TOP kafijas piedāvājums 

Karsto dzērienu receptes, kas aizņems mazāk kā piecas minūtes

hot drinks recipes
#karstie dzērieni #receptes #sākums

Neaprakstāma garša kas pagatavojama mazāk kā piecās minūtēs!
Esam izvēlējušies mūsu iecienītāko dzērienu receptes, lai jūs ietaupītu laiku tās meklējot un ar prieku varētu tās pagatavot. Ja ir pārāk auksts, lai dotos ārā, nav nekā labāka kā silts dzēriens ģimenes un draugu lokā. Ņemiet krūzītes un izmēģiniet pagatavot tos visus.

Klasiskā karstā šokolāde

Nekad “nenošausi” greizi pagatavojot karsto šokolādi. Tā būs piemērota svētdienas slinkošanai pie labas filmas uz dīvāna vai jautrai sanākšanai ar draugiem spēļu vakarā. Izmēģini dažādas garša un atklāj savu iecienītāko karsto šokolādi.

Lai pagatavotu šo dzērienu, būs nepieciešams:

Zuma kartā šokolāde
– Karsts ūdens
– Karsts piens
– 300 ml krūze

300 ml Loveramics keramikas tasē ieberiet 1 kausiņu (28 g) Zuma karstās šokolādes. Pievienojiet karstu ūdeni un samaisiet līdz šokolāde ir krēmīga, pievienojiet karstu pienu, maisot, kamēr lejat. Lai šokolāde būtu vēl saldāka, papildiniet to ar putukrējumu, kakao vai mazajiem zefīriņiem. Ja jūs esat neparastu garšu cienītājs, pievienojiet Sweetbird “Toffee Apple” sīrupu – šo garšu kombinācija pārsteigs jūs.hot chocolate

Asā chai latte

Pikanti un garšīgi un piemērota visiem! Chalo Chai nav pievienota piena, tāpēc jūs varat lietot pienu pēc savas izvēles. Pārsteidziet draugus un izbaudiet tasi, kas pilna ar eksotiskām garšām.

Lai pagatavotu šo dzērienu, būs nepieciešams:

Chalo chai pulveris
– Karsts ūdens
– Karts piens
– Kanēlis
Dubultā stikla glāze

Ieberiet vienu ēdamkaroti Chalo Chai Latte krūzē. Pievienojiet karstu ūdeni un vienmērīgi samaisiet. Ir divi veidi kā varat dzert šo dzērienu: jūs varat to papildināt ar karstu pienu, maisot, kamēr lejat, vai arī pagatavot to bez piena. Beigās varat pievienot nedaudz kanēļa.chalo chai

Zemesriekstu latte

Stiprs un salds dzēriens kurš no rīta ļaus pamosties. Mēs iesakām mūsu iecienītāko lazdu riekstu latte ar nelielu saldu cepumu garšu.

Lai pagatavotu šo dzērienu, būs nepieciešams:

– Espresso. Mēs iesakām Caprisette “Fragrante” kafijas pupiņas
– Karsts piens
– Sweetbird “Hazelnut” sīrups
– Sweetbird “Cinnamon” sīrups
– Šokolādes pulveris
Dubultā stikla glāze

Pagatavojiet espresso (30 ml). Ja vēlaties spēcīgāku, pagatavojiet to dubultā. Krūzē iepildiet divus sūkņus espresso un sīrupu. Papildiniet ar karstu pienu, maisiet, kamēr lejat. Pirms pasniegšanas dekorējiet ar šokolādes pulveri.

Izbaudi!