Piedāvājums uz ierobežotu laiku:
  • 00

    d.

  • 00

    h.

  • 00

    min.

  • 00

    sek.

1+1 CAPRISETTE & PARALLEL kafijai
Otrs tāds pats iepakojums dāvanā.

8 dāvanu idejas kafijas cienītājiem

#dāvanu idejas

Nevienam nepatīk krist panikā par dāvanām 3 dienas pirms Ziemassvētkiem, vai ne? Tas ir tas gadījums, kad es, Kafijas Draugs, iesaistos, un palīdzēšu Tev sagatavoties Ziemasvvētkiem mierīgā režīmā. Šodien esmu atradis Tev 8 interesantas Ziemassvētku dāvanu idejas, kuras iemīlēs ikviens kafijas cienītājs. Nekādu tasīšu, es apsolu!

Kafijas koks

LABI, LABI, būsim godīgi, Tu noteikti neaudzēsi plantāciju un neuzsāksi savu kafijas biznesu. Taču kā dekorācija īsta kafijas cienītāja mājoklī tas ir perfekti piemērots. Ja pienācīgi par to rūpēties, kafijas koks var uzziedēt vasarā un vispacietīgākie var pat sagaidīt dažus kafijas augļus. Parastā istabas temperatūra labi der šim augam, un tas nepieprasa tik daudz saules, kā Tev varētu šķist.

Degustācijas kastīte

Šī unikālā kafijas paciņa varētu būt perfekta dāvana tam draugam, kurš ietiepīgi dzer vienu un to pašu kafiju un uzskata, ka nav nekā labāka. Tajā pat laikā Degustācijas kastīte “Tasting Box 4” ļauj Tev paplašināt Tavas zināšanas par kafiju un tās garšu, jo Tu ne tikai atradīsi 4 dažādas kafijas, bet arī detalizētu kafijas garšu rokasgrāmatu un gidu.

Kafijas degustācija barista kursos

Tas varētu kļūt par netradicionālu veidu, kā pavadīt laiku ar draugiem un uzlabot Tavas zināšanas līdz citam līmenim. Ar īsta profesionāļa palīdzību Tu uzzināsi ne tikai par kafijas vēsturi, bet arī iemācīsies pagatavot nereāli labus kafijas dzērienus paša spēkiem.

Tēja

Nav nozīmes tam, cik ļoti Tu mīli kafiju, vienmēr atradīsies vieta tējas tasītei. Es klusībā ticu, ka tie, kas saka, ka nemīl tēju, patiesībā nekad nav baudījuši patiesi labu tējas tasi. Ziemassvētki varētu būt lieliska iespēja, lai uzietu uz pareizā ceļa. Jūs varat sākt ar Harney and Sons produktiem. Liela glāze tējas, piparkūkas un Ziemassvētku lampiņas nekad neizies no modes.

Neparasts kafijas pagatavotājs

Kas būtu, ja mēs pagatavotu kafiju citādāk, nekā citi? Pastāv daudzas neparastas kafijas vārīšanas metodes: Aeropress, Hario V60, Chemex, French Press. Viens cits, mazāk zināms – Bacchi – ir īsts itāļu espresso vārītājs, kas darbosies pat tad, kad Tiks atslēgta elektrība. Šis īpaši spēcīgās kafijas pagatavotājs var būt perfekts klasisko iekārtu cienītājiem, kuri dod priekšroku tradicionālajām metodēm, nevis automātizētajām. Vienīgais tās mīnuss – šis interesantais kafijas automāts vienmēr raisīs jautājumus Taviem ciemiņiem un Tev vajadzēs dalīties kafijā ar viņiem.

Grāmata par kafiju

Padomi iekš Youtube vai blogos (it īpaši, šajā) vienmēr ir labi, bet Tev nevajadzētu aizmirst par veco labo gudrību avotu – grāmatām. Lielākoties tās sniedz dziļāku un detalizētu informāciju, tāpēc, ja Tev ir draugs, kas sapņo kļūt par kafijas PhD., tā varētu būt perfekta dāvana viņam. Grāmatu par kafiju klāsts ir ļoti plašs, piemēram, mūsu plauktā atrodas Anette Moldvaera grāmata “Coffee Obsession”, kas atklāj labākās kafijas noslēpumus, no kafijas pupiņai līdz Tavai tasītei. Kā arī kafijas cienītāji iesaka James Freeman “The Blue Bottle Craft of Coffee” un Michaele Weissman „God in a Cup“. Grāmatas vienmēr ir labas…skatoties uz Tavu plauktu.

Kafijas automāts

Kafijas automātiem nevajag vienmēr būt lieliem un dārgiem, tāpēc tie var būt kā dāvana pat pirms 50.dzimšanas dienai. Piemēram, Lelit PL41E. Lai gan šis mazais draudziņš neizskatās pārāk atšķirīgs no citiem pusautomātiskajiem kafijas automātiem, pagatavotās kafijas kvalitāte vienmēr ir soli priekšā sāncenšiem. Aprīkota ar augstas klases funkcionalitāti un profesionālu piena putotāju, tas ir perfekti piemērots labas kafijas pagatavošanai mājās vai mazos birojos.

Tasītes

Tu tiešām domāji, ka, iespējams, visu laiku populārākā dāvana nebūs Ziemassvētku dāvanu sarakstā? Tiešām? Tasīšu klāstam nav ne sākuma, ne gala, tāpēc šogad es iesaku pārsteigt savus radiniekus ar kaut ko īpašāku, nevis vienkārši baltu tasīti ar Ziemassvētku zvaigzni uz tās. Piemēram, šie stilīgie Loveramics “Egg” varētu būt perfekti.

Nedaudz atviegloju Tavu izvēles pieņemšanu attiecībā uz perfektajām dāvanām? Ja Tev ir kaut kas, ar ko papildināt šo sarakstu – pievieno komentāru zemāk vai pastāsti, kāda bija vislabākā dāvana, kuru Tu jebkad esi atradis zem Ziemassvētku eglītes 😉