārtējai videi. Tātad, kā šai tendencei izdevās fascinēt visu pasauli?

Dažādi tehnoloģiskie risinājumi – tas viss jūsu ērtībai

Vai jums kādreiz ir gadījies tā: steidzoties jūs izlejat savu dzērienu vai nejauši nogrūžat to no galda ar savu elkoni, un jums ir nekavējoties jālec kājās un jāsatīra visa šī šmuce? Atkarībā no izmantotā materiāla atkārtoti izmantojamās tasītes ir stingri noslēgtas un izolētas, turklāt dažas pat ir aprīkotas ar “Smartgrip” tehnoloģiju, kas neļauj tasītei apgāzties. Tagad varat uz visiem laikiem aizmirst par kafijas izšļakstīšanos vai rokas apdedzināšanu ar karstu kafiju.

Pats sev garšas saimnieks

Jums taču nebūs iebildumu, ja es apgalvošu, ka visgardākā kafija ir tā, kas jums garšo vislabāk? Un labākais pierādījums tam ir mājās pagatavota kafija. Tad tieši jūs esat šīs pašas labākās garšas saimnieks, jo tikai jūs pats esat atbildīgs par izmantoto kafijas pupiņu svaigumu vai veidu, un cik daudz piena jūs pielejat pie savas kafijas. Arī – kādas papildus sastāvdaļas jūs pievienojat, lai savu kafiju padarītu vēl gardāku. Ja vien jūs varētu šo dzērienu arī nēsāt sev visur līdzi… Šī ir viena no galvenajām termokrūžu un atkārtoti izmantojamo tasīšu priekšrocībām!

Starp citu, tās spēj saglabāt visas kafijas īpašības daudz veiksmīgāk par jebkuru vienreizlietojamo tasīti.

Labam garastāvoklim, stilam un ikdienai

Pudeles, atkārtoti izmantojamās tasītes un termokrūzes ir kļuvušas par ko vairāk nekā tikai modernu aksesuāru, kas papildina jūsu personību – pateicoties savam unikālajam dizainam un funkcionalitātei, šīs tasītes tagad ir kļuvušas par neatņemamu ikdienas dzīvesveida sastāvdaļu. Parēķiniet, cik daudz laika tās jums ietaupa, kad agri no rīta jūs pagatavojat savu iecienītāko kafijas dzērienu līdzņemšanai. Tās jums ne tikai palīdzēs saglabāt labo garastāvokli, kas parasti ātri vien pazūd, gaidot garā rindā, lai iemalkotu kvalitatīvu kafiju, bet arī palīdzēs jums laikā ierasties uz rīta sanāksmēm.

Ekskluzīvi dizaina risinājumi – vēl viena priekšrocība, kas papildina kafijas dzeršanas pieredzi. Saskaņotas ar jūsu mīļāko mēteli, šīs tasītes apkārtējiem pavēstīs, ka esat ne vien stilīga personība, kas izvēlas komfortu, bet arī skaidri un gaiši paudīs jūsu attieksmi pret apkārtējo vidi – jūs pieņemat lēmumus, kas veicina pasaules labklājību.

Kas jums ir piemērotākais?

Ja zināt, kādas īpašības jums ir vissvarīgākās – pareizās tasītes izvēle nebūs grūta. Vienkārši padomājiet par šiem jautājumiem: cik daudz kafijas jūs iepildīsiet tasītē un vai vēlaties porcelāna vai tērauda krūzi? Cik ilgi jūs vēlaties savu dzērienu saglabāt karstu? Protams, jums pašam būs jāizvēlas acij tīkamākais dizains un krāsa.

Aplūkosim dažus variantus no Kafijas Draugs sortimenta piedāvājuma:

1. Melna termokrūze “The Mighty Mug” – “Biggie Black

Ceļojuma krūzēs “The Mighty Mug” ir integrēta “Smartgrip” tehnoloģija. Pateicoties šai tehnoloģijai, ja vēlaties apgāzt šo 470 ml krūzi, jums būs ļoti jānopūlas – kad krūze tiek novietota uz galda, starp krūzi un galda virsmu rodas vakuums, līdz ar to izšļakstīt dzērienu ir ārkārtīgi grūti. Savukārt krūzi ir pavisam viegli pacelt no galda, jo celšanas laikā vakuums izzūd. Lai noticētu, jums šīs krūzes jāizmēģina pašiem.

Ja klasiski melnā krāsa nav īsti jūsu gaumē, jūs vienmēr varat izvēlēties sarkano krāsu.

2. Termokrūze “The Mighty Mug” – “Solo Stainless Steel Blue

“Smartgrip” tehnoloģija tiek izmantota arī nerūsējoša tērauda krūzēs, lai jūs varētu ērti baudīt kafiju, kamēr tā droši paliek krūzes iekšpusē. Šajā krūzē ietilpst viens standarta (350 ml) dzēriens, kas saglabā savu siltumu līdz pat 4 stundām. Savukārt aukstie dzērieni, tādi kā frappe, savu atspirdzinošo garšu var saglabāt līdz pat 12 stundām.

3. “KeepCup” – “White/Yellow” kafijas tasīte

Šī tasīte ir speciāli izgatavota, lai samazinātu vienreizējās lietošanas tasīšu izmantošanu. Interesants fakts – vienas “KeepCup” tasītes izgatavošana notiek no 20 vienreizlietojamām plastmasas tasītēm un to vākiem. Turklāt, kad šī tasīte ir nodzīvojusi savu dzīvi, jūs varat to atkal pārstrādāt!

4. “Kahla” – “Cupit to-go Stormy Blue” kafijas tasīte

Šis risinājums patiks porcelāna cienītājiem. Ekoloģiski draudzīgās tasītes iespējams saskaņot ar dažādu krāsu vāciņiem, lai jūs vienmēr izskatītos stilīgi un krāsaini. Silikona joslas uz tasītes sāniem nodrošina komfortu, turot rokās karstu vai aukstu dzērienu. Šīs tasītes apkope neprasa lielas pūles – tasīti un vāku drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Jau izvēlējāties savu favorītu? Visi atkārtoti izmantojamo tasīšu fani tagad var “dot pieci”!