TOP kafijas piedāvājums 

JURA Z10 – ideāls pilnībā automātisks kafijas automāts

“JURA Z10” kafijas automāts dāvā iespēju baudīt gan karstus, gan aukstus dzērienus. Izvēlieties kādu no 32 dzērienu veidiem, kas ir pagatavojami ar vienu pieskārienu – no bieza un spēcīga espresso līdz tasītei maigas latte kafijas. Pateicoties jaunākajām integrētajām tehnoloģijām, šis kafijas automāts uzskatāms par īstu Šveices inženierijas meistardarbu. Elektroniski lietojamais nekavējoties atpazīst izvēlēto dzērienu un ar nevainojamu precizitāti izvēlās tam piemērotu maluma līmeni. Turklāt “JURA” iepazīstina ar jauno revolucionāro aukstās kafijas pagatavošanas tehnoloģiju, ko sauc par Cold Extraction Process. Ja tiek izvēlēts auksts kafijas dzēriens, aukstais ūdens zem augsta spiediena lēni pulsē caur svaigi maltām kafijas pupiņām. Tādā veidā tiek pagatavoti populārie cold brew kafijas dzērieni. Šādi dzērieni ne tikai sniedz jums enerģijas lādiņu, bet tie ir arī atspirdzinoši un ļoti baudāmi.

32 DZĒRIENU VEIDI AR VIENU PIESKĀRIENU

Šis augstākās klases kafijas automāts no citiem atšķirās ar tā iespaidīgo recepšu klāstu: no bagātīgiem, aromātiskiem tradicionālajiem kafijas dzērieniem līdz populāriem piena dzērieniem, kas rotāti ar vieglām, zīdainām piena putām. Izvēlieties kādu no 32 dzērienu veidiem un baudiet gan karstus, gan aukstus dzērienus.

DZĒRIENU ATPAZĪSTOŠAS DZIRNAVIŅAS

“JURA” iepazīstina ar jaunām elektroniski vadāmām dzirnaviņām, kas acumirklī atpazīst, kādam dzēriena tipam pieder jūsu izvēlētais dzēriens. Atkarībā no izvēlētā dzēriena, kafijas automāts atlasa nepieciešamo maluma līmeni: no smalka maluma mazāka tilpuma dzērieniem līdz rupjākam malumam lielāka tilpuma dzērieniem. Tas viss notiek automātiski pagatavošanas brīdī, bet, ja vēlaties, tad iespējams regulēt maluma līmeni manuāli izmantojot Aroma Selection funkciju.

ATVĒSINIETIES AR COLD BREW KAFIJU

Aukstu dzērienu pagatavošanai parasti tiek izmantota karsta kafija, kam klāt tiek pievienoti ledus gabaliņi. Tomēr visbiežāk šāda veida pagatavošana izbojā dzēriena garšu, jo kafija tiek vienkārši atšķaidīta. “Z10” kafijas automātā tiek izmantota ļoti populāra aukstās kafijas pagatavošanas tehnoloģija: dzērieni tiek pagatavoti ar aukstu ūdeni, kas zem augsta spiediena pulsē caur svaigi maltām pupiņām. Turklāt P.R.G. dzirnaviņas atlasa maluma līmeni, kas īpaši paredzēts aukstiem kafijas dzērieniem, tāpēc pagatavotā dzēriena garša ir patiesi izcila. Šādi pagatavoti aukstie dzērieni sniegs jums papildu enerģiju, atsvaidzinās jūs un ļaus jums baudīt veselu kafijas garšu buķeti.

JAUNĀKĀS PAAUDZES PAGATAVOŠANAS BLOKS AR 3D TEHNOLOĢIJU

“JURA Z10” kafijas automāts ir aprīkots ar astotās paaudzes kafijas pagatavošanas bloku. Pateicoties integrētai inovatīvajai 3D tehnoloģijai, ūdens plūst vienmērīgi caur maltām kafijas pupiņām. Tā rezultātā, gan karsti, gan auksti dzērieni ir ļoti aromātiski, kā arī tiem raksturīga īpaši bagātīga garša.

INOVATĪVA LIETOTĀJA SASKARNE

“JURA Z10″ kafijas automāts ir aprīkots ar divkārša ātruma augstas izšķirtspējas 4.3” skārienekrānu un Blue Crystal grozāmo slēdzi. Displeja vadība ir ne mazāk iespaidīga. Ģeniālajām vadības funkcijām raksturīga skaidra un ērta lietošana. Turpmāk visi jūsu iecienītākie kafijas dzērieni patiešām būs viena pieskāriena attālumā. “Z10” kafijas automātu iespējams pārvaldīt izmantojot “JURA” mobilo lietotni, kas ir pieejama lejuplādēšanai bez maksas.

PATIESA ELEGANCE

Lieliska kvalitāte, izturība, uzticami materiāli un ļoti precīzi inženiertehniskie risinājumi nodrošina gan kafijas pagatavošanas procesa, gan kafijas automāta dizaina nevainojamību. Rūpīgi izstrādātais, ieliektais priekšējais panelis ir pierādījums visaugstākajai meistarības pakāpei. Ūdens tvertnes elegantais viļņu formas dizains un filtra korpusa harmoniskās līnijas kalpo kā vēl divi piemēri izcilai uzmanībai, kas tiek pievērsta katrai šī kafijas automāta detaļai. Kad viss ir tik labi pārdomāts, izbaudīt katru mirkli, kas pavadīts blakus “JURA” kafijas automātam, ir patīkami.